Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

ΗΠΑ vs ΡΩΣΙΑ

Το κανάλι του ελληνικού στρατού στο Google+  Facebook  Twitter  Youtube 
 Απάντηση Απάντηση Σελ.  123 28>
Συγγραφέας
  Θέμα  Αναζήτηση Θέμα Αναζήτηση  Επιλογές θέματος Επιλογές θέματος
Guests Δες τη Λίστα
Πολίτης
Πολίτης
  Παράθεση Guests Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Θέμα: ΗΠΑ vs ΡΩΣΙΑ
    Αποστολή: 02/Ιουλίου/2009 ώρα 15:14

Μπορούμε να συζητήσουμε χωρίς ακρότητες-βρισιές-ειρωνείες;

Ποια είναι η πραγματική οικονομική ισχύ που έχουν αυτές οι χώρες;
Σε στρατιωτικό επίπεδο ποιος υπερτερεί;
Μπορούν να αντέξουν κοινωνικά ένα γενικευμένο πόλεμο;
Ποιοι είναι οι πόροι και τα αποθέματα τους σε πρώτες ύλες;

Τι ρόλο θα παίξει η Κίνα στο νέο μοίρασμα τις παγκόσμιας κυριαρχίας;
Σε ενδεχόμενο νέο ψυχρό πόλεμο, η Ευρώπη θα το παίξει σύμμαχος η θα κάνει την πάπια αυτή τη φορά;

Επιστροφή στην κορυφή
Guests Δες τη Λίστα
Πολίτης
Πολίτης
  Παράθεση Guests Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Ιουλίου/2009 ώρα 17:06
Αρχικά αποστάλθηκε από UFO

Μπορούμε να συζητήσουμε χωρίς ακρότητες-βρισιές-ειρωνείες;

Ποια είναι η πραγματική οικονομική ισχύ που έχουν αυτές οι χώρες;
Σε στρατιωτικό επίπεδο ποιος υπερτερεί;
Μπορούν να αντέξουν κοινωνικά ένα γενικευμένο πόλεμο;
Ποιοι είναι οι πόροι και τα αποθέματα τους σε πρώτες ύλες;

Τι ρόλο θα παίξει η Κίνα στο νέο μοίρασμα τις παγκόσμιας κυριαρχίας;
Σε ενδεχόμενο νέο ψυχρό πόλεμο, η Ευρώπη θα το παίξει σύμμαχος η θα κάνει την πάπια αυτή τη φορά;

1) H Ρωσία ξεχρέωσε ενώ η Αμερική τυπώνει χρήματα χωρίς αντίκρυσμα σε χρυσό.
2) Σε πυρινικό επίπεδο είναι το ίδιο. Σε συμβατικό επίπεδο η Ρωσία υπερτερεί σε πλήθος μέσων. Η ποιότητα των μέσων είναι η ίδια.
3) Η Ρωσία μπορεί να αντέξει και το έχει αποδείξει στο παρελθόν. Οι Αμερικάνοι με ένα Pearl Harbor και μια 11η Σεπτεμβρίου έτρεχαν πανικόβλητοι. Δεν είχαν ποτά πόλεμο στο έδαφος τους και αυτό τους πανικοβάλει σε τέτοια περιστατικά. Φαντάσου οπότε σε έναν πόλεμο με τους Ρώσους τι έχει να γίνει για τα καλομαθημένα αμερικανάκια. Στο Ρωσικό στρατό είναι σκληροί. Σκληρά καψόνια.
4) Η Αμερική το μόνο σημαντικό απόθεμα που έχει είναι στο Τέξας. Τα υπόλοιπα τα προμηθεύεται από αλλού εκτός χωράς από "συμμάχους" (σκυλάκια της).
5) Η Κίνα σε 15-20 χρόνια θα είναι υπερδύναμη ισοδύναμη με τις ΗΠΑ στρατιωτικά. Σήμερα η Κίνα είναι μια πολύ ισχυρή περιφερειακή δύναμη μαζί με την Ιαπωνία (λιγότερο η δεύτερη). Η Κίνα θα είναι η μόνη ισχυρή δύναμη της περιοχής σε 10 χρόνια διότι έχει ανθρωπινο δυναμικό, κατασκοπεία ξένης τεχνολογίας, ανάπτυξη Τεχνολογίας, και άφθονα συμβατικά στρατιωτικά μέσα. Σε 10 χρόνια θα είναι η μόνη ουσιαστική περιφερειακή δύναμη της περιοχής της (θα ξεπεράσει το μέγεθος της Ινδίας) και σε 20 ισοδύναμη στρατιωτικά των ΗΠΑ. Η Ρωσία σε 10 χρόνια θα είναι στρατιωτικά όπως η Σοβιετική ένωση το 1970-1980. Αυτή τη στιγμή στρατιωτικά είναι ισχυρή αλλά θα γίνει ακόμα ισχυρότερη.
Η Ευρώπη σε έναν πιθανό πόλεμο υπερδυνάμεων θα εμπλακεί λόγω της θέσης της και αν εμπλακεί δεν έχει συμβατικές δυνάμεις ικανές να αντισταθούν Και να επικρατήσουν των Ρωσικών συμβατικών δυνάμεων. Αν χρησιμοποιήσει πυρινικά θα το κάνει μόνο όταν απειληθούν τα σύνορα στην κεντρική Ευρώπη. Οικονομικά η Ευρώπη είναι γίγαντας, πολιτικά νάνος και στρατιωτικά σκουλήκι. Δυστυχώς. Η πιο ισχυρή στρατιωτικά είναι η γαλλία στην Ευρώπη αλλά δες πόσα άρματα μάχης έχει. Μόνο σε πυρηνικό επίπεδο μαζί με τη Βρετανία μπορούν να κάνουν κάτι στους Ρώσους. Σε συμβατικό τα ρωσάκια κάνουν περίπατο και τα σαρώνουν όλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Guests Δες τη Λίστα
Πολίτης
Πολίτης
  Παράθεση Guests Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 04/Ιουλίου/2009 ώρα 21:35

’μα γίνει κανά χοντρό μπαμ και αρχίσουν να προελαύνουν τίποτα κινέζοι και ρώσοι μαζί, τι γίνεται;
Λες να περάσουν και από εδώ καμία βόλτα;
Μα γιατί έχω την εντύπωση ότι ο μίσος πλανήτης θα σφάζετε και εμείς θα τα ξύνουμε μαζί με τους τούρκους;

Αν αφαιρέσεις ελληνικά και τούρκικα άρματα μάχης από το ΝΑΤΟ, τι μένει στην Ευρώπη;
1500;1800; Κάντα 2 χιλιάρικα!Nα τα τυλίξω;
Ο κοντός (από μόνος του, χωρίς κινέζους) θα ορμίσει με 23 χιλιάδες τεμάχια…
Για μπανάκι στο Portugal ένα πράμα…!

Ρωσικό αρματικό δυναμικό:
500 T-90
4500 T-80
9700 T-72
4000 T-64
3000 T-55
1200 T-34

ΥΓ.1 Αυτά είναι τα επίσημα νούμερα, έχουν περισσότερα δηλαδή!
ΥΓ.2 Α ξέχασα…Βάλε και 15 χιλιάρικα ΤΟΜΑ να βρίσκονται!
ΥΓ.3 Στα πυρηνικά η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη…

Επιστροφή στην κορυφή
TOPOL-M Δες τη Λίστα
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος


Μέλος από: 26/Ιουνίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 2070
  Παράθεση TOPOL-M Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 04/Ιουλίου/2009 ώρα 23:48
Πράγματι σε συμβατικό επίπεδο οι Ρώσοι έχουν κρατήσει μεγάλο μέρος των Σοβιετικών δυνάμεων. Μπορεί ο φίλος (νομίζω ο Mirage) να ανέφερε ότι σε συμβατικές υστερεί το ΝΑΤΟ αλλά σε πυρηνικές όχι γιατί η ευρώπη και κυρίως η Γαλλία και η Αγγλία έχου Πυρηνικούς πυραύλους και θα πλήξουν τη Ρωσία.
Λοιπόν στο πυρηνικό σκέλος απ ότι φαίνεται το ΝΑΤΟ διατηρεί έναν μεγαλύτερο αριθμό κεφαλών (περίπου 20-30%) αλλά κυρίως κεφαλές μικρής ισχύος σε αντίθεση με την Ρωσία που το π. Οπλοστάσιό της διαθέτει κυρίως κεφαλές μεγάλης ισχύος.
Επιστροφή στην κορυφή
TOPOL-M Δες τη Λίστα
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος


Μέλος από: 26/Ιουνίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 2070
  Παράθεση TOPOL-M Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 04/Ιουλίου/2009 ώρα 23:49
Στα πυρηνικά χτυπήματα θεωρώ ότι πλέον η ευρώπη δεν μπορεί να αντισταθεί στην Ρωσία. Και αυτό για 2 πολύ σημαντικούς λόγους.
Ο πρώτος είναι ότι τα τελευταία 8 χρόνια η βρετανία (επί μπλέρ) σταμάτησε την χρηματοδότηση του πυρηνικού της οπλοστασίου και ακύρωσε εξοπλιστικά όπως τα νέα υποβρυχια και οι πύραυλοι trident 2. Μαλιστα με την απόσυρση κάποιων παλαιών μονάδω μειώθηκε η αποτρεπτική της δύναμη ρίχνοντας το βάρος σε αντιμετώπιση νέων απειλών (πόλεμος τρομοκρατίας κτλ) όπως και οι ΗΠΑ άλλωστε, και ξοδεύοντας πολλά για τον πόλεμο στο Ιρακ και τις δυνάμεις στο Αφγανιστάν.
Ο δεύτερος λόγος είναι η Γαλλία. Οι Γάλλοι λοιπόν έκαναν την μεγαλύτερη μαλ... Στην ιστορία τους εγκαταλείποντας το δόγμα Ντε Γκώλ (για μια ισχυρή και ανεξάρτητη πυρηνική υπερδύναμη) συμμετέχοντας ξανά στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ μετά από δεκαετίες κατόπιν απόφασης του Σαρκοζί. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κρυβόμαστε πίσω από το ΝΑΤΟ και αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα την αποτρεπτική μας δυνατότητα.
Απ την άλλη η Ρωσία χρόνο με τον χρόνο ισχυροποιείται όλο και περισσότερο ενώ αυξάνει με αριθμητική πρόοδο τις στρατιωτικές της δαπάνες και τα εξοπλιστικά της προγράμματα ανεξαρτήτως οικονομικής κρίσης (που πλήττει πλεόν τις ΝΑΤΟικές χώρες και τα εξοπλιστικά τους.)
Α και κάτι ακόμα. Οι ρώσοι μην ξεχνάτε ότι την δεκαετία του 90 χρηματοδοτήθηκαν από τον Κλίντον για να μαζέψουν και να ελένξουν τα πυρηνικά που ήταν διασκορπισμένα σε όλες τις σοβιετικές χώρες. Αυτά τα όπλα ουδέποτε εξακριβώθηκε αν καταστράφηκαν ή όχι.
Τέλος η γνώμη μου είναι ότι η συγκριτικά Αμερικανικά με Ρωσικά όπλα η πλάστιγγα γέρνει ανατολικά και προς την Ρωσία. Θεωρώ ότι τα όπλικα της συστήματα συνδυάζουν ουσία και αποτέλεσμα. Και επειδή μπορεί ο yandr να πει ότι "ναι σιγά αυτά είναι μπούρδες του Λιακόπουλου" θα πω το εξής. Μέχρι το 2000 πίστευα και εγώ αυτά που πιστεύει ο yandr. Ομως πριν από 8-9 χρόνια έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο ενός ανώτατου Ρώσου Στρατηγού της KGB ο οποιος είχε αυτομολήσει. Μέσα έγραφε απίστευτα πράγματα. Για το τί είχαν οι Ρώσοι από όπλα και στρατιωτική τεχνολογία. Το καλύτερο όμως ήταν ότι ενώ αυτός προειδοποιούσε τους Αμερικανούς αξιωματούχους της cia, αυτοί βλέποντας την εξαθλίωση του Ρωσικού λαού και τον μεθύστακα πρόεδρο δεν του έδιναν σημασία και δεν τον πολυπίστευαν. Η αλαζονεία τους θόλωσε το μυαλό. Αυτός ο στρατηγός το 96 τους προειδοποιούσε ότι τα δις δολάρια που έδιναν στην ρωσία για ενίσχυση και καταστροφή των πυρηνικών της, αυτά Πήγαιναν σε κατασκευές υπερσύγχρονων υπόγειων πυρηνικών εγκαταστάσεων στα Ουράλια και την σιβηρία. Οταν οι Αμερικανοί ζήτησαν να επισκεφτούν τις εν λόγω περιοχές οι Ρώσοι πάντα έβρισκαν προφάσεις και δεν τους απαντούσαν. Απ τότε και μετά ξεκίνησα να ψάχνομαι και να βρίσκω πληροφόρηση (δύσκολα γιατί οι Ρώσοι είναι μυστικοπαθείς) για τα όπλα και την τεχνολογία που διαθέτουν πραγματικά άρχισα να αλλάζω γνώμη. Υπάρχουν άλλωστε και Ελληνες πανεπιστημιακοί διεθνολόγοι ή στρατιωτικοί αναλυτές (όπως ο Γρίβας) που έχουν γράψει βιβλία που αξίζει να τα διαβάσετε και να μάθετε πράγματα που δεν μας παρουσιάζουν...
Επιστροφή στην κορυφή
TOPOL-M Δες τη Λίστα
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος


Μέλος από: 26/Ιουνίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 2070
  Παράθεση TOPOL-M Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 04/Ιουλίου/2009 ώρα 23:53
Α, αμα βάλουμε μέσα τους κινέζους έχετε γειά βρυσούλες. Μόνο αυτοί γνωρίζουν τι έχουν. Και φυσικά είναι οι πιο πετυχημένοι κλέφτες τεχνολογίας τα τελευταία 10 χρόνια.
Επιστροφή στην κορυφή
ratatoulis Δες τη Λίστα
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Διαγραμμένο μέλος

Μέλος από: 16/Απριλίου/2008
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 935
  Παράθεση ratatoulis Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Ιουλίου/2009 ώρα 00:06
NAI KAI ΣIΓA MHN εμπλακούν OI κινέζοι ΣE ENA πιθανό πόλεμο γιγάντων OTAN OI μισές KAI πλέον AΠ THΣ 9 χώρες TOY κόσμου ΠOY έχουν πυρηνικά όπλα ΘA ταχθούν YΠEP THΣ αμερικής. πακιστάν βρετανία γαλλία ισραήλ ινδία KAI Η. Π. Α. Η κίνα ΘA καταστραφεί TO ΠOΛY ΣE 2εβδομάδες EΓΩ προσωπικα στηρίζω ρωσία AΛΛA ΠOIOΣ EINAI ο ισχυρότερος παίχτης AYTO TO βλέπουμε EINAI η αμερική
Επιστροφή στην κορυφή
Guests Δες τη Λίστα
Πολίτης
Πολίτης
  Παράθεση Guests Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Ιουλίου/2009 ώρα 00:28

Γιατι να μην ξαναμοιρασουν τον πλανητη;

ετσι και γινει πολεμος με ολα τα μεσα Θα μεινει πλανητης;
το προβλημα της ρωσσιας ειναι αυτο ακριβως το οτι αυτομολησαν πολλοι ρωσσοι και πολλα μυστικα περασαν στην δυση.
η ρωσσια ομως αναπτυσεται και πιστευω οτι σε 10 χρονια θα ειναι πολυ ποιο δυνατη.
Επιστροφή στην κορυφή
ratatoulis Δες τη Λίστα
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Διαγραμμένο μέλος

Μέλος από: 16/Απριλίου/2008
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 935
  Παράθεση ratatoulis Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Ιουλίου/2009 ώρα 00:42
Κοίτα AΣ EIMAΣTE λογικοί, Η ρωσσία EINAI MIA ισχυρή χώρα AΛΛA NA ΠOYME KAI THN AΛHΘEIA OXI OTI KAI Η αμερική ΔEN EINAI ισχυρή OTAN δίνει 500 δις MONO ΣTA όπλα TO TI EXEI κρυμμένο η αμερική ΣTO μυστικό THΣ οπλοστάσιο AYTO EINAI AΛΛO ΘEMA EIMAI ΣIΓOYPOΣ OTI η νασα MAZI ME THΣ ένοπλες δυνάμεις THΣ αμερικής έχουν όπλα ΠOY ξεπερνούν THN ανθρώπινη φαντασία EINAI TOΣA XPONIA υπερδύναμη ΛEΣ η ρωσσία NA THN EXEI ΣTO χαλαρο; ΓIATI AYTO BΛEΠΩ OTI πιστεύουν μερικοί EΔΩ MEΣA παιδιά η αμερική EINAI γίγαντας ΣTA όπλα KAI ΣTHN υψηλή τεχνολογία.EINAI η πρώτη χώρα TOY κόσμου ΠOY δίνει TA περισότερα κονδύλια ΣTA όπλα. Πιστεύεις OTI ΔEN EXEI διαστημικα όπλα;TI NA ΠΩ AN πιστεύεται OTI η ρωσσία THN EXEI ΣTO χαλαρο TOTE παύω NA μιλώ ΓIATI ΔEN EXEI νόημα
Επιστροφή στην κορυφή
Guests Δες τη Λίστα
Πολίτης
Πολίτης
  Παράθεση Guests Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Ιουλίου/2009 ώρα 00:53

Υπηρχε ενα προγραμμα γυρω στο 1985 τον υπα που εξουδετερονε ολες της πυρινικες απειλες στον αερα ειχα ασχοληθει για λιγο και νομιζω οτι θα ηταν μια ομπρελλα για της υπα δεν γνωριζω [λογο οτι το βαρεθηκα και επαψα να ασχολουμαι]αν αναπτυχθηκε περετερο.

νομιζω λεγοταν<< Πολεμος των αστρων>>
Επιστροφή στην κορυφή
TOPOL-M Δες τη Λίστα
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος


Μέλος από: 26/Ιουνίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 2070
  Παράθεση TOPOL-M Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Ιουλίου/2009 ώρα 01:03
Αρχικά αποστάλθηκε από stamatiou

Κοίτα AΣ EIMAΣTE λογικοί, Η ρωσσία EINAI MIA ισχυρή χώρα AΛΛA NA ΠOYME KAI THN AΛHΘEIA OXI OTI KAI Η αμερική ΔEN EINAI ισχυρή OTAN δίνει 500 δις MONO ΣTA όπλα TO TI EXEI κρυμμένο η αμερική ΣTO μυστικό THΣ οπλοστάσιο AYTO EINAI AΛΛO ΘEMA EIMAI ΣIΓOYPOΣ OTI η νασα MAZI ME THΣ ένοπλες δυνάμεις THΣ αμερικής έχουν όπλα ΠOY ξεπερνούν THN ανθρώπινη φαντασία EINAI TOΣA XPONIA υπερδύναμη ΛEΣ η ρωσσία NA THN EXEI ΣTO χαλαρο; ΓIATI AYTO BΛEΠΩ OTI πιστεύουν μερικοί EΔΩ MEΣA παιδιά η αμερική EINAI γίγαντας ΣTA όπλα KAI ΣTHN υψηλή τεχνολογία.EINAI η πρώτη χώρα TOY κόσμου ΠOY δίνει TA περισότερα κονδύλια ΣTA όπλα. Πιστεύεις OTI ΔEN EXEI διαστημικα όπλα;TI NA ΠΩ AN πιστεύεται OTI η ρωσσία THN EXEI ΣTO χαλαρο TOTE παύω NA μιλώ ΓIATI ΔEN EXEI νόημα


Κανείς δεν είπε αυτό. Τα 500 δις που ξοδεύει η Αμερική περιλαμβάνουν τους 2 πολέμους σε Ιρακ και Αφγανιστάν καθώς και τις μισθοδοσίες του μισθοφορικού στρατού της. Αρα το πραγματικό εξοπλιστικό νούμερο είναι πολύ μικρότερο του μισού. Τα περι νασα και μυστικών όπλων έχει μια δόση αλήθειας αλλά η πρόοδος και σε αυτό το κομμάτι της Ρωσίας είναι πολύ μεγαλύτερη. Τα όπλα ΤESLA υπάρχουν και απ τους 2. Κυρίως έχουν δοκιμαστεί από τους Ρώσους στο Αφγανιστάν. Ενώ ο τυφώνας Κατρίνα (Ρωσικό-σλάβικο όνομα) ήτα ένα μήνυμα του Πούτιν στον Μπους (όπως και η προσβολή και καταστροφή του columbia στον αέρα αντίποινα για το Κουρσκ. Επιπλέον και οι 2 έχουν όπλα ακτίνων (Lazer) και ακούγεται ότι οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει ένα πανίσχυρο κανόνι ακτίνων.
Τέλος τα τελευταία 5 χρόνια οι Ρώσοι έχουν δαπανήσει μεγάλα ποσά και εχουν εξελίξει την τεχνολογία νάνων (νανοτεχνολογία) σε αντίθεση με τις ΗΠΑ που είχαν άλλες προτεραιότητες.
Οπως και να έχει συγκρίνουμε τις δυνάμεις τους σε έναν συμβατικό πόλεμο. Αν ρίξουν πυρηνικά τετελεσθαι. Αν και προσωπικά πιστεύω ότι αυτό θα το αποφύγουν και οι 2.
Οι Ινδοί δεν είναι με τους Αμερικάνους. Μάλλον είναι πιο κοντά στο ASEAN και την Ασιατική ένωση ενώ είναι και παρατηρητες με προοπτική μέλους στο σύμφωνο της Σαγκάης.
Επιστροφή στην κορυφή
Guests Δες τη Λίστα
Πολίτης
Πολίτης
  Παράθεση Guests Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Ιουλίου/2009 ώρα 01:13
Φιλε αν εχουνε οπλα τεσλα στα οποια στιριζονται στην ασυρματη μεταφορα ενεργιας [οπου συμφωνα με τον τεσλα προερχεται απο το πηνιο γη και ειναι δωρεαν και ανεξαντλητη]τοτε μιλαμε οτι πλεον δεν χρειαζονται τα αποθεματα πετρελαιου αεριου κτλ. Μια και ουσιαστικα λυνεις το προβλημα της ενεργιας.
αλλα υπαρχει και ενα μεγαλο αλλα οτι ο τεσλα εκανε τα πειραματα του στο κολοραντο με χρηματοδοτη τον μοργκαν. Πολυ πιθανο να εχουν τεσλα τεχνολογια και οι αμερικανοι.
[παντα μιλαω υποθετικα μια και δεν πιστευω προσωπικα Οτι εχει καποιος την Ενεργια τεσλα παρα καποιες θεωριες]
Επιστροφή στην κορυφή
Guests Δες τη Λίστα
Πολίτης
Πολίτης
  Παράθεση Guests Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Ιουλίου/2009 ώρα 01:18

Πιστευεις οτι αν γινοταν πολεμιος και εχανε καποια υπερδυναμη δεν θα χρεισημοποιουσε οπλα μαζικης καταστροφης.

οπως π. Χ. Βιολογικες χειμαρες οπου θα ειναι γενετικα μεταλαγμενες ωστε να χτυπαν συγκεκριμενες φυλες ανθρωπων; Αυτα που αναφερω υπαρχουν και στα 2 στρατοπεδα.
Επιστροφή στην κορυφή
ratatoulis Δες τη Λίστα
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Διαγραμμένο μέλος

Μέλος από: 16/Απριλίου/2008
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 935
  Παράθεση ratatoulis Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Ιουλίου/2009 ώρα 01:20
TI NA ΣOY ΠΩ ο κάθε ENAΣ πιστεύει OTI θέλει EΓΩ BΛEΠΩ OTI η ηπα Έχουν THN μεγαλύτερη στρατιωτική υπεροχή έχουν περισσότερα αεροπλανοφόρα.KAI OXI ΦIΛE MOY ΠOY TA ΞEPEIΣ OΛA TA 500 δισ δίνονται κάθε XPONO OXI ΣTOYΣ πολέμους.EΓΩ ΛEΩ AYTA ΠOY λένε OI μεγαλύτεροι αναλυτές TOY κόσμου OTI η αμερική EXEI όπλα KAI τεχνολογία ΠOY EINAI XPONIA μπροστά.TA καλύτερα ερευνητικά πανεπιστήμια βρίσκονται EKEI KAI OI καλύτεροι επιστήμονες.EΔΩ ΣTON πόλεμο TOY ιράκ. ρίχνανε TA μαχητικά KAI TA ελικόπτερα KAI ΔEN βρίσκανε πιλότο MEΣA ΠOΛΛA επιστημονικά περιοδικά λένε OTI ήδη OI αμερικανοί ρομπότ έτοιμα NA πολεμήσουν.EINAI η υπερδύναμη OΣA ΛEΦTA δίνει AYTH ΔEN TA δίνει KANEIΣ AΛΛOΣ KAI ΔEN MIΛAME ΓIA THN ρωσσία ΠOY έδωσε 200 δισ TO 2008 MIΛAME ΓIA THN αμερική ΠOY TO 2007 έδωσε 800 δισ EINAI MIA χώρα ΠOY απειλητε AΠO ΠANTOY AYTO ΛOIΠON EINAI κίνητρο NA EXEI όπλα ΠOY EINAI έτοιμα NA συντρίψουν TON κάθε ENA.KAI MIΛAΩ ETΣI ΓIATI OI μισοί AΠO EΔΩ MEΣA KANATE THN ρωσσία γίγαντα KAI THN αμερική σκουλήκι
Επιστροφή στην κορυφή
TOPOL-M Δες τη Λίστα
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος


Μέλος από: 26/Ιουνίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 2070
  Παράθεση TOPOL-M Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Ιουλίου/2009 ώρα 01:54
Αρχικά αποστάλθηκε από yersinia pestis

Φιλε αν εχουνε οπλα τεσλα στα οποια στιριζονται στην ασυρματη μεταφορα ενεργιας [οπου συμφωνα με τον τεσλα προερχεται απο το πηνιο γη και ειναι δωρεαν και ανεξαντλητη]τοτε μιλαμε οτι πλεον δεν χρειαζονται τα αποθεματα πετρελαιου αεριου κτλ. Μια και ουσιαστικα λυνεις το προβλημα της ενεργιας.
αλλα υπαρχει και ενα μεγαλο αλλα οτι ο τεσλα εκανε τα πειραματα του στο κολοραντο με χρηματοδοτη τον μοργκαν. Πολυ πιθανο να εχουν τεσλα τεχνολογια και οι αμερικανοι.
[παντα μιλαω υποθετικα μια και δεν πιστευω προσωπικα Οτι εχει καποιος την Ενεργια τεσλα παρα καποιες θεωριες]


Τα πετρέλαια είναι άλλη ιστορία αδερφέ. Μεγάλη απάτη. Για να κονομάει το αμερικανοισραηλινό λόμπι. Ο Τέσλα έιχε βρει την ελεύθερη ενέργεια. Αλλά τα λαμόγια μας θέλουν να ξηλονόμαστε για να ζεσταθούμε
Επιστροφή στην κορυφή
TOPOL-M Δες τη Λίστα
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος


Μέλος από: 26/Ιουνίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 2070
  Παράθεση TOPOL-M Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Ιουλίου/2009 ώρα 01:58
Αρχικά αποστάλθηκε από yersinia pestis

Φιλε αν εχουνε οπλα τεσλα στα οποια στιριζονται στην ασυρματη μεταφορα ενεργιας [οπου συμφωνα με τον τεσλα προερχεται απο το πηνιο γη και ειναι δωρεαν και ανεξαντλητη]τοτε μιλαμε οτι πλεον δεν χρειαζονται τα αποθεματα πετρελαιου αεριου κτλ. Μια και ουσιαστικα λυνεις το προβλημα της ενεργιας.
αλλα υπαρχει και ενα μεγαλο αλλα οτι ο τεσλα εκανε τα πειραματα του στο κολοραντο με χρηματοδοτη τον μοργκαν. Πολυ πιθανο να εχουν τεσλα τεχνολογια και οι αμερικανοι.
[παντα μιλαω υποθετικα μια και δεν πιστευω προσωπικα Οτι εχει καποιος την Ενεργια τεσλα παρα καποιες θεωριες]


εχουνε όλοι φίλε. Είναι κοινό μυστικό. Ο τέσλα όμως είχε προνοήσει και τα μοίρασε σε όλες τις μεγάλεις δυνάμεις πριν πεθάνει. Εδωσε σχέδια σε Γερμανούς, Αμερικανούς, Ρώσους, Κινέζους κτλ. Ο καιρός είναι 100% ελεγχόμενος και σχεδόν όλα τα φυσικά φαινόμενα
Επιστροφή στην κορυφή
TOPOL-M Δες τη Λίστα
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος


Μέλος από: 26/Ιουνίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 2070
  Παράθεση TOPOL-M Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Ιουλίου/2009 ώρα 02:09
Αρχικά αποστάλθηκε από stamatiou

TI NA ΣOY ΠΩ ο κάθε ENAΣ πιστεύει OTI θέλει EΓΩ BΛEΠΩ OTI η ηπα Έχουν THN μεγαλύτερη στρατιωτική υπεροχή έχουν περισσότερα αεροπλανοφόρα.KAI OXI ΦIΛE MOY ΠOY TA ΞEPEIΣ OΛA TA 500 δις δίνονται κάθε XPONO OXI ΣTOYΣ πολέμους.EΓΩ ΛEΩ AYTA ΠOY λένε OI μεγαλύτεροι αναλυτές TOY κόσμου OTI η αμερική EXEI όπλα KAI τεχνολογία ΠOY EINAI XPONIA μπροστά.TA καλύτερα ερευνητικά πανεπιστήμια βρίσκονται EKEI KAI OI καλύτεροι επιστήμονες.EΔΩ ΣTON πόλεμο TOY ιράκ. Ρίχνανε TA μαχητικά KAI TA ελικόπτερα KAI ΔEN βρίσκανε πιλότο MEΣA ΠOΛΛA επιστημονικά περιοδικά λένε OTI ήδη OI αμερικανοί ρομπότ έτοιμα NA πολεμήσουν.EINAI η υπερδύναμη OΣA ΛEΦTA δίνει AYTH ΔEN TA δίνει KANEIΣ AΛΛOΣ KAI ΔEN MIΛAME ΓIA THN ρωσσία ΠOY έδωσε 200 δις TO 2008 MIΛAME ΓIA THN αμερική ΠOY TO 2007 έδωσε 800 δις EINAI MIA χώρα ΠOY απειλητε AΠO ΠANTOY AYTO ΛOIΠON EINAI κίνητρο NA EXEI όπλα ΠOY EINAI έτοιμα NA συντρίψουν TON κάθε ENA.KAI MIΛAΩ ETΣI ΓIATI OI μισοί AΠO EΔΩ MEΣA KANATE THN ρωσσία γίγαντα KAI THN αμερική σκουλήκι


Λοιπόν σου ξαναεξηγώ. Ο προϋπολογισμός του πενταγώνου περιλαμβάνεις μισθούς και έξοδα προσωπικού κτλ. Κανείς δεν είπε ότι οι ΗΠΑ δεν είναι υπερδύναμη. Ειναι. Εστω και με πύλινα πόδια. Τα αμερικανικά ερευνητικά κέντρα είναι γνωστά. Ομως ξαναλέω πολλοί δεν γνωρίζετε τα ερευνητικά που είχαν οι Ρώσοι (Σαράτωφ κτλ). Επειδή γνωρίζω από συγγενή (μηχ/λογο κορυφαίο δ/ντή) στον Δημόκριτο που πηγαινοέρχεται παντου οι Ρώσοι μηχανολόγοι μου λεει είναι οι κορυφαίοι μακράν. Και έχουν παράδοση. Οι ΗΠΑ από τα 800 δις δίνουν τα περισσότερα για support νέων μορφών πολέμου (τρομοκρατίας, ανταρτοπόλεμοι κτλ) και έχουν αφήσει σε τρίτη μοίρα ενδεχόμενο πολεμο με Ρωσία. Γιαυτό και ο Γκέιτς έκοψε λόγω κρίσης τα αντίστοιχα προγράμματα (f-22, Πυραυλικά κτλ)
Επιστροφή στην κορυφή
TOPOL-M Δες τη Λίστα
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος


Μέλος από: 26/Ιουνίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 2070
  Παράθεση TOPOL-M Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Ιουλίου/2009 ώρα 02:14
Αρχικά αποστάλθηκε από yersinia pestis

Πιστευεις οτι αν γινοταν πολεμιος και εχανε καποια υπερδυναμη δεν θα χρεισημοποιουσε οπλα μαζικης καταστροφης.

οπως π. Χ. Βιολογικες χειμαρες οπου θα ειναι γενετικα μεταλαγμενες ωστε να χτυπαν συγκεκριμενες φυλες ανθρωπων; Αυτα που αναφερω υπαρχουν και στα 2 στρατοπεδα.


Οχι φιλε. Γιατί ο πόλεμος θα γινόταν έξω από το εδαφός τους. Σε άλλη εστία έντασης. Στο τέλος αν δεν επικρατεί κανείς θα κάνουν την μοιρασια και τελείωσε το παραμύθι. Δεν συμφέρει κανέναν πυρηνικός πόλεμος. Ο πόλεμος θα είναι συμβατικός και στα ίσα. Κανείς δεν θα πατήσει πρώτος το κουμπί
Επιστροφή στην κορυφή
 Απάντηση Απάντηση Σελ.  123 28>