Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Προμήθεια σκαφών, περιπολικών και εξοπλισμού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Προμήθεια σκαφών, περιπολικών και εξοπλισμού
Αποστολή: 07/Αυγούστου/2014 ώρα 16:48 από Nassos
Νέα περιπολικά οχήματα παρέλαβε το Λιμενικό

Συνολικά 45 νέα περιπολικά οχήματα που θα διατεθούν στις λιμενικές Αρχές της χώρας, στο πλαίσιο ανανέωσης του στόλου των χερσαίων μέσων του Λιμενικού, παρέλαβε σήμερα το Λιμενικό Σώμα, σε εκδήλωση στην επισκευαστική βάση του Σώματος στην Ελευσίνα, παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Τα συγκεκριμένα περιπολικά οχήματα πρόκειται να ενταχθούν άμεσα στην οργανική δύναμη των Λιμεναρχείων της χώρας, με προτεραιότητα την παραμεθόριο.

Η αγορά τους ολοκληρώθηκε μετά από απορρόφηση πόρων, σε ποσοστό 95%, από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης επιθεώρησε και τους χώρους της βάσης. Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη δραστηριότητά της, ιδιαίτερα για την πορεία των εργασιών επισκευής πλωτών και χερσαίων μέσων του Λιμενικού, καθώς και για τον σχεδιασμό ολοκλήρωσης των έργων στην επισκευαστική βάση.

«Τον τελευταίο χρόνο έχουμε προβεί σε ένα ευρύ εξοπλιστικό πρόγραμμα ενίσχυσης του Λιμενικού Σώματος σε επιχειρησιακά μέσα, μέσω της έγκαιρης απορρόφησης ευρωπαϊκών πόρων. Η ενδυνάμωση του δύσκολου έργου των ανδρών και των γυναικών του Λιμενικού Σώματος αποτελεί για εμάς κυρίαρχη προτεραιότητα» δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου.

ΤΑ ΝΕΑ