Βύσματα στις Ειδικές Δυνάμεις |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 23 4 5 7> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Su-35 ![]() Απολυμένος ![]() Μέλος από: 26/Απριλίου/2008 Θέση: Alpha Centauri Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ανέστη κάνε αυτό που είπε ο Athan.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() Πολίτης ![]() |
Τι εννοειτε τους εκοψαν ρε παιδια; Εγω ξερω οτι κοβουν στην αρχη... (ι2 ι3 κτλ... Αλλο προβλημα υγειας) Μετα αν ΘΕΛΕΙΣ δεν φευγεις;
|
|
![]() |
|
AΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 18/Ιανουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 104 |
|
|
![]() |
|
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15169 |
Σε κάθε σειρά γίνετε αυτό.
|
|
![]() |
|
Alex ![]() Πολίτης ![]() |
Καθηστε ρε παιδια... Τι σε καθε σειρα γινεται; Με λιγα λογια πρεπει να βαλω βυσμα για να ειμαι σιγουρος ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔ;
|
|
![]() |
|
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15169 |
E για να είσαι ήσυχος.
|
|
![]() |
|
Εσυ δλδ φιλε εβαλες;
|
|
![]() |
|
ΛΟΚ soldier ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() ![]() Μέλος από: 11/Σεπτεμβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 187 |
Δηλαδή άμα γίνει πόλεμος, λέω άμα, την γαμ*σαμε!sorry κιόλας, αλλά...
|
|
![]() |
|
εγώ είχα παρουσιαστεί βόλο και έδωσα αθλήματα και με πήρανε πεύκο δεν χρειάστηκε να βάλω και δεν γούσταρα να βάλω έτσι κι'αλλιώς |
|
![]() |
|
Μαλλον με παρεξηγησατε μαγκες... Και εγω ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ να βαλω (δεν εχω εξαλλου αν ειχα δεν θα καθομουν εδω να προβληματιζομαι) απλα αυτο που με τρελενει ειναι οτι θελω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΩ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ αλλα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι σχεδον ΟΛΑ σημερα ειναι με κωλοβυσμα...
![]() |
|
![]() |
|
ΘΡΥΛΟΣ ![]() Απολυμένος ![]() Διαγραμμένο μέλος Μέλος από: 19/Ιανουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 386 |
Κακος που υπαρχουνε βυματα |
|
![]() |
|
John ![]() Πολίτης ![]() |
Θελω μια ντομπρα απαντηση χρειαζεται βυσμα για να πας αλεξιπτωτα; Γιατι εγω στο Forum διαβασα οτι θελουν μονο ατομα.
|
|
![]() |
|
Hyper ![]() Συνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 15/Ιουλίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1064 |
|
|
![]() |
|
Logan ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 09/Δεκεμβρίου/2008 Θέση: Greece Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 49 |
Δε νομίζω ότι θα χριεαστείς βίσμα για να πας Βόλο. Πιο πιθανό μου φαίνεται ότι θα το χρειαστείς για να μείνεις Αυλώνα.
|
|
![]() |
|
joeyj ![]() Λοχίας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 30/Αυγούστου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 71 |
παιδια εγω μπαινω μαλλον τον νοεμρβριο κ στην στρατολογια δηλωσα ειδικες δυναμεις κ συγκεκριμενα ΠΖΝς. ακουσα καπου οτι πρεπει να βαλω μεσο για να παω ειδικες δυναμεις!!! ειναι δυνατον; !! αφου λιγοι θελουν κ λιγοι μενουν στο τελος , ειναι δυνατον να μην με παρουν τελικα; πειτε μου σας παρακαλω!!
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 23 4 5 7> |