Απάντηση ![]() |
Σελ. <1234 9> |
Συγγραφέας | ||
nikosssss ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() Αποστολή: 17/Απριλίου/2010 ώρα 18:55 |
|
Και αυτοι θα ορκιζονται στν σημαια μας κ 8α προβαλλουν κ τν δηθεν ελληνικοτητα τους.
Υ. Γ1: Δεν υπαρχει χειροτερο απο αλβανο με στολη... Υ. Γ2: Ο lefterisg βλεπει μπροστα...
|
||
![]() |
||
peter1992 ![]() Λοχαγός ![]() Μέλος από: 17/Μαρτίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 425 |
![]() ![]() ![]() |
|
Απερισκεπτος ψηφοθηρικος λαικισμος
ενα ακομη πληγμα στο στρατευμα
|
||
![]() |
||
Konstantinos ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Αφηστε τους να μπουν, θα καλοπερασουν ;) Εγω σου λεω πως θα μπαινουνε τρεις -τρεις θα κανουν τις κλικες τους και θα τραβανε τοιχο-τοιχο ολο το στρατοπεδο. Βεβαια μεχρι να φτασει το στρατοπεδο να εχει 50% Ελληνες και 50% Αλλοδαπους, μετα η ζωη μεσα στο στρατοπεδο θα ειναι μικρογραφια των δρομων της Αθηνας.
|
||
![]() |
||
Basil ![]() Λοχίας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 04/Μαΐου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 31 |
![]() ![]() ![]() |
|
Τι καλυτερο απο το να βαρας προσοχη στον πακιστανο ταγματαρχη! ... μαζευτειτε ρε και μην περιμενετε να ξεσηκωθουν οι ελληνες στην ιδια τους τη χωρα! |
||
![]() |
||
ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ![]() Αρχιλοχίας ![]() Διαγραμμένο μέλος Μέλος από: 09/Ιουλίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 47 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
ΑΝΤΩΝΗΣ ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Αμερικανοποιουμαστε ολοι σιγα σιγα χωρις να το καταλαβουμε
ενταξει καποιοι αξιζουν την ελληνικη ιθαγενεια ανεξερετως χωρας, οπως παιδια που μεγαλωσαν εδω και ζουν πανω απο 15 χρονια, αλλα δεν σημαινει πως πρεπει να φτανουμε και στο αλλο ακρο ειδικα στο στρατο θα πρεπει να ειναι πιο επιλεκτικα τα πραματα. ισως θα αρκουσε να κανανε την απλα την θητεια τους και τιποτε αλλο... η Ελλάδα ειναι αλλιως σε αυτα τα πραματα, χρειαζεται κατανοηση και απο τις δυο πλευρεσ |
||
![]() |
||
oldie158 ![]() Δεκανέας - ΟΒΑ ![]() Μέλος από: 23/Αυγούστου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 65 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Κάθρυν ![]() Λοχίας - ΕΠΟΠ ![]() Μέλος από: 22/Οκτωβρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 90 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
roverr24 ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 25/Ιουλίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 920 |
![]() ![]() ![]() |
|
Δεν αλλαζει τιποτα, οι στρατολογοι παντα κοινο σωμα ηταν, ουσιαστικα ειναι αξιωματικοι που εχουν σπουδασει νομικη, απλα τους ανατιθενται επιπλεον καθηκοντα νομικων συμβουλων και προφανως θα χωριστουν σε 2 κατηγοριες
|
||
![]() |
||
karabill ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 21/Μαΐου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 269 |
![]() ![]() ![]() |
|
Κάθρυν! Τι ειναι αυτο που ανεβασες; Αν ισχυσει θα αρχησει να καταστρεφετε και ο στρατος μας... Δηλαδη να υπηρετης για την πατριδα σου και να σου δινει εντολες καποιος αλλοδαπος... Τι να πω...
|
||
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
|
||
![]() |
||
roverr24 ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 25/Ιουλίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 920 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ειναι παρανομο να λεγονται ΑΕΙ οι σχολες των ΕΔ αν δε δεχονται και ξενους, αυτος ειναι ο νομος ειτε το θελουμε ειτε οχι, στο εξωτερικο και ειδικα στην Αμερικη ο chief test pilot της boeing για το F/A-18 hornet ειναι Ελληνο Αμερικανος και πολλοι μεξικανοι που τελειωνουν το πανεπιστημιο μεσω του στρατου ονομαζονται ανθυπολοχαγοι και εγω ειμαι κατα αλλα ετσι ειναι, στο στρατο θελουν επαγγελματιες πανω απ ολα.
Και εμεις επειδη μιλαμε Ελληνικα τι σημαινει αυτο; Αλλοι ειμαστε βλαχοι, αλλοι Αρβανιτες...
|
||
![]() |
||
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 26/Μαΐου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 528 |
![]() ![]() ![]() |
|
Τι αλλη ηλιθιοτητα θα δουμε! Ελπιζω να μην ισχυσει αν και το κοβω χλωμο
|
||
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
|
||
![]() |
||
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 14866 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ισχύει δυστηχώς.
|
||
![]() |
||
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 26/Μαΐου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 528 |
![]() ![]() ![]() |
|
και τωρα δλδ τι; Αυτοι δε θα εχυον υποχρεωσεις και στην χωρα τους; Η ποσο μαλλον με τη θρησκεια. Παιζει κανενα ρολο πια; Βλεπω να μην κανουν πια ουτε προσευχες ουτε επαρσεις. ευχομαι να μην μπουν πολλοι και ας γινομαι ρατσιστρια. Δεν εχουν δουλεια στον ελληνικο στρατο
|
||
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
Στον Αμερικανικο στρατο υπαρχουν ιερεις καθολικοι, προτεσταντες, μουσουλμανοι και Εβραιοι, γιατι υπαρχει πολυπολιτισμικοτητα σε ολες τις βαθμιδες
δε συγκρινω Ελλαδα με Αμερικη ομως
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
Ο αμερικανικος στρατος σορρυ κ ολας δε θεωρειται στρατος. Τι τους ενωνει; Η σημαια απλα; ... α! Τωρα το σκεφτηκα. Ο κοινος μισθος και η στολη![]() οχι οτι και καποιοι ελληνες δε πανε ακριβως για αποκατασταση αλλα οπως λες ας μη συγκρινουμε την αμερικη με την ελλαδα που εχει κ ας μη το παραδεχομαστε τη θρησκεια ως βαση σε οτιδηποτε! Εξαλλου τι λεμε. ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
|
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
Ποια λετε να ειναι η ζητηση απο αλλοδαπους για τον ελληνικο στρατο;
|
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
Εγω προσωπικα δε πιστευω στη θρησκεια, ειμαι αρχαιολατρης γιατι πιστευω οτι αυτη ειναι η Ελληνικη θρησκεια; Πιστευεις οτι πρεπει να με διωξουν απ το στρατο;
Ευαγγελια, ο Αμερικανικος στρατος οπου παει νικαει και μαλιστα μετα απο την εμπειρια του Βιετναμ το δογμα του ειναι να επιτιθεται εχοντας τις μικροτερες απωλειες, μιλαμε για ενα στρατο τεραστιο, με τελεια μεσα με επιστημονες αξιωματικους, μιλαμε για μια αεροπορια που μπορει σε ελαχιστες ωρες να διεξαγει επιχειρησεις σε ολο τον κοσμο με υποστηριξη ιπταμενων ρανταρ, δορυφορων,ELINT COMINT SIGINT JSTARS πολεμικων πλοιων ιπταμενων τανκερ α/φων ηλεκτρονικου πολεμου κτλ κτλ... ΚΑι θεωρειτε ολοι τη θρησκεια δεδομενη μη ξεροντας βασικα πραγματα για αυτη Η Θρησκεια οποια και αν ειναι αυτη θελει επισταμενη μελετη και δε μαθαινεται με το να πηγαινεις στην εκκλησια και να θεωρεις τα παντα δεδομενα οπως σου τα εχουνε πει
|
||
![]() |
||
Απάντηση ![]() |
Σελ. <1234 9> |