Αναβολή για κοινωνικούς - οικονομικούς λόγους |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 24 2526 27> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Grteo ![]() Δεκανέας - ΕΠΟΠ ![]() Μέλος από: 30/Αυγούστου/2019 Θέση: Glyfada, Ελλάδα Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καμία απάντηση παιδιά;
|
|
![]() |
|
Christos ![]() Πολίτης ![]() |
ΓΚΡΕΟ τελικά τι εγινε; Σου έδωσαν την αναβολή;
|
|
![]() |
|
Grteo ![]() Δεκανέας - ΕΠΟΠ ![]() Μέλος από: 30/Αυγούστου/2019 Θέση: Glyfada, Ελλάδα Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 68 |
Εχθές την έκανα και μου είπαν ότι Δευτέρα Τρίτη θα ξέρω
Αν την πάρω μπαίνω Νοεμβρη αν όχι σε 5 μέρες από την απόφαση
|
|
![]() |
|
Καλημέρα παιδιά μόλις είδα στο σχετικά με την αναβολή μου ότι έχω αναβολή για κοινωνικούς λόγους δ εσσο 2020
Αυτό σημαίνει Νοέμβρη?
|
|
![]() |
|
dimitris90 ![]() Λοχίας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 23/Ιανουαρίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 74 |
καλημερα Δ εσσο ειναι ιουλιος. Γ που ηταν τωρα εγινε εκτακτος λογω του ιου αντι για μαιο Νοεμβριος ειναι η ΣΤ Εσσο 6 εσσο ειναι αντι για 4. Οποτε αν το χαρτι σου λεει Δ εισαι για ιουλιο αν δεν αλλαξη κατι.
|
|
![]() |
|
Σίγουρα;
Έχω την εντύπωση ότι μου είχε πει στην στρατολογία ότι είναι για Νοεμβρη
|
|
![]() |
|
Bill ![]() Πολίτης ![]() |
Στο Πολεμικο Ναυτικο Δ' ΕΣΣΟ ειναι Νοέμβριος.
Στον Στρατό Ξηράς Δ' ΕΣΣΟ είναι Ιούλιους. Ο Στρατός εχει 6 ΕΣΣΟ (απο φέτος) και το Ναυτικό 4 ΕΣΣΟ.
|
|
![]() |
|
Ωραία πολεμικό Ναυτικό είμαι εγώ :)
|
|
![]() |
|
Αρχικά ήμουν για πολεμικό Ναυτικό τώρα που πήρα αναβολή για κοινωνικούς λόγους μετά με αλλάζουν η παραπάνω για ναυτικό;
|
|
![]() |
|
Πανος ![]() Πολίτης ![]() |
Ξέρει κανείς αν θα δωθουν εύκολα αναβολές για κοινωνικούς λόγους για την δ εσσο; το λέω γτ διάβασα ότι επειδή έχουμε αρκετά επεισόδια με τους δίπλα θα απορρηψουν πολλές... Ευχαριστω!!
|
|
![]() |
|
giorikas ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 23/Απριλίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 34 |
Κάθε ΕΣΣΟ, τις ίδιες μπούρδες :)
|
|
![]() |
|
Panos ![]() Πολίτης ![]() |
Δλδ θα δωθουν ή δε θα δωθουν;
|
|
![]() |
|
Thodor68 ![]() Πολίτης ![]() |
Αν έχεις αρκετά δικαιολογητικά θα την πάρεις
|
|
![]() |
|
Rindren ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 05/Σεπτεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3 |
Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Έμαθα πολύ αργά ότι παρουσιαζομαι στο Σουφλί την Δευτέρα
γιατί έγιναν κάποια μπερδέματα και ζήτησα αναβολή για οικονομικούς λόγους επειδή η συγγενής μου που ήταν κηδεμόνας μου δεν έχει μια και δεν μπορώ να την αφήσω έτσι. Μου λένε θα σε ειδοποιήσουμε την ίδια μέρα γιατί είναι επείγον. Φυσικά δεν με ειδοποίησε κανείς και τώρα εγώ Δευτέρα παρουσιαζομαι. Εγώ τώρα δηλαδή πάω και παρουσιαζομαι κανονικά και μου λένε αν πήρα αναβολη η όχι; Και αν την πήρα θα χάσω δηλαδή 200 ευρώ τσάμπα ενώ ήδη δεν έχω; Τι παίζει σ αυτή την περίπτωση ξέρει κανείς; Ευχαριστώ για την βοήθεια.
|
|
![]() |
|
lancecorporal ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 24/Μαρτίου/2020 Θέση: Δεκανέας Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 691 |
|
|
You couldn't beat me even if you wanted to.
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 24 2526 27> |