Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ελληνικά χωρικά ύδατα


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ελληνικά χωρικά ύδατα
Αποστολή: 05/Ιανουαρίου/2013 ώρα 01:24 από dn24
Αρχικά αποστάλθηκε από thanos123

Η Ελλάδα πρέπει να επεκτείνει κανονικά τα χωρικά ύδατα όλων των ακτών της στα 12 μίλια και να υπογράψει ίσως διμερείς συμφωνίες ειρηνικής χρήσης των διαδρόμων διέλευσης που θα κλείσουν. Πάντως πρέπει να ελέγχει την αβλαβή διέλευση των πολεμικών πλοίων. Φανταστείτε ένα ξένο πολεμικό πλοίο να ρυπαίνει να διεθνή ύδατα του Αιγαίου. Ποιος υφίσταται τις συνέπειες; Ποιος πληρώνει γιαυτές; Οικονομικά το Αιγαίο, εκτός από μια λωρίδα στα ανατολικά, είναι μια κλειστή ελληνική λίμνη.

Με την φοβική μας διάθεση, την ατολμία μας, και την Αμερικανική υποστήριξη των ΗΠΑ να σιγοντάρουν την Τουρκία και έτσι να αναθαρρούν και να απειλούν, δεν βλέπω πως τα 6 Ν. Μ θα επιδιώξουμε το νόμιμο μας δικαίωμα να τα κάνουμε 12. Εδώ δεν τολμάμε ούτε καν να στείλουμε ένα σκάφος ερευνητικό έστω για δείγμα να δείξουμε πως έχουμε Ψεγάδι Θάρρους στο Αιγαίο ώστε να κάνει έρευνα όπως το Νορβηγικό σκάφος από την άλλη μεριά, τότε τα λόγια Περιττεύουν.