Απάντηση ![]() |
Σελ. 123 11> |
Συγγραφέας | |
Nikolis123 ![]() Υποδεκανέας ![]() ![]() Μέλος από: 22/Ιουλίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 24 |
![]() ![]() ![]() Αποστολή: 26/Σεπτεμβρίου/2018 ώρα 10:52 |
Καλησπέρα παιδιά, εδώ μπορούμε να οργανωθούμε (συναντήσεις, λίστες που θα πάρουμε μαζί μας κ. Α) όσοι πρόκειται να παρουσιαστούμε στην 124 ΠΒΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Αεροπορία).
Να σημειώσω ότι δεν έχει βγει ακόμα προκήρυξη για ημερομηνίες.
|
|
![]() |
|
KOTTAS ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 18/Σεπτεμβρίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Τι βύσμα έπαιξες φιλαράκι και ξέρεις από τώρα που θα υπηρετήσεις?
|
|
![]() |
|
Nikolis123 ![]() Υποδεκανέας ![]() ![]() Μέλος από: 22/Ιουλίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 24 |
![]() ![]() ![]() |
Δεν έχω παίξει βύσμα.
![]() Έκοψα την αναβολή σπουδών για να μπω Νοέμβρη και στο σύστημα της stratologias.gr με δείχνει Αεροπορία με την ΕΣΣΟ ΣΤ (προστοπαρόν). |
|
![]() |
|
KOTTAS ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 18/Σεπτεμβρίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Ααα συγγνώμη φίλος ! Νόμιζα δεν παίζει κατάταξη αεροπορία/ναυτικό χωρίς δόντι.
|
|
![]() |
|
stv ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 05/Αυγούστου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 33 |
![]() ![]() ![]() |
Έκοψα κι εγώ την αναβολή μέσα στον Ιούλιο, και στην ιστοσελίδα με βγάζει για ΣΤ' ΕΣΣΟ Αεροπορία. Λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα βγει η ημερομηνία κατάταξης,
|
|
![]() |
|
denis1628 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 02/Ιουλίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Καλησπέρα Μάγκες,
Είμαι τώρα Τρίπολη ορκιζόμαστε Τετάρτη 10/11 Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα τις πρώτες μέρες. Μην ακούτε αεροπορία και νομίζετε ότι το κέντρο είναι ζάχαρη. Ότι θέλετε να ρωτήσετε γράψτε. Διονύσης |
|
![]() |
|
Χρήστος ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Πες μας λίγο πως είναι το κέντρο; Τι να πάρουμε μαζί μας; Κινητό με κάμερα αφήνουν; Δύσκολα από ποια άποψη;
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Φίλε denis1628 καλή δύναμη !
![]() Αν μπορείς γράψε μας τα εξής 1) Επιτρέπεται το sleeping bag; 2) Πως είναι οι συνθήκες διαβίωσης νερό ντουζ-φαγητό-ύπνος και η καθημερινή ρουτίνα. => Τέλος δώσε μας γενικά tips αν χρειάστηκε τελικά κάτι να πάρεις μαζί σου που παρέλειψες ή τελικά τι δεν χρειαζότανε κτλπ Αναμένω έκθεση ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Φίλε Χρήστος,
Σε παλαιότερα ποστς αναφέρεται ότι έχουν μηχάνημα τύπου αεροδρομίου και βλέπουν αν έχεις κινητό. Συνεπώς είτε το παίρνεις και το κρύβεις καλά ή αγοράζεις μια μπακατέλα μέχρι το πρώτο επισκεπτήριο. Επίσης απ όσο διάβασα είναι αυστηρό κέντρο και με βαρβάτη εκπαίδευση, τώρα αναμένουμε να μας τα επιβεβαιώσει κάποιος που τα πέρασε και ξέρει καλύτερα.
|
|
![]() |
|
stv ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 05/Αυγούστου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 33 |
![]() ![]() ![]() |
Ναι, παιδιά ενημερώστε όποιος ξέρει. Εντωμεταξύ στη σελίδα της στρατολογίας δεν έχει βγει τίποτα ακόμα.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
10/11 είναι Σάββατο, όχι Τετάρτη.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Καλά, οι ημερομηνίες κατάταξης της ΣΤ ΕΣΣΟ πότε αναμένεται να βγουν; Σαν να έχει καθυστερήσει λίγο.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Denis φίλε άκυρο. Εννοούσες τον Οκτώβριο, εγώ μπερδεύτηκα.:P
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Λογικά θα βγουν μετά την ορκωμοσία της Ε ΕΣΣΟ που είναι αύριο Τετάρτη 10/10.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Christos21417 ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 10/Οκτωβρίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 44 |
![]() ![]() ![]() |
Το απορρυπαντικό είναι απαραίτητο δηλαδή; Εκεί τι θα μας δώσουν από πράγματα; Δίνουν και σακο να υποθέσω.
|
|
![]() |
|
Πετρος ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Καλησπερα και εγω για Τρίπολη Νοέμβρη περιμένω ημερομηνία κατάταξης! Καλη θητεία σε όλους!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Απόσο ξέρω γιατι και εγώ τώρα θα μπω, απαραίτητο δεν είναι απλά πολλοί πέρνουν μαζί τους απορρυπαντικό τους το κρατάνε και όταν υπάρχει ανάγκη πάνε στην ασφάλεια και το ζητάνε. Αν δεν θες να κουβαλάς τσάμπα πάρε απλά ποσότητα (πχ 20-30) στα βασικά είδη (μποξεράκια, φανέλες, κάλτσες) και αν χρειαστεί πας σε εξωτερικά πλυντήρια με ένα κόστος 6-10 ευρώ και τα πλένεις όλα. Απαραίτητα είναι μόνο τα βασικά (φανελες-καλτσες-μποξερακια), απο εκεί και πέρα ανάλογα με την οικονομική σου κατάσταση αγοράζεις επιπλέον πράγματα να είσαι πιο άνετος. Ο στρατός σου δίνει δικό του σάκο.(Ανέτρεξε σε παλαιότερα πόστς και θα δείς την λίστα των πραγματων που σου δινει) |
|
![]() |
|
Απάντηση ![]() |
Σελ. 123 11> |