Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Μεταθέσεις στο στρατό


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Μεταθέσεις στο στρατό
Αποστολή: 07/Ιουνίου/2005 ώρα 01:10 από yandr

Ως προς τις μεταθέσεις, η μόνη στρατηγική που μπορείς να ακολουθήσεις είναι το βήσμα. Μην κάθεσαι να σκέφτεσαι ότι αν βάλεις λιγότερο επιθυμητή μονάδα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Στη Σάμο που αναφέρεις, για παράδειγμα, να είσαι σίγουρος ότι θα την δηλώνουν πολλοί που κατάγονται από την περιοχή (όχι απαραίτητα κάτοικοι).

Εάν μπεις Φεβρουάριο αντί για Νοέμβριο θα γλυτώσεις τον χειμώνα του 2005, αλλά θα φας τον χειμώνα του 2006 (αν και ως απολυόμενος λογικά θα είσαι πολύ πιο λάσκα). Εγώ μάλλον Φεβρουάριο θα πήγαινα πάντως, γιατί ως νέος στις γιορτές θα είσαι επ' όμου, ενώ του χρόνου θα είσαι πάλιουρας και μάλλον θα την σκαπουλάρεις.

Ως προς τον χρόνο εκπαίδευσης δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί με την μείωση της θητείας πλέον δεν ξέρω τι γίνεται. Εγώ έκανα 1 μήνα Μηχανικό και μετά πήγα ΔΕΑ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου. ΄Με την ευκαιρεία, δεν θα καταταχθείς εκεί που σου έστειλα τον πρώτο χαρτί. Μετά την αναβολή αλλάζει...