Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Τετράποδα στην υπηρεσία του Λιμενικού Σώματος

Το κανάλι του ελληνικού στρατού στο Google+  Facebook  Twitter  Youtube 
 Απάντηση Απάντηση
Συγγραφέας
  Θέμα  Αναζήτηση Θέμα Αναζήτηση  Επιλογές θέματος Επιλογές θέματος
yandr Δες τη Λίστα
Στρατάρχης
Στρατάρχης


Μέλος από: 02/Οκτωβρίου/2003
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 10052
  Παράθεση yandr Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Θέμα: Τετράποδα στην υπηρεσία του Λιμενικού Σώματος
    Αποστολή: 14/Αυγούστου/2009 ώρα 12:27
Η Λέσι, η Λούνα, ο Αρης, η Είρμα και ο Λέαρ προέρχονται από το Βέλγιο, διαθέτουν τέσσερα πόδια και ουρά, και «υπηρετούν» στο Λιμενικό Σώμα. Πρόκειται για βελγικά ποιμενικά, ράτσας «Malinois», που έχουν εκπαιδευτεί στην Ελλάδα για να εντοπίζουν ναρκωτικές ουσίες και να συμμετάσχουν σε επιχειρήσεις του κλιμακίου Κ9 που ανήκει στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Μαζί με τους συνοδούς τους ετοιμάζονται να πάρουν... Φύλλο πορείας και να υπηρετήσουν σε διάφορα λιμάνια της επικράτειας με σκοπό την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και τη δίωξη ναρκωτικών ουσιών. Τα πέντε συμπαθή τετράποδα ολοκλήρωσαν πρόσφατα μαζί με τους ισάριθμους συνοδούς τους μια επίπονη εκπαίδευση σε εξειδικευμένο κέντρο στη Θεσσαλονίκη, που διήρκεσε τέσσερις μήνες.

Κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) για την απονομή πτυχίων στους πέντε βαθμοφόρους του Λιμενικού Σώματος-συνοδούς του κλιμακίου 9, τα σκυλιά παρουσίασαν μέρος των ικανοτήτων τους, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

...

Οσον αφορά τις σχέσεις σκύλων - συνοδών, αυτές διέπονται από ισόβια πίστη και αφοσίωση. «Οι συνοδοί "παντρεύονται" τα σκυλιά τους. Διαμένουν στα σπίτια τους και παραμένουν στην κατοχή τους μετά την ολοκλήρωση της θητείας των σκύλων που συνήθως διαρκεί οκτώ με δέκα χρόνια».

ΤΟ ΒΗΜΑ
Επιστροφή στην κορυφή
 Απάντηση Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)

Γρήγορη Απάντηση
Όνομα:

Μήνυμα:
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.