Αμφίβιοι Καταδρομείς: Κατάταξη και αθλήματα |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 2 34 5 6 10> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
dareios ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 11/Ιανουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Γεια σε ολους! Θελω να καταγω στους αμφιβιους αλλα πλεον ειναι μονο μονιμοι εμενα δεν με πειραζει να γινω μονιμος αλλα θελω και τωρα στην θητεια μου να ανηκω εκει! Εαν παω κυπρο θα μπορεσω να μπω σε αυτην τν μοναδα ειναι και θεμα οικογενειακο και το θελω οσο τπτ αλλο! Αν υπαρχει λυση σας παρακαλω δωστε την μου!
|
|
![]() |
|
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15169 |
Δεν είναι μόνο μόνιμοι... Μπορείς να κάνεις την θητεία σου σαν αμφίβιος καταδρομέας. ΧΙΟ, ΡΟΔΟ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΚΩ ΚΑΙ ΣΑΜΟ είναι Μοίρες Αμφίβιων Καταδρομών
|
|
![]() |
|
dareios ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 11/Ιανουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3 |
Σε ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες! Αυτο για τους μονιμους το διαβασα σε ενα απο τα ποστ του φορουμ και γι αυτο το εγραψα! Για κυπρο ξερεις τπτ μπορω να υπηρετισω στην μοναδα αυτη αλλα στην κυπρο;
|
|
![]() |
|
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15169 |
Έχει μονάδα στην κύπρο ναι
|
|
![]() |
|
anetos ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 10/Νοεμβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3 |
Χαίρεται. Μόλις χθες πέρασα περιοδεύων και δήλωσα Ε. Δ. => Καταδρομεας. Πόσες πιθανότητες έχω να μπώ στους αμφίβιους;
|
|
![]() |
|
george1979 ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 14/Ιανουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1 |
Εχεις αρκετες πιθανοτιτες να μπεισ... δεν εινε τοσο δυσκολο πλεον, το θεμα δεν εινε ομος τι θελεις εσυ και που θελεις εσυ να πας αλλα που εχουνε περισοτερο αναγκη αυτοι... εσυ μπορει να δηλοσεις αμφιβοιος αλλα να σε πανε ορεινο... ποτε δεν ξερεισ... στον στρατο... |
|
![]() |
|
ΔΟΚΙΜΟΣ ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπέρα! Έχω κάποιες κάποιες απορίες και παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
1. Έχω 2 διπλώματα κατάδυσης (ερασιτεχνικής) με 41 βουτιές στο ενεργητικό μου. Μπορεί αυτό να με βοηθήσει ώστε να πάω πιο εύκολα στα ΜΑΚ; 2. Η Θητεία στις ειδικές δυνάμεις είναι 9 μήνες ή περισσότερο; 3. Υπό ποιές προυποθέσεις με δέχονται στα ΜΑΚ ή ΛΟΚ; Ευχαριστώ πολύ!
|
|
![]() |
|
Nicolas_mk2 ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 26/Φεβρουαρίου/2009 Θέση: Φραπεδούπολη Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 625 |
1- Όχι αδερφέ, δεν παίζει κανέναν ρόλο... 2- 9 μήνες... 3- Αν εχεις κάποιο βυσμα να σε στείλει εκει που θες κατευθείαν, αλλιώς δηλώνεις αμφίβιους και ευελπιστεις να σε στείλουν εκεί... Τα ΕΤΕΘ έχουν μεγαλύτερες ανάγκες επάνδρωσης απο τις ΜΚ οπότε οι περισσότεροι καταληγουν στα δωδεκάνησα... ![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ΔΟΚΙΜΟΣ ![]() Πολίτης ![]() |
Α ρε χωρίς βίσμα δεν πας πουθενά σε αυτή τη χώρα!
![]() |
|
![]() |
|
Λετσος ![]() Πολίτης ![]() |
AΓορινα ο κολητος μου δηλωσε Λ. Ο. Κ. Και τον πήραν στα καπακια χωρις βισμα... Τωρα... Μεχρι εκει ξερω εγω.
|
|
![]() |
|
Σωτηρης ![]() Λοχαγός ![]() Μέλος από: 09/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 423 |
Κοιτα και εγω την πρωτη φορα που δηλωσα ειδικες δυναμεις με ηρθε το χαρτι απευθειας για κ. Ε. Ε. Δ ασχετα που πηρα αναβολη, τωρα που την εκοψα και ξαναδηλωσα ε. Δ. Λετε να βαλω βισμα για επιβεβαιωση; Δεν ειναι σιγουρο οτι θα με στειλουν εκει; Αν γνωριζει καποιος ας με απαντησει παρακαλω.
|
|
![]() |
|
GreekSoldier ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 11/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 49 |
οχι φιλε δεν χρειαζετε να βαλεις βισμα γιατι αμα σε στειλουνε σε αλλο κεντρο θα ειναι καπιοι απο τις Ε. Δ στ κεντρο και θα σε ρωτησουνε αμα θες να πας ΚΕ. Ε. Δ θα περασεις καπια αθληματα και θα πας... Ετσι γινετε αν κανω λαθος ας με διορθωσει καπιος. |
|
![]() |
|
stm ![]() Λοχίας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 23/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 25 |
Ελεος με τα βυσματα ελεος !
μετα θελετε και ειδικες δυναμεις... Τρομαρα σας... Και στην πρωτη δυσκολια, αμεσως τηλεφωνο στο βυσμα να καθαρισει! Τι ειναι αυτα ρε... Ξυπνατε. μην φοβαστε ρε... Ετσι μονο θα ειστε ειδικες δυναμεις ! τι νομιζετε οτι ειναι οι ειδικες δυναμεις; θελει... Θαρος, σεβασμο στους ανωτερους, και αντοχη στον πονο... ! μην τις φλωρευετε αλλο τις ειδικες δυναμεις! Επεξεργάστηκε από stm - 25/Φεβρουαρίου/2010 ώρα 04:23 |
|
![]() |
|
ΟΑΑΕΕ02 ![]() Ταγματάρχης ![]() Μέλος από: 06/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 741 |
|
|
![]() |
|
dimitris mak ![]() Απολυμένος ![]() ![]() Ανεπιθύμητο μέλος Μέλος από: 21/Αυγούστου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1569 |
Σε λιγο καιρο περναω περιοδευον... Αν δηλωσω αμφιβιος θα με παρουν σιγουρα; Και ποσο ευκολο ειναι να παω δοκιμος αξιωματικος αμφιβιος?
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 2 34 5 6 10> |