Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Μετακίνηση προς ΚΕΕΜ

Το κανάλι του ελληνικού στρατού στο Google+  Facebook  Twitter  Youtube 
 Απάντηση Απάντηση Σελ.  123
Συγγραφέας
  Θέμα  Αναζήτηση Θέμα Αναζήτηση  Επιλογές θέματος Επιλογές θέματος


mojotzotzo Δες τη Λίστα
Στρατιώτης
Στρατιώτης


Μέλος από: 24/Φεβρουαρίου/2017
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Μηνύματα: 4
  Παράθεση mojotzotzo Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Θέμα: Μετακίνηση προς ΚΕΕΜ
    Αποστολή: 07/Απριλίου/2017 ώρα 20:34
Το ΚΕΕΜ έχει σύμβαση με το ΚΤΕΛ Λακωνίας οπότε έχει και καλή συνεργασία. Γενικά να μείνει φαντάρος που δεν επέστρεψε πχ από έξοδο επείδη δεν είχε χώρο σε λεωφορείο δεν υπάρχει περίπτωση.

Για μετακίνηση από Θεσσαλονίκη προς ΚΕΕΜ προτείνω να κλείσει κανείς μέσω ιντερνετ ένα από τα 15εύρα εισητήρια που έχει προσφορές. Συγκεκριμένα να πάρει το λεωφορείο των 12 το βράδυ για Αθήνα (ΚΤΕΛ Κηφισού) και από εκεί το ΚΤΕΛ Λακωνίας για ΚΕΕΜ, έχει από 6μιση το πρωί δρομολόγια+ επιπλέον δρομολόγια τις ημέρες που παρουσιάζονται νεοσύλλεκτοι. Αυτό που μου κάθισε άσχημα είναι πως επειδή η κατάσταση επιβίβασης γράφει Σπάρτη σε πάνε στα ΚΤΕΛ Σπαρτης και σου λένε πλήρωσε 1,80 ακόμα που είναι η απόσταση Σπαρτη-ΚΕΕΜ.Fan Fact πως αν το λεωφορείο πάει από τον καινούριο δρόμο τότε βγαίνει από την κάτω μεριά της Σπάρτης δηλαδή πρώτα περνάει από το στρατόπεδο και μετά βγαίνει στην πόλη. Οπότε μας πήγε από κάτι κωλοχώρια πρώτα για να κάνουν την τσατσιά. Και μάλιστα δεν μας είπε ο εισπράκτορας από την Αθήνα να δώσουμε επιπλέον το 1,80 εξαρχής και να πάει απευθείας το λεωφορείο εκεί να τελειώνουμε και χάσαμε και καμία ώρα ακόμα στον δρόμο για αυτόν τον λόγο.


Γενικά επειδή η κατάσταση επιβίβασης δικαιολογεί ΟΣΕ για ΑΘήνα μόνο και μετά κτελ για Σπάρτη (αφου δεν πάει ο ΟΣΕ εκεί) σε αναγκάζει στην ουσία να πας από σταθμό λαρίσης με ταξί σε κτελ κηφισού. Δεν είναι μεγάλη η απόσταση αλλά και πολλοί μαζί να μπείτε σε ταξί θα σας πάρει ξεχωριστά λεφτά (από 5 έως 10 ευρώ ο καθένας). Οπότε προτίμησα να κατέβω απευθείας με το 15ευρω προσφορά τους κτελ θεσσαλονικής για να μην ψαχνομαι και στα άγρια χαράματα στην Αθηνα.


Το καλό είναι πως μετά την ορκομωσία μπαίνουν λεωφορεία του Κτελ Λακωνίας με δρομολόγια απευθείας για Αθήνα ή Θεσσαλονική (και άλλες πόλεις αν υπάρχουν άτομα) ή συνδιασμό, πχ εμάς αυτό για θεσσαλονίκη άφησε και άτομα έξω από Λάρισα ενώ και κάποιος πχ από Κόρινθο ή Λαμία θα μπορούσε άνετα να βολευτεί με τις στάσεις που έκανε.
Επιστροφή στην κορυφή


 Απάντηση Απάντηση Σελ.  123
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)

Γρήγορη Απάντηση
Όνομα:

Μήνυμα:
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.