Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Miltech Hellas

Το κανάλι του ελληνικού στρατού στο Google+  Facebook  Twitter  Youtube 
 Απάντηση Απάντηση
Συγγραφέας
  Θέμα  Αναζήτηση Θέμα Αναζήτηση  Επιλογές θέματος Επιλογές θέματος
yandr Δες τη Λίστα
Στρατάρχης
Στρατάρχης


Μέλος από: 02/Οκτωβρίου/2003
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 10036
  Παράθεση yandr Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Θέμα: Miltech Hellas
    Αποστολή: 12/Αυγούστου/2010 ώρα 16:57
Μια σημαντική επιτυχία κατέγραψε η ελληνική αμυντική βιομηχανία με την επιλογή από τον Ελληνικό Στρατό και την ευρωπαϊκή κοινοπραξία κατασκευής του ελικοπτέρου ΝΗ-90 (ΕADS International) του τηλεφώνου πεδίου πεδίου μάχης MLT FTL-25 ως μέρος των αντισταθμιστικών για την προμήθεια του ΝΗ-90. Συνολικά θα αγοραστούν 3.500 τηλέφωνα αξίας 5,5 εκατ. Ευρώ Και θα δώσουν λύση σ'ένα από τα πιεστικά προβήματα στο τομέα επικοινωνιών του Ε. Σ.

Το τηλέφωνο χρησιμοποιείται από άλλες τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, ενώ η κατασκευάστρια εταιρεία Miltech, βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με βορειοαφρικανική χώρα για την πώληση 12.000 τηλεφώνων, ενώ επίσης ο Ε. Σ. Χρειάζεται άλλα 12.000 τηλέφωνα. Ήδη έχει παραλάβει μία ποσότητα στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΡΜΗΣ ΙΙ.

To πιο σημαντικό είναι ότι επιτέλους μέρος αντισταθμιστικών οφελών μιας σημαντικής προμήθειας κατευθύνεται άμεσα στην εγχώρια αμυντική βιομηχανία και αυτό πρέπει να έχει συνέχεια. Υπάρχουν μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ (μεταξύ 50 και 70 εκατ. Ευρώ) πραγματική αξία που μπορούν και πρέπει να κατευθυνθούν στην αμυντική βιομηχανία.

defencenet.gr

Επιστροφή στην κορυφή
yandr Δες τη Λίστα
Στρατάρχης
Στρατάρχης


Μέλος από: 02/Οκτωβρίου/2003
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 10036
  Παράθεση yandr Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 17/Νοεμβρίου/2010 ώρα 13:49
... Μέσα στο Ιανουάριο ξεκινά σε ειδικές εγκαταστάσεις της εταιρείας Miltech Hellas η κατασκευή κατόπιν μεταφοράς τεχνογνωσίας της κεφαλής καθοδήγησης του πυραύλου MICA IR για λογαριασμό της MBDA και της Thales!

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου της ελληνικής πολεμικής βιομηχανίας, αφού το τμήμα των αισθητήρων που καθοδηγούν το πύραυλο προς το στόχο, αποτελεί ένα από τα πλέον απαιτητικά τεχνολογικά υποσυστήματα ενός βλήματος.

Για την υλοποίηση του προγράμματος κατασκευάστηκε στις εγκαταστάσεις της Miltech Hellas ένας θάλαμος ειδικών προδιαγραφών καθαριότητας (clean room), ενώ το προσωπικό που θα απασχοληθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα πέρασε πολύμηνη εκπαίδευση από τους ειδικούς της γαλλικής εταιρείας Sagem. Ήδη εδώ και περίπου δέκα χρόνια η Miltech Hellas κατασκευάζει για την εταιρεία Thales τα ηλεκτρονικά μέρη του βλήματος MICA IR.

Η νέα αυτή συμφωνία έρχεται να εμπλουτίσει το έργο της ελληνικής εταιρείας όσον αφορά το συγκεκριμένο πύραυλο και να αυξήσει την ελληνική συμμετοχή στην κατασκευή του. Υπενθυμίζεται ότι ο πύραυλος MICA IR ανήκει στο οπλοστάσιο της ΠΑ ενώ η ναυτική έκδοση του βλήματος η VL MICA (Naval) αποτελεί μέρος της πρότασης για την αντιαεροπορική άμυνα των φρεγατών FREMM.

defencenet.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 9876
  Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 20/Ιανουαρίου/2011 ώρα 00:25
Παρουσία Βενιζέλου εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο της Miltech Hellas.

Η Miltech Hellas είναι μια αμιγώς Ελληνική Εταιρεία που εφέτος κλείνει 14 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της Αμυντικής Βιομηχανίας.
Η εταιρεία δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάπτυξη και παραγωγή αμιγώς Αμυντικών Προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Κύριος στόχος ήταν η κάλυψη των αναγκών των Ελληνικών Ε. Δ. Και παράλληλα να δημιουργήσει προϋποθέσεις εξαγωγών για την στήριξη της Εθνικής Οικονομίας.

Το κτίριο που εγκαινιάστηκε σήμερα είναι 8.000 τ. Μ. Και κατασκευάστηκε έτσι ώστε να σπαταλά τη δυνατότερο λιγότερη ενέργεια, χρησιμοποιώντας για την ψύξη και θέρμανση γεωθερμία. Στα εγκαίνια εδωσε το παρόν και ο υπουργός ’μυνας Ευάγγελος Βενιζέλος.

Onalert.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 9876
  Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 04/Δεκεμβρίου/2014 ώρα 16:02
Παραδόθηκαν στη Σ. Αραβία οι πρώτες ελληνικής κατασκευής θερμικές κάμερες της εταιρείας Miltech

Με την παρουσία επιτελών του Υπουργείου ’μυνας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αποδοχής της πρώτης παρτίδας μεγάλου αριθμού θερμικών καμερών MLT-IRS-60 στο πλαίσιο υλοποίησης σημαντικής σύμβασης που κατοχυρώθηκε στη Miltech μετά από διεθνή διαγωνισμό, όπου συμμετείχαν 11 από τις μεγαλύτερες εταιρείες του αμυντικού χώρου.

Οι επόμενες παραδόσεις παρόμοιας ποσότητας, αναμένονται να ολοκληρωθούν τον Φεβρουάριο και το Μάιο του 2015. Σημειώνεται ότι η Miltech θα συνεχίσει την προμήθεια συσκευών θερμικής απεικόνισης για την επόμενη πενταετία.

Η κάμερα σκόπευσης MLT-IRS-60 είναι ένα καινοτόμο προϊόν που αναπτύχθηκε από τη Miltech και περιλαμβάνει τεχνολογίες αιχμής με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την καθιστούν μοναδικό προϊόν στη διεθνή αγορά. Ήδη η Miltech έχει υπογράψει συμφωνία με δύο επιπλέον χώρες για τη μεταφορά τεχνογνωσίας και συμπαραγωγής σε μεγάλες ποσότητες που θα καλύψουν τις ανάγκες των Υπουργείων ’μυνας των χωρών αυτών.

Παράλληλα η εταιρεία έχει διευρύνει τη σειρά των θερμικών προϊόντων της που καλύπτουν πλέον όλους του τύπους των όπλων, συμπεριλαμβανομένων αντιαεροπορικών και αντιαρματικών συστημάτων. Τα προϊόντα αυτά θα επιδειχθούν στο περίπτερο της Miltech στη Διεθνή Έκθεση IDEX 2015 στο Abu Dhabi το Φεβρουάριο του 2015.

Viadiplomacy.gr


Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 9876
  Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 18/Φεβρουαρίου/2015 ώρα 19:08
MILTECH: Παράδοση θερμικών καμερών στη Σαουδική Αραβία

Με την παρουσία επιτελών του υπουργείου ’μυνας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αποδοχής της δεύτερης παρτίδας μεγάλου αριθμού θερμικών καμερών MLT-IRS-60 στο πλαίσιο υλοποίησης σημαντικής σύμβασης ύψους 12 εκατ. Δολαρίων που κατοχυρώθηκε στη Miltech μετά από διεθνή διαγωνισμό, όπου συμμετείχαν 11 από τις μεγαλύτερες εταιρείες του αμυντικού χώρου.

Η επόμενη παράδοση παρόμοιας ποσότητας, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2015. Σημειώνεται ότι η Miltech θα συνεχίσει την προμήθεια συσκευών θερμικής απεικόνισης για την επόμενη πενταετία. Η κάμερα σκόπευσης MLT-IRS-60 είναι ένα καινοτόμο προϊόν που αναπτύχθηκε από τη Miltech και περιλαμβάνει τεχνολογίες αιχμής με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την καθιστούν μοναδικό προϊόν στη διεθνή αγορά.

Defence-point.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 9876
  Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Σεπτεμβρίου/2015 ώρα 08:48
Miltech Hellas: Νέες εξαγωγές και νέα προϊόντα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 27 Αυγούστου η παράδοση της τρίτης παρτίδας των θερμικών καμερών της Ελληνικής εταιρείας Miltech Hellas στην Σαουδική Αραβία.

Οι μη ψυχώμενες θερμικές κάμερες MLT-IRS-60 αποτελούν ελληνικό προϊόν υψηλής τεχνολογίας που σχεδιάστηκε αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από Έλληνες μηχανικούς και τεχνικούς.

Η παρτίδα που παραδόθηκε αποτελεί συνέχεια δύο ακόμη παραδόσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου του 2014 και στις 16-17 Φεβρουαρίου του 2015 αντίστοιχα.

Στις δύο πρώτες παραδόσεις η ελληνική εταιρεία εξήγαγε στην Σαουδική Αραβία συνολικά 555 θερμικές κάμερες ο αριθμός των οποίων αυξήθηκε περεταίρω με την αποδοχή από τους εκπροσώπους του Βασιλείου της τρίτης παρτίδας.

Η συνολική σύμβαση είναι ύψους 12 εκατ. Δολαρίων και σύμφωνα με την εταιρεία αναμένεται ο διπλασιασμός του ρυθμού παράδοσης από τον προσεχή Οκτώβριο, με συνέπεια την αύξηση του προσωπικού της εταιρείας και την περαιτέρω συμβολή της Miltech στην εθνική οικονομία.

Η Ελληνική εταιρεία διευρύνει τη σειρά των θερμικών καμερών της που καλύπτουν πλέον όλους του τύπους των όπλων, συμπεριλαμβανομένων αντιαεροπορικών και αντιαρματικών συστημάτων.

Ειδικότερα για τα αντιαρματικά συστήματα η Miltech Hellas ενδιαφέρεται για το πρόγραμμα του Ελληνικού Στρατού που αφορά την απόκτηση 1.500 σκοπευτικών για τα φορητά αντιαρματικά Carl Gustaf M3 των 84 χλστ. Για το πρόγραμμα αυτό η Miltech Hellas προτείνει τις κάμερες τύπου MLT-IRS-60 ή MLT-IRS-80

Αυτή την περίοδο η Ελληνική εταιρεία προωθεί στην διεθνή αγορά την νέα της θερμική κάμερα χαμηλού βάρους MLT-IRS-35 η οποία ζυγίζει μόλις 450 γραμμάρια. Η νέα θερμική κάμερα προορίζεται να εξοπλίσει επιθετικά τυφέκια.

Viadiplomacy.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 9876
  Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 22/Σεπτεμβρίου/2015 ώρα 11:10
«Το παλεύει» η ελληνική Miltech στις διεθνείς εκθέσεις

Στο πλαίσιο της Διεθνής Έκθεσης DSEI 2015 που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από 15-18 Σεπτεμβρίου 2015, η Miltech Hellas A.E. Συμμετείχε παρουσιάζοντας δέκα νέα μοντέλα Θερμικών Καμερών Στόχευσης της σειράς MLT-IRS-XX μέσης και υψηλής ευκρίνειας.

Τα νέα μοντέλα έχουν αναπτυχθεί το 2015, καλύπτουν τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς ενώ το βάρος τους έχει μειωθεί κατά 40% που τις καθιστά μοναδικές στο είδος τους.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης υπεγράφησαν συμβόλαια εκπροσώπησης της Miltech Hellas A.E. Από μεγάλους οίκους της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης ενόψει των επερχόμενων διεθνών διαγωνισμών.

Παράλληλα έγιναν σημαντικές συναντήσεις και παρουσιάσεις σε στρατιωτικούς εκπροσώπους πολλών χωρών και κυρίως της Μέσης Ανατολής.

Defence-point.gr

Επιστροφή στην κορυφή
D.Y.K Δες τη Λίστα
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού
Avatar

Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 9005
  Παράθεση D.Y.K Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 27/Σεπτεμβρίου/2015 ώρα 12:01
Military Technology : Νέα συμβόλαια για θερμικές κάμερες και οθόνες μαχητικών αναμένει η Miltech Hellas

Τα φιλόδοξα σχέδια της Ελληνικής εταιρείας Miltech Hellas ανέλυσε σε συνέντευξη του στο διεθνές περιοδικό Military Technology ο πρόεδρος της εταιρείας Κωνσταντίνος Κουτσός κατά την διάρκεια της έκθεσης στρατιωτικού υλικού DSEI-2015 στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τον κύριο Κουτσό η ελληνική εταιρεία ολοκλήρωσε πρόσφατα την παράδοση στην Σαουδικής Αραβία 500 μη ψυχόμενων θερμικών καμερών σκόπευσης τύπου MLT-IRS-60 ενώ αυτή την περίοδο πρόκειται να ξεκινήσει η παραγωγή μίας ακόμη νέας παρτίδας 500 τεμαχίων του ιδίου τύπου για την ίδια χώρα. Όπως σημείωσε ο κύριος Κουτσός η συνεργασία της Miltech Hellas με το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας είναι εξαιρετική και αυτή την περίοδο η ελληνική εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την σύναψη ενός τρίτου συμβολαίου, το οποίο θα αφορά την κατασκευή 1.000 θερμικών καμερών σκόπευσης, διευρύνοντας τον κύκλο εργασιών της εταιρείας για το μέλλον και διασφαλίζοντας έτσι δεκάδες εγχώριες θέσεις εργασίας.

Vladiplomacy

Επιστροφή στην κορυφή
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Δες τη Λίστα
Πολίτης
Πολίτης
  Παράθεση ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 11/Νοεμβρίου/2015 ώρα 16:47
Αφου σε αυτην την χωρα δεν υπαρχη ενα επιστημονικο κεντρο, να μπορουν πολοι εφευρετες να υλοποιουν της εφευρεσεις απο σχεδια -αντικειμενα και απο εκει ενα παρακλαδι απο το επιστημονικο κεντρο να αναλαμβανει την παραγωγη και το μανατζμεντ και να κερδιζουν ολοι και ο ελληνικος στρατος και οι πολιτες, δεν βλεπω φως στον οριζοντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 9876
  Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 06/Ιανουαρίου/2016 ώρα 15:44
Με οκτώ νέα προϊόντα υποδέχεται το 2016 η ελληνική εταιρεία Miltech Hellas SA

Οκτώ νέα προϊόντα ανέπτυξε το 2015 η ελληνική εταιρεία Miltech Hellas SA συνεχίζοντας μια μακροχρόνια πορεία έρευνας και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και νέων προϊόντων, τα οποία ήδη υπηρετούν στις Eλληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και έχουν εξαχθεί σε χώρα της Μέσης Ανατολής.

Τα νέα οκτώ προϊόντα της ελληνικής εταιρείας είναι,
• Οι μικρού βάρους θερμικές διόπτρες σκόπευσης MLT-IRS-35HW,MLT-IRS-60HW,MLT-IRS-80HW,
• Tο σκοπευτικό επί κράνους MLT-WVP,
• Tο δικύαλο όργανο νυκτερινής παρατήρησης και σκόπευσης MLT-GIR-75,
• Mια νέα ψυχώμενη θερμική κάμερα,
• Σύστημα Pan Tilt εξοπλισμένο με συγκρότημα κάμερας ημέρας CCD, θερμικής κάμερα και αποστασιόμετρου laser και
• Το φορητό σύστημα φόρτωσης βαλλιστικών δεδομένων θερμικών διοπτρών MLT-IRS-PRD

Αναλυτική περιγραφή

Επιστροφή στην κορυφή
dn24 Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός
Avatar

Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 3025
  Παράθεση dn24 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 06/Ιανουαρίου/2016 ώρα 15:51
Πάλι καλα που υπάρχει και μια Ελληνική επιχείρηση η οποία κανει τόσο αξιολογη δουλειά. Απορώ, το πόσες έχουν παραμείνει. Ειναι η απόδειξη, πως όταν θελουν οι Έλληνες, μπορούν.
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Επιστροφή στην κορυφή
_KOURSAROS_ Δες τη Λίστα
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Avatar

Μέλος από: 04/Μαΐου/2010
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 948
  Παράθεση _KOURSAROS_ Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 08/Ιανουαρίου/2016 ώρα 20:39
Αρχικά αποστάλθηκε από dn24

Πάλι καλα που υπάρχει και μια Ελληνική επιχείρηση η οποία κανει τόσο αξιολογη δουλειά. Απορώ, το πόσες έχουν παραμείνει. Ειναι η απόδειξη, πως όταν θελουν οι Έλληνες, μπορούν.


Για τα Ελληνικά δεδομένα είναι παραπάνω από αρκετές, απλά δεν τις γνωρίζουμε μιας και δεν τους ενδιαφέρει η Ελληνική αγορά και γιαυτό δεν φταίνε οι εταιρίες αλλά οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Έχουν έντονη δραστηριότητα όμως στο εξωτερικό και αυτός είναι ο πρώτος λόγος που υπάρχουν ακόμα, ο δεύτερος είναι ότι δεν είναι κρατικές ή υπό κρατική προστασία. Στην συνέχεια έρχεται το Ελληνικό μυαλό που είναι από τα δυνατά όταν ξέρεις να το δουλεύεις για να παράγεις και όχι για να βγάλεις το μάτι του διπλανού σου.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 9876
  Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση ’μεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Οκτωβρίου/2016 ώρα 20:24
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε η Ελληνική εταιρεία Miltech Hellas με την εταιρεία Kazakhstan Engineering

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε η Ελληνική εταιρεία Miltech Hellas με την εταιρεία Kazakhstan Engineering του Καζακστάν με στόχο την εξέταση της δυνατότητας ίδρυσης μια εταιρείας στο Καζακστάν.

Οι δύο εταιρείες υπέγραψαν Μνημόνιο Κατανόησης στις 26 Σεπτεμβρίου κατά την διάρκεια του Ελληνο-καζακικού φόρουμ Που διοργανώθηκε στο Καζακστάν.

Αντικείμενο της κοινοπρακτικής εταιρείας θα είναι η κατασκευή συστημάτων νυκτερινής όρασης στο Καζακστάν με ελληνική τεχνολογία.

Η εταιρεία Kazakhstan Engineering είναι ένα κρατικός κολοσσός υπό την αιγίδα του οποίου υπάγονται 24 εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στους τομείς ανάπτυξης, κατασκευής, πώλησης, επισκευών εκσυγχρονισμού οπλικών συστημάτων, ειδικού εξοπλισμού και πυρομαχικών.

Viadiplomacy.gr

Επιστροφή στην κορυφή
 Απάντηση Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)

Γρήγορη Απάντηση
Όνομα:

Μήνυμα:
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.