Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Ιδρυση ακαδημίας λιμενικού σώματος στην Αλεξ/πολη

Το κανάλι του ελληνικού στρατού στο Google+  Facebook  Twitter  Youtube 
 Απάντηση Απάντηση
Συγγραφέας
  Θέμα  Αναζήτηση Θέμα Αναζήτηση  Επιλογές θέματος Επιλογές θέματος
DimitrisGR Δες τη Λίστα
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας


Μέλος από: 13/Νοεμβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 150
  Παράθεση DimitrisGR Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Θέμα: Ιδρυση ακαδημίας λιμενικού σώματος στην Αλεξ/πολη
    Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 14:06
Η βουλευτής Ν. Έβρου του ΠΑΣΟΚ Ελένη Τσιαούση κατέθεσε στον αρμόδιο υπουργό της κυβέρνησης αναφορά σχετικά με το κομβικό θέμα της ίδρυσης της Ακαδημίας Λιμενικού Σώματος στην Αλεξανδρούπολη. Στην αναφορά της η βουλευτής του Έβρου αναφέρει ότι:
Μετά την χρόνια κωλυσιεργία των κυβερνήσεων της Ν. Δημοκρατίας, ζητούμενη είναι η αμέριστη συμπαράστασή σας στις προσπάθειες που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια για την υλοποίηση της Ακαδημίας Λ. Σ. Στην Αλεξανδρούπολη. Αξίζει εδώ να επισημανθεί η αναγκαιότητα και η τεράστια σημασία του έργου, τόσο για την τοπική κοινωνία και οικονομία, αλλά και για το ίδιο το λιμενικό σώμα. Το έργο υποστηρίζεται θερμά από όλους τους τοπικούς φορείς, εμπορικούς συλλόγους και επιμελητήρια. Στην Ακαδημία θα απασχολούνται, σύμφωνα με τις μελέτες, πάνω από 1.500 άτομα, εκπαιδευτές, σπουδαστές και διοικητικό προσωπικό, γεγονός που θα τονώσει τη χαμηλή εμπορική κίνηση και θα αποτελέσει σημαντική «ένεση» στην ακριτική, τοπική κοινωνία. Επιπροσθέτως, η προοπτική κατασκευής στην περιοχή μας του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, πέρα από τις οικονομικές και ευρύτερες αναπτυξιακές διαστάσεις του, επιφέρει και τεράστιες ευθύνες για την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα και προστασία του ευαίσθητου οικολογικού περιβάλλοντος. Πεποίθησή μας είναι ότι η ίδρυση και εγκατάσταση της Λιμενικής Ακαδημίας στην πόλη μας, μέσα από το εκπαιδευτικό της έργο και το εξειδικευμένο, επιστημονικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό που θα εμπλακεί σε αυτήν, θα προσφέρει τα μέγιστα τόσο στη φάση του σχεδιασμού και της λειτουργίας του αγωγού, όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος.
Το εν λόγω έργο είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την κάλυψη πάγιων και βασικών, εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών αναγκών του Λιμενικού Σώματος. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ) έχει ζητήσει επανειλημμένα την άμεση ίδρυση της Ακαδημίας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες εκπαίδευσης και συνεχούς μετεκπαίδευσης όλων των στελεχών του Σώματος για την συνολική αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού. Καταγγέλλει ακόμη την πολιτική απαξίωσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας που ακολουθήθηκε σε την τελευταία 5 ετία από την προηγούμενη κυβέρνηση και προτείνει επιπλέον, κατά την λειτουργία της Ακαδημίας, να γίνονται οι προσλήψεις στελεχών, μόνο μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων.
Ολοκληρώνοντας την αναφορά της η κ. Ελένη Τσιαούση τονίζει:
Στηρίζουμε πλήρως τις θέσεις της Π Ο Ε Π Λ Σ και προτείνουμε άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες για την ίδρυση και ανέγερση της Ακαδημίας Λ. Σ. Στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, καθώς και την είσοδό της στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, προκειμένου να σταματήσουν οι μικροκομματικές σκοπιμότητες και να εξασφαλιστεί η διαφάνεια και η αξιοκρατία του συστήματος των προσλήψεων. Επίσης, το θέμα της συνεχούς μετεκπαίδευσης των στελεχών του Λιμενικού Σώματος θα μπορούσε να συνδυαστεί και με τη δια βίου εκπαίδευση όλων των Σωμάτων Ασφαλείας, που προβλέπει και το προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, στους χώρους της Ακαδημίας Λ. Σ. Ελπίζουμε στην άμεση κινητοποίησή σας και συμπαράστασή σας στα δίκαια αιτήματά μας.
source: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=50729&phrase_id=1060462
Επιστροφή στην κορυφή
DimitrisGR Δες τη Λίστα
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας


Μέλος από: 13/Νοεμβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 150
  Παράθεση DimitrisGR Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 14:22
Φίλοι/ες ενδιαφερόμενοι/ες.
Τελικα μάλλον η 2η ευκαιρία για εμας που δεν προλάβαμε / μπορέσαμε να αξιοποιησουμε στην Ηλικια που έπρεπε λόγω περιστάσεων τελειώνει.
Δεν ξέρω κατα πόσο ισχυει κάτι τέτοιο ή κατα πόσο θα προηγηθει καποια προκύρηξη πριν την υλοποιηση γιατι λογικα δεν Γινεται απο τη μια μέρα στην άλλη και με οποιαδήποτε καλή θέληση, αλλα είναι ντροπη και αίσχος να κοβονται ευκαιρίες απο τον έξω κόσμο.
Αντι να κάτσει η ΠΟΕΠΛΣ και η κάθε ΠΟΕΠΛΣ να κάνει τη διαδικασία και τα άτομα αδιαβλητα νομιζει οτι θα εξαλέιψει τα περιστατικα με τις πανελλαδικές.
Αντι να δει τι της λέιπει απο προσωπικο και εξοπλισμο Κοιτα 5 χρόνια μπροστα,
(καλο αυτο και μπραβο) αλλα ώς τότε... ;
Ενταξη λοιπόν, συννεχιστε να εισαστε υπέρ βιβλιοφάγων με βάση 17 και να και 18 και να έχετε αξιομαχα στελεγχη παιδια 20 χρονών που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 απο το κοινονικό συνολο &Τη καθημερινότητα. Παρτε παιδια που άφησαν το WoW και το Internet και δεν ξέρουν τιποτα απο τη ζωη να πανε να αστυνομευσουν τη θαλασσα!(την ιδια άποψη έχω και για την ΕΛ. ΑΣ).
Θα μου πεις βεβαια, ποιος εισαι εσυ ρε καραγκιοζη που θα κρίνεις τον άλλον που εβγαλε το βαθμο, και εσυ δεν εκανες τιποτα.
Ναι. Απετυχα. Και 2η φορα δεν με επαιρνε αλλα στη θητεία μου και στελεγχος καταφερα να γίνω, και καταδρομοσημο φόρεσα, και πουλαδες ειχα και οπλοσημα έφερα... Αρα για επιχειρησιακό στελεγχος σου έκανα... Για καριέρα δεν σου έκανα.
Αρα μηπως τελικα αντι να ειμαι εγω αδικος προς τον/την χ, ψ που διάβασε ειναι εκεινος προς εμενα γιατι ειναι μεγαλο ποσοστο ανικανο να έχει την επιχειρησιακη ετοιμοτητα που χρειαζονται τετοιες θέσεις σωματων ασφαλείας... ;
Ειδάλως δεν ειναι ασφαλειας αλλα βαθμικής εξελιξης μονο και πρεπει να περιμένουμε απο επιλεκτα τμηματα να κανουν τα χοντρα και εμεις επειδη πηραμε βαθμο και εντολη τα ευσημα.
Θα μου πέις θα εκπαιδευτούν... Ναι. Αν κρίνουμε απο την γενικα αρτια εκπαιδευση των σωμάτων ασφαλειας μας...
και απο τον εξοπλισμο μας... Καταλαβα τι εκπαιδευση θα έχουν.
Για τα παραπανω που λέω τα στελεγχη ελπιζω να καταλαβαινουν τη θέλω να πω και το ύφος μου.
Επιστροφή στην κορυφή
DimitrisGR Δες τη Λίστα
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας


Μέλος από: 13/Νοεμβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 150
  Παράθεση DimitrisGR Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 14:24
Βάλε και δες διαφορες Ευελπίδων /ΣΜΥ / ΕπΟπ... Θα μου πεις ρε φίλε πλακα μας κάνεις ο ένας παει για στρατηγός και ο άλλος για επαγγελματίας σκοπανθρωπος.
Ο Επαγγελματιας σκοπανθρωπος, ο βλαχος που δεν ειχε τι να κανει στη ζωη του και ειχε ενα μπαρμπα αυτος ειναι ο επειχηρησιακος.
Το κλασικο κομπλεξ του Ελληνα και η κλασικη νοοτροπια...
Σας πληροφορώ γνωρισα πολλους βλάχους και ενας ειμαι και εγω και βαση καταγωγης
(Μανα Καρδιτσα).
Μονο που εκει είδα κάτι που λέιπει απο τους διαβασμένους και μορφωμένους και αξιωματικούς. Φιλοτιμο...
Αυτο δεν το κερδιζεις με βιβλια, και αισθημα για να κανει αυτο που ειναι το πιο απαξιωμένο πράγμα στην εποχή μας
και απο αυτους που μας κυβερνουν και αυτους που τοτε εμενα και τώρα πολλους απο εσας διατάζουν. Το οπλοσημο &Το καθηκον.
Και να σας πω απλα γιατι τα έχω με του Συνδικαλιστές και λοιπούς επικρητές;
Γιατι αυτοι ειναι οι πρώτοι διδαξαντες και τώρα και καλα όλα τους πειράζουν...
Παρτε λοιπον κόσμο με έντονο το αίσθημα του κομπλεξισμου και κάντε και τη στολη του Λιμενικου σαν των υπολοίπων παραγωγικών σχολών που έχουν ενα 30% άτομα με ψυχολογικα προβλήματα και κρίσεις κατωτερότητας.
Παρε κόσμο που οταν τον βλεπεις με στολη γελας. Και γεμίστε και Με γυναίκες...
Τα αγορακια πλεόν και με στατιστικα δεν βγάζουν βαθμούς...
Δεν το λέω με κακη εννοια αυτό αλλα τα γραφεία κάποια στιγμή τελειώνουν...
Δεν ειναι όλες οι κυρίες Κομμαντινες...
Δεν σας κόβει οτι πλέον ο ένστολος και η νοοτροπια των παιδιών που θα δηλώσουν, η οποία τους περνάει η ίδια η κοινωνια που υπηρετουν και προστατευουν Ειναι σε μεγάλο ποσοστο αντιθετη. Οδευουμε σε περιοδους που το να εισαι ενστολος ειναι ντροπη και απαξίωση και κοροιδο που χανεις την ελευθερια σου.
Ειδατε τι γίνεται στις υπόλοιπες παραγωγικές σχολές Σωματων ασφαλείας... ;
Ειδατε την πτωση των βασεων μετα το επεισόδιο "Alex".
Kαταστηστε λοιπόν το βολεμα Σαν νοοτροπια πλέον οχι απο τα 23 αλλα απο τα 17...
Δωστε στις νεες γενιες τις διαδικασίες και ανοιξτε την πορτα...
Εσεις που λετε οτι έχουν "χαλασει".
Διαβασε παιδι μου μπας και βολευτεις... Οχι πηγαινε γιατι σου αρέσει να σταδιοδρομησεις και να γίνεις άξιος...
Δε ξέρω πραγματικα γιατι σε αυτη τη χώρα πρεπει να κανεις κατι ή τώρα ή ποτε...
Αυτο που γνωρίζω και το έχω νιώσει στο πετσι μου ειναι η απαξίωση σε άτομα με προσόντα &Όρεξη αλλα "διαδικασίες του πωπού" ξέρουμε όλοι να βγάζουμε και να αγορευουμε...
Απλα για να το πέρασουμε. Φανφάρες για κονδύλια, κουταλα και τιποτα για το καλό του συνόλου...
Επιστροφή στην κορυφή
DimitrisGR Δες τη Λίστα
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας


Μέλος από: 13/Νοεμβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 150
  Παράθεση DimitrisGR Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 14:27
Το οτι υπαρχει κόσμος στο Λιμενικο που δε ξέρει κολύμπι δε σας πειράζει, η Ακαδημία σας μαρανε και τα διαδικάστικα...
Φερτε λοιπον κόσμο (που ευχομαι τα σχεδια να πανε όπως θέλετε και να σας βγεί το όλο και να πάει καλα) να μάθει να κανει κόμπους.
Αντι να δώσετε κανα € για να μετεκπαιδευτουν τα ήδη υπάρχοντα στελεγχη μιλάτε για το μέλλον (επαναλαμβάνω καλα κανετε) αλλα με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις &Αν οι δασκαλοι προερχονται απο την παρουσα κατασταση, με όλο το θαρρος η τρυπα στο νερο εγινε και απλα κοιτάμε το δαχτυλο για να δουμε πότε θα μείνει και παραλληλα κρυβόμαστε κιόλας...
Δεν αρνουμαι οτι ειμαι ενδιαφερόμενος για το Λιμενικο.
και ναι με αυτο που ακουσα ξενερωσα απιστευτα...
Κατι τελευταίο, μιας και ειμαι Ελλην και εγω και πλεον δεν εμπιστευται η δεξιάν την αριστερη μου, θελω να ρωτήσω... Το forum poepls ειναι ακομα κάτω... Αυτο αναλογικα εγινε με την αλλαγη της κυβέρνησης...
Το που το πάω το καταλαβαινεται όλοι και αν καποιοι συμμετειχατε... !
Αν κανω λάθος και προκειται για τεχνικη δυσλειτουργεια καλώς, είμαι φαουλ και απλα ειμαι πολυ καχυποπτος. Αλλα επειδη η δουλεια μου ειναι στον τομεα ενα forum δεν αλλαζει απο μετατροπη main σελίδας και ο admin αφήνει και ένα μηνυμα οτι το forum επανερχεται...
Γιατι εκει εβλεπα μια συννεχη επικρηση προς την προηγουμενη κυβέρνηση περι "βισματων".
Αν ειμαι λάθος συγνώμη. Εσφαλα.
** Τα παραπάνω ειναι το παραπονο μου και η αποψη μου για την παρουσα κατασταση με ΝΔ ή με Πασοκ το ιδιο μου κανει εμενα.
Να ζητησω συγνώμη για το μακρυσκελες post, το υφος, τον τόνο μου και το περιεχόμενο και απο τη διαχειρηστικη ομάδα αλλα και απο τους αναγνώστες.
Αν εθιξα κάποιον ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη αν και πιστευω οτι εκθιαζω δεν κράζω να το πω στην καθομιλουμένη.
Απλα πρεπει και οι ένστολοι να βλέπουν τι νομίζουμε εμεις οι ενδιαφερόμενοι και στη τελικη εμεις οι πολιτες.
Αν χρειαζεται ας τροποποιηθει η ας διαγαφεί το περιεχόμενο εαν και εφοσον κριθει απαραιτητο.
Φιλικα προς όλους,
Δημητρης (Πολιτης)
Επιστροφή στην κορυφή
Rafale Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός

Διαγραμμένο Μέλος

Μέλος από: 05/Οκτωβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 5842
  Παράθεση Rafale Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 14:47
Καλη σου μερα φιλε δημητρη. Μας εχεις μπερδεψει λιγο. Το πρωτο ποστ φανταζομαι οτι ειναι δημοσιευμα απο καπου; Μπορεις σε παρακαλω να αναφερεις και την πηγη; Επειτα ακολουθουν προσωπικες σου αποψεις; Αφηνεις και καποια αδεια ποστ ενδιαμεσα.
Επιστροφή στην κορυφή
DimitrisGR Δες τη Λίστα
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας


Μέλος από: 13/Νοεμβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 150
  Παράθεση DimitrisGR Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 14:54
KΑλημέρα cristi!
To 1o post ειναι η πηγη...
source: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=50729&phrase_id=1060462

Τα άλλα 2 ειναι καθαρα προσωπικες απόψεις και τοποθετήσεις.

Τα κένα ειναι απο error στον Sql. Μάλλον έκανα exceed στο content
του κάθε post μου και αποτέλεσμα ήταν το κενο post.

Γι'αυτο και το συγνώμη στην αρχή :D
Επιστροφή στην κορυφή
Rafale Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός

Διαγραμμένο Μέλος

Μέλος από: 05/Οκτωβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 5842
  Παράθεση Rafale Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 15:07
Ενταξει δημητρη. Ευχαριστω για τις διευκρινησεις. Διαπιστωνω λοιπον απο τα γρηγορα που διαβασα οτι εισαι απο τους αδικημενους του συστηματος ετσι οπως θα εξελιχθει. Επειδη τυγχανει να ειμαι απο την περιοχη επρεπε εδω και χρονια να γινει εκει η ιδρυση της Σχοληςτου λς Και να αξιοποιηθει Η πολη αλλα και το λιμανι.
αλλωστε πιστευω οτι ειναι η ¨"γραμμη" της παρουσας κυβερνησης για την αναβαθαθμιση Του λς γενικοτερα.
καθως επισης πιστευω οτι καθε επαγγελμα ενστολο θα μπει κατω απο την ομπρελα του ασεπ.
τον καθε 18-20 ναι πρεπει να τον παρει απο τα ιντερνετ και την ανουσια ζωη που κανει και να τους δωσει κινητρο και οραμα. Ενα στοχο που σημερα η νεολαια πασχει απο αυτο.
το δημοσιευμα της κ. Τσιαουση δεν θα το σχολιασω γιατι τυχγανει να ειναι προσωπικη φιλη.
Επιστροφή στην κορυφή
DimitrisGR Δες τη Λίστα
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας


Μέλος από: 13/Νοεμβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 150
  Παράθεση DimitrisGR Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 15:17
Ουτε ΑΣΕΠ cristi...
Μπορει να φανει αστείο αυτο που θα πώ...
Τη μεγαλη των Μπατσων σχολη την εβλεπες (φέρνω αυτο το παραδειγαμ γιατι θα τον ξέρουν και άλλοι) μη εμπλέξω σχολες στρατιωτικες κλπ...
Για πιο λογο παραμένουμε σε στεραιοτυπα, πανελλαδικές και λοιπες απαρχαιωμένες λυσεις.
Γιατι δεν κάνεις ακαδημια ανοιχτη σε όλους.
να διδει κατι συμβολικο για τη σιτηση και το ρουχισμό (ειναι που ειναι κατωτερης ποιοτητας και πας και τα σκάς μετα σε στρατιωτικα μαγαζια για αμερικάνικης προελευσης εξοπλισμο).
Ερχονται όσοι θέλουν μένουν όσοι μπορουν.
Οχι να πληρώνεις και να βαζεις σε προυπολογισμό άεργους που θα καταλάβουν ένα γραφειο να βάζουν σφραγίδες για βάρκες... Αυτο ειναι το όραμα... ;
Εγω δυστυχως μάλλον δε θα αξιωθω ποτε να μπω γιατι ειμαι και 26.
Απλα δε με πνιγει η αδικια, σαπιο συστημα κλπ κλπ που λενε όλοι. Απλα ειμαι διαφορετικης άποψης μιας και νομιζω οτι η τελευταια σειρα που θα παρει με προκυρηξη ήταν αυτη του Αυγουστου του 2009. Δε ξέρω αν συμφωνεις...
Περι αξιοποιησης χώρου/περιοχης το εντάσω σε άλλου τυπου συζητηση. Οχι οτι δεν ειναι σημαντικο.
Επιστροφή στην κορυφή
Rafale Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός

Διαγραμμένο Μέλος

Μέλος από: 05/Οκτωβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 5842
  Παράθεση Rafale Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 15:29
Βλεπω οτι εχεις αμερικανικου τυπου προτυπα. Πολλα θα μπορουσαν να γινουν ς αυτη τη χωρα δημητρη. Μα θελει παρα πολλα χρονια για να πορευτουμε με τετοιου ειδους συστηματα.
εννοεις μια σχολη ανοιχτου τυπου κατι σαν το ανοιχτο πανεπιστημιο βεβαια μονο που εκει πληρωνεις (διδακτρα) και ολο αυτο το διαστημα που οοολοι θα ειναι μεσα ποιους θα πληρωνει τροφη και σιτιση;
Επιστροφή στην κορυφή
DimitrisGR Δες τη Λίστα
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας


Μέλος από: 13/Νοεμβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 150
  Παράθεση DimitrisGR Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 15:40
Ειναι το μοναδικο πραγμα για το οποιο μπορω να πώ οτι τους θαυμαζω.
Τροπος εκπαιδευσης, συστημα επλογής.
Να στο πώ διαφορετικα. ΘΕΣ να πας, δε πας να βολευτεις. ΘΕΣ να συμμετασχεις άρα δεν εξαναγκαζεσαι αρα δεν απαιτεις.
Στη προκειμένη περιπτωση αν καποιος θα κριθει καταλληλος να συννεχίσει και να φαει το κονδυλιο του προυπολογισμου που έχει πει η κυβέρνηση θα πρεπει σε διαστημα 2 μηνών οπου θα χωρίζεται Αθλητικές, καθημερινες ψυχοτεχνικες (μιας και η πιεση μέσα σου αλλαζει χαρακτήρα στο 3ημερο), μαθηματα Γενικων γνωσεων επάνω στο αντικειμενο να αριστευσει.
Να δωθουν βάσεις και λόγης άμμεσης απόκλησης.
Απο κει και πέρα εθελοντικα το κάνεις και διδεις το κομιστρο των 2 μηνων επιλογής (να και ενα ταμειο για το έλλειμα μας). Αν θυμαμαι καλα σιτηση = 3,67Ε ημερησια και για 2 μηνες ενα παντελονι και μια χιτώνιο φτάνει και περισευει.
Αν το δει ετσι πάει κανα 350αρι που το βάζεις υπο τυπο παραβολου πάνω στην αιτηση (σαν του 20Ε για Λιμενικο).
ΑΝ περασεις και ειναι 320 θεσεις απο το συνολικο σου οι 320 ΠΡΩΤΟΙ περνανε.
Fair enough; Εκει να δω τι βισμα θα κάτσει ή θα πάει...
Επιστροφή στην κορυφή
DimitrisGR Δες τη Λίστα
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας


Μέλος από: 13/Νοεμβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 150
  Παράθεση DimitrisGR Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 16:08
Αλλα ας μη το τραβαμε γιατι κάτι τετοιο οταν γίνει μονο τα εγγονια μου θα το δούνε... !
Τεσπα. Εριξα και μια ματια στο προυπολογισμό και δεν αναφέρει κάτι σχετικα με Λιμενικο σώμα.
Εγω πάντως πιστευω οτι 1-2 θα τις βγάλει μέχρι την υλοποιηση της σχολής.
Επειδη καταλαβα οτι μαλλον και εσυ εισαι Λιμενικος (καλα το καταλαβα) πιστευεις οτι θα κρατησει μεχρι τοτε χωρις να παρει τιποτα γιατι εγω νομιζω οτι θελει 3 ετια + για εφαρμογη.
Επιστροφή στην κορυφή
spirosgiapros Δες τη Λίστα
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός


Μέλος από: 07/Νοεμβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 353
  Παράθεση spirosgiapros Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 16:20
Πιστευω θα αργησει η ακαδημια αν και αυτο ειναι το τελευταιο προβλημα που θα πρεπει να μας απασχολει
το σημαντικοτερο που πρεπει να αλλαξει ειναι ο τροπος εισαγωγης
δυστυχως λιγοι ειναι αυτοι που μπαινουν επειδη τους ενδιαφερει το επαγγελμα... Το 99% των επιτυχοντων δεν ξερει καν τι ειναι το λιμενικο σωμα και το μαθαινει αφου βγει απο τη σχολη

για τον τροπο εισαγωγης εχω διαφωνησει δημοσια και επωνυμα για την ενταξη στις πανελληνιες
το δικο μου φτωχο μυαλο το εκλαμβανει ως αδυναμια να εφαρμοσουμε αδιαβλητο συστημα

ο τροπος υπαρχει και ειναι αξιοκρατικοτατος χωρις παραθυρο παρεμβασεων [1000% εγγυημενο] εισαγονται ΟΛΟΙ οσοι θελουν και παραμενουν ΜΟΝΟ οσοι το αξιζουν... Τον εχω αναπτυξει στο φορουμ της ΠΟΕΠΛΣ αλλα ποιος δινει βαση στην απλη λογικη
Επιστροφή στην κορυφή
DimitrisGR Δες τη Λίστα
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας


Μέλος από: 13/Νοεμβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 150
  Παράθεση DimitrisGR Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 16:22
Εισαι παραλογος... Στο είχα πει και εκει... !
Επιστροφή στην κορυφή
spirosgiapros Δες τη Λίστα
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός


Μέλος από: 07/Νοεμβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 353
  Παράθεση spirosgiapros Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 16:42
Σε τι ειμαι παραλογος; ... Αν και πρωτα θα πρεπει να εξετασουμε τι εστι λογικη και δικαιο
http://el.Wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE

http://el.Wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%94%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF

αν μελετησεις ουγκο γκροτιους μαλλον θα με πεις λογικο
http://en.Wikipedia.org/wiki/Hugo_Grotius
Επιστροφή στην κορυφή
DimitrisGR Δες τη Λίστα
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας


Μέλος από: 13/Νοεμβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 150
  Παράθεση DimitrisGR Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 16:44
Ειρωνικα βρε το ειπα, χαριτολογόντας...
Δεν ειδες το γελάκι δεξια;
Επιστροφή στην κορυφή
spirosgiapros Δες τη Λίστα
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός


Μέλος από: 07/Νοεμβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 353
  Παράθεση spirosgiapros Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Δεκεμβρίου/2009 ώρα 17:08
Ναι ρε δημητρη... Αλλωστε η ερωτηση μου απευθυνοταν σε αλλους... Ξερεις ποιους
Επιστροφή στην κορυφή
 Απάντηση Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)

Γρήγορη Απάντηση
Όνομα:

Μήνυμα:
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.