Αρχική σελίδα του forum Αρχική σελίδα του forum > Γενική θεματολογία > Στρατηγική και γεωπολιτική > Απάντηση
  Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις  Ψάξε στο Forum    Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση - Πάμε για πόλεμο;


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:
Μήνυμα:

Emoticons
Smile Tongue Wink
Cry Big smile LOL
Dead Embarrassed Confused
Clap Angry Ouch
Star Shocked Sleepy
συνέχεια...
   NoFollow is applied to all links from this forum
 Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh Φόρτωση νέου Κώδικα
Powered by Web Wiz CAPTCHA version 4.04 wwf
Copyright ©2005-2013 Web Wiz
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα - Πάμε για πόλεμο;
Αποστολή: 09/Νοεμβρίου/2011 ώρα 05:02 από mixanikara
Πλακα πλάκα αυτο είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Η Κωνσταντινούπολη και η Ανατολική Θράκη είναι κοντά στα 20 εκατομμύρια πληθυσμός που σε περίπτωση σύγκρουσης και προέλασης των δυναμέων μας θα προβάλουν σημαντική αντίσταση. Προσωπικά πιστεύω οτι άν ο στρατός μας πλησιάσει μεγάλες πόλεις θα έχει πιο πολλές απώλειες απο τους Τουρκους επίστρατους με φορητά αντιαρματικά και αντιαεροπορικά παρά απο τις τουρκικές δυνάμεις! Ο πόλεμος στο Λίβανο απέδειξε ότι ενας μονο καλα προετοιμασμένος στρατιώτης με ένα φορητο αντιαρματικο μπορεί να καταστέψει ακομα και το πιο σύγχρονο άρμα και να σταματήσει την προέλαση των δυνάμεων σου. Οι Ισραηλινοι μετα απο το πάθημα τους έχουν δώσει αντιαρματικα ακομα και σε επιπεδο διμοιρίας και αναπτύσουν συστήματα αυτοπροστασίας για τα άρματα τους πλήρως αυτοματοποιημένο. Στον Λιβανο πραγματικα δέν ήξεραν απο που τους έρχονταν οι πύραυλοι οι οποίοι δεν ήταν ενός τύπου και βάλλονταν απο πολύ κοντινές αποστάσεις. Υπήρχαν άρματα μάχης που ακινητοποιηθηκαν απο RPG-7!

Μετα ακομα και άν δεν προβάλουν αντίσταση ολοι αυτοι οι Τούρκοι δέν μπορούμε να τους μεταφέρουμε αιχμάλωτους στην δυτική θράκη. Το πιθανοτερο είναι να μετακινηθούν προς το εσωτερικο της Τουρκίας και έτσι θα μας δημιουργήσουν σημαντικο πρόβλημα προέλασης των δυνάμεων μας ότι και νά γίνει. Προφανώς και οι Τούρκοι θα τους κρατήσουν εκεί οσο μπορούν για να μας καθυστερήσουν.

Μονο μια λύση υπάρχει. Αν θέλουμε να έχουμε αποτέλεσμα και να μην εχουμε σημαντικές απώλειες πρέπει να τους ξεπαστρέψουμε μαζικά. Ακούγεται κάπως αλλα δέν γίνεται αλλιως. Εξου και η επιμονή μου στην προμήθεια βαλιστικών πυραύλων με δυνατότητα χημικων και βιολογικών κεφαλων. Πρέπει να τους χτυπήσουμε απο πρίν με βρωμικα οπλα μιας και η Κωνσταντινούπολη απέχει λιγότερο απο 200 χιλιομετρα απο τον Εβρο. Και ίσως απαγόρευση συγκεκριμένων περιοχων με αεροναρκοθέτηση (πχ ρουκέτες) ωστε να παγιδευτούν οι Τουρκικές δυνάμεις.

Η Ελλάδα για να επιβιώσει πρέπει να μισήσει... Δεν μπορεί να έχει εξαφανιστεί το παραμικρο ελληνικο στοιχείο απο το τουρκικο κράτος και μείς να έχουμε τους Τουρκαλάδες της Θράκης να υπονομεύουν με θράσος την πατρίδα μας. Εγω δεν θα στεναχωρηθω καθόλου να τους καθαρίσουμε κάποτε έστω διακριτικά. Δεν μπορεί η Ελλάδα να ανέχεται κατάπίεση του Ελληνικου πληθυσμου στη Β. Ηπειρο απο τα Αλβανα που τα ταίζουμε εμείς. Αμα γίνει καμια επίθεση α λα Γεωργία απο το στρατό μας και την δημιουργία ελληνικου κράτους Β. Ηπείρου πρώτος εγώ θα πάω. Δεν μπορεί να ανεχόμαστε σλαβογεννήματα που τους μάθαμε εμείς την αλφαβητα και τους ταίζουν οι ελληνικές εταιρίες να μας καπιλεύονται την Μακεδονία και την ιστορία μας. Ναι Μακεδονία θα τα πούμε τα Σκοπια αλλα θα μπουκάρουμε εμείς και θα τα κάνουμε Μακεδονία γιατι αυτοι θα πάνε μισοι στην Αλβανία και μισοι στη Βουλγαρία που είναι και οι πραγματικές τους εθνικότητες. Δέν μπορεί η Βουλγαρία να μας κάνει καψόνια με το ρωσικο αγωγό που την οικονομία της την στηρίζουν οι Ελληνες της Β. Ελλάδας και οι οίκοι ανοχής μας. Θα έπρεπε να έχουμε δυισδύσει οικονομικα στη Βουλγαρία και να τους ελέγχουμε πλήρως. Αυτο είναι το μεγάλο μας πρόβλημα και για αυτο κλαιμε τόσες χαμένες πατρίδες και συνεχως φθινουμε. Πρέπει να μισήσουμε τους εχθρούς μας για να επιβιώσουμε ξεκινώντας απο τους πολιτικάντηδες!