Απάντηση ![]() |
Σελ. <1234> |
Συγγραφέας | |
Rokabo ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() Αποστολή: 27/Ιουνίου/2019 ώρα 18:59 |
Μπορεί να διαφέρουν από εσσο σε εσσο ανάλογα τα άτομα σε εμάς ήταν αυτά αλλά επειδή είχαμε λίγα άτομα ακόμα και αυτοί που δε μπορούσαν να πάρουν δέκα πήγαν σε μονάδες κανονικά
|
|
![]() |
|
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Παιδιά εγώ έχω 8 μυωπία θα με πάρουν τουλάχιστον σαν λοκατζη η δύσκολα ;
|
|
![]() |
|
VasilisLar ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 29/Ιουνίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Καλησπέρα σε όλους,
Καλή θητεία, με υγεία πνευματική και σωματική να έχουμε. 17/7 ΚΕΕΔ Νέα Πέραμο Καλή δύναμη Κανείς από Λάρισα;
|
|
![]() |
|
Rokabo ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Φίλε με 8 μυωπία δύσκολο
|
|
![]() |
|
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Με φακούς θα πάω να προσπαθήσω και βλέπουμε
![]() |
|
![]() |
|
Νεκταριος Κ ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 22/Μαρτίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 57 |
![]() ![]() ![]() |
Καλησπερα! Μου ηρθε email απο στρατολογια οτι εκδοθηκε το χαρτι καταταξης και οτι πρεπει να το παραλαβω απτο τμημα μου. Ιουλιος Γ'ΕΣΣΟ (ΚΕΕΔ λογικα) ποιος ειναι;
|
|
![]() |
|
Minas ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Πήγα σήμερα και έβγαλα την ακτινογραφία που ζητείται. Με ένα αντίγραφο του χαρτιού κατάταξης στο 401. Από τις 8 έως τις 10 καθημερινά. Είναι δωρεάν. Εμείς δεν παίρνουμε μαζί την ακτινογραφία, παρά μόνο τη γνωμάτευση η οποία γράφεται πάνω στο αντίγραφο του χαρτιού κατάταξης.
Μέσα σε 20 λεπτά είχα τελειώσει. Το γράφω ώστε να προτιμήσετε το 401 έναντι άλλου δημόσιου νοσοκομείου, λόγω μικρής επισκεψιμότητας σε σχέση με τα υπόλοιπα.
|
|
![]() |
|
ΑΛΕΞΗΣ ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Καλησπέρα μια ερώτηση. Με εχουν πληροφορήσει κάποιοι ότι απαγορεύεται σε κάποια στρατόπεδα να έχεις κάτω από το κρεβάτι το πολιτικό σάκο και το κλειδωνουν μαζί με των άλλων κάπου. Ισχυει για το κεεδ; Προτείνεται να έχω μαζί μου στρατιωτική τσάντα που επιτρέπεται όταν παρουσιαστώ;
|
|
![]() |
|
Νεκταριος Κ ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 22/Μαρτίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 57 |
![]() ![]() ![]() |
Καλησπερα μαγκες! Ποιος αλλος παρουσιαζεται 15 Ιουλιου ΚΕΕΔ;
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Και εγω 15/7 κεεδ θα μαι. Καλη μας θητεια μαγκες!
|
|
![]() |
|
Μιχάλης ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Παιδιά σοσ κάποιος που να έβγαλε ακτινογραφία στο 401. Η γνωμάτευση τι του γράφει από κάτω; Αν βέβαια είναι υγιης
|
|
![]() |
|
Minas ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Χωρίς παθολογικά ευρήματα.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Εγω χθες πηγα ικα, αυτο μου γραφει "Ελευθερος παθολογικων ευρυματων", οποτε αν στο γραψουν αυτο εισαι μια χαρα φιλε;)
|
|
![]() |
|
Giwrghs ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 18/Ιουνίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Καλησπέρα, ξέρεις κανείς λεπτομέρειες αν υπάρχει λεωφορείο από Αθήνα για μεγάλο πεύκο;
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Οχι φιλε με λεοφορειο θα φτασεις του χρονου. Παρε κτελ 3 ευρω ειναι ως το Μεγαλο Πευκο
|
|
![]() |
|
Giwrghs ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 18/Ιουνίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Για κτελ εννοούσα, μου είπαν ότι φεύγει από την πλατεία Αγίων Ασωμάτων απλά δεν ξέρω αν ισχύει επειδή δεν είμαι από Αθήνα αλλά εντάξει νομίζω θα βρω άκρη, ευχαριστώ φίλε
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Παιρναει απο πολλα μερη, αν σκαλωσεις καπου ρωτα τον οδηγο, παρουσιαζεσαι και εσυ 15/7; Αν ναι θα γνωριστουμε εκει κιολας φιλε και εγω εκει παρουσιαζομαι την Δευτερα.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
15/7 ναι φίλε
|
|
![]() |
|
Απάντηση ![]() |
Σελ. <1234> |