Αρχική σελίδα του forum Αρχική σελίδα του forum > Στρατός και σώματα ασφαλείας > Σώματα ασφαλείας > Πυροσβεστική > Απάντηση
  Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις  Ψάξε στο Forum    Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση - Εθελοντές Πυροσβέστες


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:
Μήνυμα:

Emoticons
Smile Tongue Wink
Cry Big smile LOL
Dead Embarrassed Confused
Clap Angry Ouch
Star Shocked Sleepy
συνέχεια...
   NoFollow is applied to all links from this forum
 Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh Φόρτωση νέου Κώδικα
Powered by Web Wiz CAPTCHA version 4.04 wwf
Copyright ©2005-2013 Web Wiz
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα - Εθελοντές Πυροσβέστες
Αποστολή: 31/Μαΐου/2012 ώρα 11:54 από yandr
«Φέτος θα στελεχώσουμε δύο πυροφυλάκια (Σκίπιζας και Μόλας) με νυχτερινές πυροφυλάξεις. Θα πραγματοποιούμε και περιπολίες με το πυροσβεστικό μας όχημα, ειδικά τις επικίνδυνες μέρες. Διαθέτουμε και μια μικρή ομάδα πεζοπόρου τμήματος που θα συνδράμει το Πυροσβεστικό Σώμα και τις υπόλοιπες αρμόδιες αρχές σε περιπτώσεις κατάσβεσης πυρκαγιάς... », λέει στα «ΝΕΑ» ο Ηλίας Τζηρίτης, Πρόεδρος των Εθελοντών Δασοπυροπροστασίας Αττικής (ΕΔΑΣΑ,www.edasa.gr), που αριθμούν 92 τακτικά μέλη. Στα 26 χρόνια λειτουργίας τους μετρούν συνολικά 1.716 πυροφυλάξεις,3.377 μοναδικούς εθελοντές,171 εντοπισμούς πυρκαγιών,32 κατασβέσεις και (από το 2008) 280 περιπολίες.

Οπως και άλλοι Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται γύρω από την Πάρνηθα, και στην τρέχουσα αντιπυρική περίοδο τελούν υπό τον συντονισμό του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού, ο οποίος, μαζί με τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό, έχουν την ευθύνη για την πρόληψη και δασοπυρόσβεση. «Ο ρόλος μας είναι να βοηθάμε εθελοντικά στην αποτελεσματική πυροπροστασία, αλλά και στη γενικότερη προστασία της Πάρνηθας (αναδασώσεις, συντηρήσεις μονοπατιών κ. Λπ.). Ολο αυτό πηγάζει από την αγάπη μας για το βουνό», ξεκαθαρίζει.

Πράσινη εκδρομή. Αναδάσωση και περιποίηση φυταρίων κεφαλληνιακής ελάτης που έχουν φυτευτεί τα τελευταία χρόνια στις καμένες εκτάσεις του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας διοργανώνουν την Κυριακή 27 Μαΐου (09.00-12.30) ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης (www.iea.org.gr). Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο σταθμός του τελεφερίκ Πάρνηθας, απ' όπου στις 8.45 λεωφορεία θα μεταφέρουν κάθε συμμετέχοντα.

πηγή