Καλύτερος browser |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 4> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Su-35 ![]() Απολυμένος ![]() Μέλος από: 26/Απριλίου/2008 Θέση: Alpha Centauri Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3651 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αποστολή: 05/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 12:01 |
Κατεβαστε ολοι το Firefox 3.5!
Κανει δουλεια ![]() |
|
![]() |
|
DimitrisGR ![]() Αρχιλοχίας ![]() Μέλος από: 13/Νοεμβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 150 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σαν web Browser θα σας προτεινα να κανετε μια δοκιμη τον Safari της apple.
Ffox και ΙΕ v.7,v8 Το έχουν παρακάνει λιγακι με τους πόρους που κάνουνχρηση. Ενας αξιόλογος ειναι ο Opera και σε καμια περιπτωση δε θα ελεγα καλα λογια περι google Chrome. Ελαφρυς αλλα Με πολλές τρυπες στην ασφάλεια! Οπως και να εχει στο google γραψτε Download Safari και καντε μια δοκιμη. Πιθανον να σας αρέσει και το interface. |
|
![]() |
|
yandr ![]() Στρατάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 02/Οκτωβρίου/2003 Κατάσταση: Online Πόντοι: 10708 |
Safari; Μόνο αν κάποιος πληρώνεται με προσωπική επιταγή από τον Steve Jobs θα μπορούσε να προτείνει αυτό το λογισμικό. Για Web Developers υπάρχει μόνο ο Firefox, για τους απλούς χρήστες ο Chrome και για αυτούς που θέλουν να έχουν 'διαφορετικό' λογισμικό ο Opera. Οι υπόλοιποι με Internet Explorer που είναι και ο χειρότερος. |
|
![]() |
|
Kostas13 ![]() Συνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 16/Σεπτεμβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1064 |
Χαχαχαχα. Καλο. Εγω ειμαι με ie8 κ παλιοτερα ειχα firefox. Ειμαι ευχαριστημενος και με το ενα κ με το αλλο. Αλλα εχω συνηθισει πολυ το ie γιαυτο προς το παρων δεν το αλλαζω ουτε με opera που μου εχουν πει ουτε με τπτ
|
|
![]() |
|
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10630 |
Αλεπού και πάλι Αλεπού. Είναι δωρεάν, πιο γρήγορο, και πιο εύκολο στη χρήση. Έχει και μπόλικα applications.
|
|
![]() |
|
Kostas13 ![]() Συνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 16/Σεπτεμβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1064 |
|
|
![]() |
|
Nirvana84 ![]() Λοχαγός ![]() Μέλος από: 24/Νοεμβρίου/2009 Θέση: Παγκοσμια Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 421 |
Αλεπου δαγκωτο! Πολυ ευκολο... Το ΙΕ κολλαει περισσοτερο!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10630 |
Καλός και ο IE αλλά ο Firefox όπως είπα είναι δωρεάν και πιο γρήγορος σε υπολογιστή με μικρό επεξεργαστή (έχω Pentium Mobile).
|
|
![]() |
|
Εγω εχω ενα netbook με xp version 2002 sp3 o,99RAM. Τι να χρησημοποιω;
|
|
![]() |
|
spirosgiapros ![]() Υπολοχαγός ![]() Μέλος από: 07/Νοεμβρίου/2009 Θέση: Nowhere Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 353 |
βαλε opera και firefox και κρινε μονος σου ποιο δουλευει καλυτερα |
|
![]() |
|
yandr ![]() Στρατάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 02/Οκτωβρίου/2003 Κατάσταση: Online Πόντοι: 10708 |
Για τους απλούς χρήστες δεν θεωρώ ότι έχει πρόβλημα ο ΙΕ, αλλά αν είσαι web developer (οπότε γνωρίζεις τι $&*#$) #$#@ έχει κάνει η Microsoft) τραβάς τα μαλλιά σου με αυτά που συμβαίνουν στον ΙΕ. |
|
![]() |
|
Su-35 ![]() Απολυμένος ![]() Μέλος από: 26/Απριλίου/2008 Θέση: Alpha Centauri Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3651 |
Εγω εχω μπομπα pc,cpu,ram κτλ. Παιζει και αυτο ρολο, ετσι;
Παρολα αυτα εξακολουθω να τρεχω πολυ γηγοροτερα με firefox αντι για IE. Ειδα μεγαλη διαφορα. |
|
![]() |
|
DimitrisGR ![]() Αρχιλοχίας ![]() Μέλος από: 13/Νοεμβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 150 |
Μπορω να σου πω οτι η μόνη επιταγη που έλαβα ηταν αυτη αρκετων peers που ελευθερωθηκαν και γρηγορότερο browsing εκει που το χρειαστηκα με multiple instances του application και οχι με forumοσελιδες αλλα με Javascript κλπ κλπ... Και δε μιλαω στον αέρα. Και απο Mac mini και απο PC εχει δειξει πολυ καλες περγαμυνές. Αν έχεις επιχείρημα για να "κατηγορήσεις" τον Safari προς τον μέσω χρήστη και όχι προς τον Developer που στη τελικη να στο πώ πιο απλα αν βαραει σε καθε buffer error o ffox ή ο ΙΕ στο Facebook ο Safari δεν το έκανε ποτε. Σου φέρνω το πιο μπακαλικο παραδειγμα του απλου χρήστη που θα δει ενα webmail,2 σελιδες και τέλος. Πιστευεις οτι ο Mozilla απο τη v3 έκδοση και μετα ειναι καλυτερος και ειδικα προς developers με μια συχνότητα updates απιστευτη... ; Θα διαφωνήσω μαζί σου. Θα μου πεις γιατι τον βάζουν στα Linux. Εξαρτημένης της distribution τον βαζουν. Εμπρακτα για μενα δεν ισχυει για το μέσο χρήστη αυτο που λές. Οσον αφορα το development μπορεις να γίνεις λιγο πιο σαφης... Που δηλαδη πια ειναι τόσο Θεοποιημένος ο ffox για να είναι ο καλυτερος; στο οτι παλευει ακόμα να πιασει σελίδες που αν εχεις wide αναλυση ακομα και αν έχεις παίξει με κώδικα σωστα απο πίσω ενδεχεται σε ενα μεγάλο ποσοστο να μην στο "φερει" κανονικα αλλα με άλλο outline; Και κάτι ακόμα... Προσπαθησες να κανεις uninstall τον Chrome ποτε; Γιατι πιστεψε ο απλός χρηστης δεν προκειται να το καταφέρει!
|
|
![]() |
|
Ποναει δοντι, κοβει κεφαλι! Format!
![]() |
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 4> |