Συνυπηρέτηση με Ελληνοκύπριο στη Κύπρο |
Απάντηση ![]() |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Kostantina ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 10/Σεπτεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αποστολή: 10/Σεπτεμβρίου/2020 ώρα 20:15 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ειμαι αστυνομικος γυναικα Απο προκυρηξη ειδικων φρουρων ελληνιδα και ο φιλος μου ειναι ελληνοκυπριος που έχει τελειωσει την ΣΜΥ και υπηρετει στην εθνικη φρουρα της Κυπρου. Σκοπευουμε να παντρευτουμε. Γινεται να με τραβηξει εκείνος στην Κυπρο; εκεινος απότι του ειπαν δεν μπορει να υπηρετησει στον στρατο της Ελλάδας. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστουμε πολυ Επεξεργάστηκε από Nassos - 10/Σεπτεμβρίου/2020 ώρα 20:23 |
|
![]() |
|
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10625 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καλύτερα ρωτήστε την Υπηρεσία σας γιατί είναι πολύ εξειδικευμένο θέμα.
|
|
![]() |
|
Kostantina ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 10/Σεπτεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3 |
Γνωρίζω οτι προβλεπονται οι μεταθεσεις στο εξωτερικο αλλά μετα τα 5 χρόνια υπηρεσίας στη αστυνομία.
Οπως και να εχει σε ευχαριστω
|
|
![]() |
|
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10625 |
Το θέμα είναι αν μπορείτε να μεταθείτε αμέσως μετά τη πραγματοποίηση του γάμου πχ στη Πρεσβεία της Ελλάδος στη Λευκωσία ή σε κάποια άλλη Κρατική υπηρεσία.
Επεξεργάστηκε από Nassos - 10/Σεπτεμβρίου/2020 ώρα 20:33 |
|
![]() |
|
Fsasa ![]() Πολίτης ![]() |
Δεν προβλέπεται μετάθεση στην Κύπρο ούτε συνυπηρέτηση.
|
|
![]() |
|
Fsasa ![]() Πολίτης ![]() |
Δεν ξέρω ποιος στο είπε πως προβλέπονται μεταθέσεις στο εξωτερικό, μόνο αποσπάσεις και αυτές εγκρίνονται για υπηρεσιακούς λόγους και δεν υπερβαίνουν τα 2 χρόνια.
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
|