Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Κομμουνισμός και εθνικισμός

Το κανάλι του ελληνικού στρατού στο Google+  Facebook  Twitter  Youtube 
 Απάντηση Απάντηση Σελ.  1 345
Συγγραφέας
  Θέμα  Αναζήτηση Θέμα Αναζήτηση  Επιλογές θέματος Επιλογές θέματος
pame_pali Δες τη Λίστα
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Avatar

Μέλος από: 28/Σεπτεμβρίου/2014
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 670
  Παράθεση pame_pali Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Θέμα: Κομμουνισμός και εθνικισμός
    Αποστολή: 26/Φεβρουαρίου/2016 ώρα 16:13
Και ο φασισμος τα ιδια σκατα.
Επιστροφή στην κορυφή
Lysandros Δες τη Λίστα
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Avatar

Μέλος από: 15/Απριλίου/2018
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 11
  Παράθεση Lysandros Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 15/Απριλίου/2018 ώρα 18:28
Αρχικά αποστάλθηκε από Nassos

1) 'Εδωσε λεφτά στον κόσμο γιατί ήθελε τη στήριξη του. Και αυτά τα λεφτά ήταν άτοκα δάνεια τα οποία ουδέποτε πληρώθηκαν. Για να μη ξεχνάμε και τους πληθωρισμούς που έφταναν το ακόμη και το 30%.

2) Ανάπτυξη και μάλιστα μεγάλη είχαμε και πρό της Χούντας. Και εκτός από οικονομική είχαμε και πολιστική "επανάσταση" που διακόπηκε με την έλευση της Χούντας.

3) ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ θέλουμε, όχι ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ

4) Για να εφαρμοστούν οι νόμοι πρέπει πρώτα οι ίδιοι οι πολίτες να ενεργήσουν και να απαιτήσουν έργο από τους πολιτικούς, μετά Κράτος και πολίτες να πειθαρχήσουν στους νόμους και τέλος να οικοδομηθεί μια εμπιστοσύνη μεταξύ Κράτους και πολιτών.

5) Να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Για να γίνει κάτι τέτοιο μόνο κρεμάλα χρειάζεται.

Αλλά τέτοιος λαός που είμαστε, τέτοιους πολιτικούς εκλέγουμε. Σκέτος καθρέπτης της κοινωνίας είναι. Μικροαστισμός, απατεωνιά, ατομισμός, ωχαδερφισμός, αδιαφορία.

Σήμερα, με τη κατάρρευση τους παρόντος κοινομικο-οικονομικού συστήματος, δίνεται μια τεράστια ευκαιρία για το μεγάλο ξεκαθάρισμα.

Χρόνια τώρα η Ελλάδα βάλτωνε. Απλώς τώρα βγαίνουν όλα μαζεμένα, εξου και η μπόχα. Έσκασε το μπαλόνι και άντε να κρυφτούν.

1) Οποιαδήποτε "φιλολαϊκή" κυβέρνηση έχει αυτήν την τάση. ’λλωστε η πλειονότητα των ψηφοφόρων δεν χαρακτηρίζονται απο τις ηθικές τους αξίες αλλά απο τον ατομισμό τους και την απληστία τους.
2) Προσδιόρισε ακριβώς την "πολιτιστική επανάσταση" γιατί αν αναφέρεσαι στο "κλίμα προόδου" της ελληνικής κοινωνίας εκείνης της εποχής μου κάνει εντύπωση που το αναφέρεις σαν να ήταν κάτι το επιθυμητο...
3) Το τι θέλουμε είναι ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα, και ανάλογα με τις προτεραιότητες που έχει ο καθένας στο κεφάλι του.
4) Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ όπως το περιγράφεις. Ο λαός μας, σε μικρό ή σε μεγάλο βαθμό, είναι συμφεροντολόγος, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Κοινώς μην περιμένεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ το λαμπρό αν του δίνεις και λόγο στην πολιτική (έστω και έμμεσα με την ψήφο του).
5) Καλή η κρεμάλα, αλλά ξεπμερδεύει ο άλλος σχετικά γρήγορα. Έχουμε κάμποσους σαδιστές στο Δαφνή που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν κάλλιστα στην ελληνική κοινωνία, άσε τους να βγάλουν τα "βίτσια" τους σε όποιον πολιτικό καταχράστηκε δημόσιο χρήμα και θα δεις αν θα ξαναεπαναληφθεί επεισοδειο στο μέλλον!
Δεν θα υπάρξει κατάρευση όσο υπάρχουνε ΕΕ-ΝΑΤΟ κλπ. Δεν πρόκειται να χαρίσουν την ανεξαρτησία σε κάποιο έθνος επειδή τη διεκδικεί. Τελευταία φορά που έγινε αυτό σε καθαρά Ευρωπαϊκό έθνος (κοινώς εξαιρούνται οι πρώην ΕΣΣΔ), έγινε για να βρουν την αφορμή να έχουν το ΑΠΟΛΥΤΟ κουμάντο στον "ελεύθερο κόσμο" (οι "Κομμουνιστές" δεν είναι και πολύ φιλελέυθεροι).

Τέλος, δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλα ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ήταν "ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΣ". Ο "Νεο-ελληνικος" πολιτισμός ήταν και είναι Χριστιανικός. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό γιατί όταν υπάρχει τέτοια ηθική κρίση σε όλο το συγχρονο κόσμο (πλην κατι Βόρειας Κορέας, Υεμένης κλπ) το λιγότερο που θέλω είναι να κατακρίνω τον θρησκευτικό θεσμό που έχει απομείνει στην χώρα. Στην αρχή θα χρειαστούμε τις Χριστιανικές βάσεις, ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ όμως (ότι έκανε ο Αδόλφος στην Γερμανία), μπας και γλυτώσουμε την εξολόθρευση του τόπου, όπως έγινε και με τα Σόδομα και τα Γόμορρα (αληγορρικά πάντοτε).
"Our so called leaders prostituted us to the West...destroyed our culture...our economies...our honor."
Επιστροφή στην κορυφή
Lysandros Δες τη Λίστα
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Avatar

Μέλος από: 15/Απριλίου/2018
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 11
  Παράθεση Lysandros Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 15/Απριλίου/2018 ώρα 20:45
Ο Κομμουνισμός έχει πολλές "σχολές". ’λλη πολιτική ακολούθησε ο Εβραίος "Λένιν" και άλλη ο Γεωργιανός Ρωσόφιλος Στάλιν. Ο πρώτος πχ αποποινικοίησε τον κιναιδισμό και τις αμβλώσεις και προώθησε την ισότητα των γυναικών και δεν προώθησε την ιδέα κάποιας πατρίδος. Ο δέυτερος απο την άλλη, ήταν ΒΑΘΥΤΑΤΑ πατριώτης, οι κίναιδοι και πολλοί άλλοι εκτελούνταν ή στέλνονταν για "οδοποιία", ο κύριος ρόλος της γυναίκας κατέστη η οικογένεια (όχι ακριβώς στον βαθμό που το προώθησε ο Χίτλερ, αλλά πολύ ικανοποιητικά θα έλεγα, ειδικά αν λάβω υπόψην το "εργο" του προκάτοχου του). Επομένως, ο "Κομμουνισμός" δεν είναι κάτι το ειδικό, μπορεί να είναι εθνικιστικός (βλέπε Τζούτσε της Βόρειας Κορέας), εθνοαπελευθερωτικός ή αντι-ιμπεριαλιστικός (βλέπε Κίνα, Κούβα κλπ.), ολοκληρωτικός (Στάλιν, Βόρεια Κορέα), αναρχο-αυτονομιστικός (βλέπε Ζαπατίστας, ΕΤΑ), εθνοκτόνος (βλέπε την στάση του Τρότσι απέναντι στα έθνη/φυλές και την χρήση του όρου "ρατσισμού" έναντι του φυλετισμού για να τους κατηγορήσει), υποστηρικτής της παρακμής και του εκφυλισμού (βλέπε Αναρχοκομμουνιστές της χώρας μας, "κοινωνικα προοδευτικούς" Κομμουνιστές γενικότερα) ή Κομμουνιστές που έχουν κηρύξει "ιερό πόλεμο" στην ανηθικότητα (βλέπε Τζούτσε, πρακτικά η πολιτική του Στάλιν, Τσαουσέσκου και σε μεγάλο βαθμό της πρώιμης Κουβανικής κυβέρνησης).
Ο εθνικισμός θα έλεγα είναι όρος όπου καπιλέυεται από πολλούς ελαφροπατριώτες, ουγκανούς και πρόβατα. Ως εθνικισμό ορίζουμε την ενηργητική κατάφαση του εθνισμού. Ο εθνικιστής, σε αντίθεση με τον πατριώτη, δεν σκέφτεται/ενεργεί προς όφελος του έθνους/πατρίδας του όποτε είναι "ανάγκη" αλλά σε καθημερινό επίπεδο. Η βελτίωση του έθνους του αποτελεί καθημερινή ενασχόληση, με όποιον τρόπο του δωθεί. Πρώτα όμως ας ορίσουμε το έθνος. Αν θυμάμαι καλά, ο Ηρόδοτος είχε δώσει τον ορισμό του έθνους ως το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομότροπον και ομόδοξον. Ως εξ ορισμού δηλαδή, το νεο-ελληνικό έθνος δεν έχει καμία σχέση με τους "αρχαίους προγόνους, έστω και τους Ίωνες (σε ΚΑΜΊΑ περίπτωση με τους ένδοξους Δωριείς-Σπαρτιάτες), γιατί το αίμα έχει αλλοιωθεί (μην περιμένετε η Ανατολική Ρωμαική Αυτοκρατορία-Βυζάντιο να βοηθήσει σε αυτό καθώς ίσα ίσα εναντιώθηκε στον ελληνισμό, για χάρην της Ρωμιοσύνης. Η Φυλή και η εθνική ταυτότητα δεν είχε σημασία, αρκεί να ήσουν Ρωμιός-Χριστιανός, και ας ήσουν νέγρος! Εδώ προτιμούσαμε τους "Μουσουλμάνους" Τουρκομογγόλους από τους Παπικούς Ευρωπαίους, τι να λέμε τώρα... ), η γλώσσα έχει ηλιθιοποιηθεί που δεν υπάρχει πια κατανόηση μεταξύ των δύο γλωσσων (ναι αν εξαιρέσουμε τη βάση του λεξιλογίου και της γραμματικής των ελληνικών, η υπόλοιπη δε θυμίζει αρχαία αττική διάλεκτο πέραν του αλφάβητου), η πίστη έχει αλλάξει ΡΙΖΙΚΑ (ναι οι αρχαιοι έλληνες, όπως και ΟΛΟΙ οι Ευρωπαίοι ειχαν ΚΟΙΝΗ πιστη πριν την εισβολή του Ιουδαισμού για τα έθνη, καθώς ο ορθόδοξος Ιουδαισμός δεν περιλαμβάνει τα υπόλοιπα έθνη παρά μόνο τους σημίτες-Εβραίους) και η νοοτροπια και ο τρόπος ζωής επίσης (δεν θα συγκρίνω καν με τους Σπαρτιάτες ή έστω τα Δωρικά φύλα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ κοινό σημείο. Ανταυτού θα πω ότι δεν γίνεται να συγκριθούμε για παράδειγμα με τους αρχαίους αθηναίους αφού έχουμε απεμπολέσει τη δομη της κοινωνίας τους και ότι συνεπάγεται αυτό). Ο εθνικισμός ενδεχομένως να έχει "ευγενή προθέσεις" (για κάποιον πιο αφελή που δεν γνωρίζει το νόμισμα από όλες τις απόψεις), αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πολλοί συγχέουνε Φασισμό με Εθνικοσοσιαλισμό (Ναζισμό) και εθνικισμό. Οι Φασιστές αδυνατούν και αρνούνται να δεχτούν τον ρόλο της φυλής γιατί πιστεύουν ότι το κράτος είναι το παν (όχι απαραίτητα κακος ως λογισμός αλλα θα σχολιάσω αργότερα σε αυτό) και όλοι οι υπήκοοι του (για αυτό το λόγο οι Φασιστές δεν ειναι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ρατσιστές"/φυλετιστές, αφου δεν πιστεύουν καν στην έννοια των φυλών!), βασισμένη στην πολυφυλετική δομή της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας. Οι Εθνικοσοσιαλιστές, απο την άλλη, στηρίζονουν την ιδεολογία τους στην αέναη αξία που είναι η φυλή, σε συνδυασμό με τη λαμπρότητα του Σπαρτιατικού (... συνεχίζεται ...)
"Our so called leaders prostituted us to the West...destroyed our culture...our economies...our honor."
Επιστροφή στην κορυφή
Lysandros Δες τη Λίστα
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Avatar

Μέλος από: 15/Απριλίου/2018
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 11
  Παράθεση Lysandros Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 15/Απριλίου/2018 ώρα 20:45
Οι Εθνικοσοσιαλιστές, απο την άλλη, στηρίζονουν την ιδεολογία τους στην αέναη αξία που είναι η φυλή, σε συνδυασμό με τη λαμπρότητα του Σπαρτιατικού μεγαλείου (Δωρικού). Πιστεύουν ότι η αφοσίωση στην αριστεία της φυλής είναι το παν, και πως δεν γίνεται να μιλάμε για τη σημασία της φυλής (αίμα) χωρίς να το συνδέσουμε με το έδαφος/γη (χώμα), εξού και για ποιον λόγο η κάθε φυλή ανήκει στον τόπο της και οφείλει να τον διατηρήσει υγιή (δεν είναι τυχαίοι οι νόμοι για την προστασία του περιβάλλοντος που θέσπισαν, άσχετο κατά πόσο τηρήθηκαν αφού εξετάζουμε την ιδεολογία και όχι τα άτομα, καθώς και πως η ίδια η φύση αποδεικνύει την ισχύη αυτής της θεωρίας. Όπως απο τη φύση του ο ΥποΣαχάριος Αφρικάνος είναι φτιαγμένος για να επιβιώνει στην Κεντρική Αφρική, έτσι και ο Ευρωπαίος είναι φτιαγμένος για το κρύο της Ευρώπης και τον λίγο ήλιο κλπ, επομένως η κάθε φυλή είναι ανώτερη από μεριάς επιβίωσης και δραστηριοτήτων στο ΦΥΣΙΚΟ περιβάλλον της). Ο πραγματικός Εθνικοσοσιαλιστής δεν είναι εθνικιστής με τη συμβατική εννοια του όρου ή σοβινιστής όπως νομίζουν πολλοί, αφού δεν περιορίζει τους πνευματικούς του ορίζοντες στα ΣΥΝΟΡΑ, αλλά στο αίμα. Κατανοεί ότι τα έθνη του σήμερα είναι αφύσικα και χρησιμοποιούνται για λόγους ελέγχου (ναι φίλε μου άμα έχεις μεγάλη γαμψή μύτη, κατάμαυρα μάτια και τρίχες, σκουρόχρωμο δέρμα και λοιπά χαρακτηριστικά δεν είσαι Έλληνας, ούτε Ευρωπαίος γενικότερα, λογικά έχεις αφρο-σημιτικές ρίζες), αφού συνειδητοποιεί οτι ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ τον συνδέουν πιο πολλά με έναν Αλβανό ή Τούρκο ή οτι είναι τέλος πάντων που ΜΟΙΑΖΟΥΝΕ! Για αυτό λοιπόν, κάθε πόλεμος μεταξύ ομοίων αποτελεί έναν αδελφοκτόνο πόλεμο. Σαν να σκοτώνονταν μεταξύ τους πιτμπουλ για παράδειγμα. Πριν αρχίσουν, ενδεχομένως, οι θιγμένοι Χρυσαυγίτες να με βρίζουν επειδή "υπονόησα την μη καθαρότητα της ελληνικής και Ευρωπαικής φυλής", φτάνει να πω ότι ο πολιτισμός υφίσταται ΧΑΡΗ στους αναμειγμενους λαούς! Οι Μεσοποτάμιοι εσείς νομίζετε ήταν μια "Αρεια" φυλή; Οχι... Ο πολιτισμός είναι γέννημα θρέμμα της εξημέρωσης του ανθρώπου που αυτή πρωτοξεκίνησε με την καλλιέργεια της γης και την κτηνοτροφία, καθώς έτσι κατάφερε ο άνθρωπος να πάει κόντρα στην φύση του και να πολλαπλασιαστεί (και να επιβιώσει λόγω της αυξημένης τροφής) πέραν του προβλεπόμενου. Η φυσική επιλογή πήγε πακέτο. Ξαφνικά οι προυποθέσεις για επιβίωση έγιναν χαλαρές. Εκει που πρότεινος χρειαζόταν εφυία, σωματική ικανότητα και άριστο κυνηγετικό ένστικτο, ξαφνικά έφτανε να σπέρνει μερικούς σπόρους ή να αρμέγει μερικές αγελάδες. ’ρα για χάρη της ποσότητας των ανθρώπων μειώθηκε η ποιότητα, αφού δύνανται να επιβιώσουν και οι εκ της φύσεως μη προνομιούχοι. Στη συνέχεια, οι κληρονομικές αδυναμίες-ασθένειες επιβίωσαν αντί να εξαλειφθούν, και έτσι βλέπουμε ότι ο πολιτισμένος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος αδύναμος, που έχοντας μάθει να βασίζεται στην επιβίωση του στο "συστημα" (δηλαδή στους άλλους), με αποτέλεσμα οι επόμενες γενεές να γίνονται ακόμα πιο αδύναμες. Όποιος αμφισβητεί αυτήν την θεωρία, ας μελετήσει τη μορφολογία των σκύλων και των λύκων. Οι Φοίνικες, Μινωίτες, Κυκλαδικοί κλπ δεν ήταν άνθρωποι κλειστών κοινωνιών/φυλών, αλλά άνθρωποι με πάρε δώσε, εξημερωμένοι και αναμειγμένοι. Επομένως, ο πολιτισμός ο ίδιος αποτελεί "καρκίνωμα" για τις φυλές και την ποιότητα τους. Σιγά σιγά γέμισαν υπανθρώπους. Αρχικά αυτοί οι υπάνθρωποι ήταν βιολογικα. Στην συνέχεια όμως, και ειδικα στις μέρες μας, είναι και πνευματικά. Πόσοι άνθρωποι γύρω μας μπορούν να πουν με υπερηφάνεια ότι πνευματικά τουλάχιστον, αντιπροσωπούν τον "Υπεράνθρωπο" του Ζοροάστρη; Όσο για τους "υπέροχους πολιτισμένους" αρχαιους ελληνες, έχω να πω ότι ναι η πορνεία είναι το αρχαιότερο επαγγελμα το οποίο υπηρξε μονάχα ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Βλέπετε, οι "Βαρβαροι Γερμανοι" είχανε την θανατική ποινή για τετοια αίσχη (νομιζω το αναγραφει και στη Γερμανια του Κορνηλιου Τακιτου, όποιος έχει αμφιβολίες ας το διαβασει το συνιστω), μοιχεία κλπ. Τα συμπεράσματα δικά σας όσον αφορά τη "σπουδαιότητα του πολιτισμού". Όσον αφορά τους Σπαρτιάτες, ναι υπήρξαν η (... συνεχίζεται ...)
"Our so called leaders prostituted us to the West...destroyed our culture...our economies...our honor."
Επιστροφή στην κορυφή
Lysandros Δες τη Λίστα
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Avatar

Μέλος από: 15/Απριλίου/2018
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 11
  Παράθεση Lysandros Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 15/Απριλίου/2018 ώρα 20:57
Καταλάθος έσβησα το τρίτο σκέλος της απάντησης και έχασα τον συνειρμό μου οπότε αν είναι ατελής με συγχωρείτε. Θα ήθελα απλά να υπενθιμίσω ότι ο "κινδυνος του εθνικισμού" είναι ότι αν πχ εμείς και οι γειτονές μας θέλουμε μια μεγάλη χώρα, τότε γινόμαστε εύκολα Εβραικά υποχείρια. Για εσάς που βλέπετε τηλεόραση και δεν ξέρετε τρελή ιστορία, απλά δείτε πως ο Σόρος έχει τυλίξει τον Ράμα. Ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία έγινε επειδή αρνήθηκε να εκδοθεί στη Δυση, το οποιο το πλήρωσε αργότερα με πολύ αιμα. Όμως, οι Αλβανοι και Κοσοβάροι εθνικιστές βγήκαν κερδισμενοι, στηθηκαν και στην Αμερικη και απεκτησαν "ανεξαρτησια". Ο Τουρκος μπορεί να είναι κατσαπλιάς, αλλά δεν στήνεται. Μπορεί να μην πάω την πλειονότητα των Κομμουνιων της Ελλαδας (συντριπτικη πλειονοτητα βασικα) αλλα δεν έχουν άδικο στη διαμαρτυρια τους για τη συρια ή τα βαλκανια. Ο "εχθρός" είναι εκ των έσω. Όσο σκεφτόμαστε σαν Ελληνες, Αλβανοι, Ισραηλινοι κλπ τόσο πειθόμαστε να δουλέψουμε για τον διάολο. Σκεφτείτε ως "ανεξαρτητοι" πάνω απο ολα.
"Our so called leaders prostituted us to the West...destroyed our culture...our economies...our honor."
Επιστροφή στην κορυφή
Lysandros Δες τη Λίστα
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Avatar

Μέλος από: 15/Απριλίου/2018
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 11
  Παράθεση Lysandros Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 15/Απριλίου/2018 ώρα 21:06
Τέλος δε νοείται εθνικιστής που να είναι υπέρ της ελεύθερης αγοράς. Ατομιστής ναι. Οχι εθνικιστής. Τα Κομμουνια δεν έχουν αδικο όταν λένε ότι ο εθνικισμός λειτουργεί ως ανάχωμα της μπουρζουαζιας για τον ξεσηκωμο τον προλεταριων και αυτές τις μ****ς. Ο υγιής εθνικισμός κρύβεται στην Αρχαια Σπαρτη (κατα 90%) και κατα 10% στην Βόρειο Κορεα. Την κραζετε όλη μέρα ως υπαναπτυκτη, ανελευθερη κλπ. Και; Τι να την κάνω την "αναπτυξη"; Οδηγεί στην διαφθορά της κοινωνίας και μια υλιστική νοοτροπία. Λιτότητα και πάλι λίτότητα! Ατομική ελευθερία; Όχι, ευχαριστω! Να μου λείπει η ανοχή της ανηθικότητας και η έλλειψη της ιεραρχίας στην κοινωνία! Ως Εθνικιστής, πρεπει να θες το έθνος σου, δηλάδη το κρατος αφου αυτο εκπροσωπει τα συμφεροντα του εθνου σου, να έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ελεγχο. Κοινώς, ούτε μπουρζουαζίες ουτε προλεταριατα ουτε τιποτα. Όλοι, "σκλαβοι" του κρατους που έχουν απολυτο καθηκον να πεθανουν για αυτο. Ετσι χτίζεις εάν πραγματικα ισχυρο εθνος. Το μόνο που χρειάζεται για να δουλεψουν όλα αυτα είναι ένας φιλοσοφος βασιλιας, και οι "φρουροι" του. Κάτι ήξερε ο Πλάτωνας
"Our so called leaders prostituted us to the West...destroyed our culture...our economies...our honor."
Επιστροφή στην κορυφή
 Απάντηση Απάντηση Σελ.  1 345
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)

Γρήγορη Απάντηση
Όνομα:

Μήνυμα:
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.