Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Η κατάσταση στη Θράκη


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Η κατάσταση στη Θράκη
Αποστολή: 08/Ιανουαρίου/2016 ώρα 00:42 από dn24
Παράλληλο "τουρκικό" κράτος στη Θράκη!

Στη Θράκη οι αυτοαποκαλούμενοι Τούρκοι, στενά συνεργαζόμενοι και προφανώς καθοδηγούμενοι από το τουρκικό προξενείο, επιχειρούν να υποκαταστήσουν το ελληνικό κράτος, δημιουργώντας επί της ουσίας ένα “παράλληλο κρατικό μηχανισμό”. Και για να είμαστε δίκαιοι το ελληνικό κράτος τους δίνει δυστυχώς πολλές ευκαιρίες.

Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση της Oμάδας Γεωργίας-Κτηνοτροφίας του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης στην οποία ανφέρεται ότι “από τις αρχές του 2016 θα εντείνει τις δραστηριότητες της σχετικά με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια. Στις συναντήσεις αυτές θα συζητηθούν εργασίες και σχέδια σχετικά με το μέλλον και την βιωσιμότητα της γεωργίας και κτηνοτροφίας στην Δυτική Θράκη.

Στις δύο πρώτες συγκεντρώσεις που θα γίνουν στις κεντρικές πόλεις θα παρουσιαστούν οι εργασίες που έχει κάνει ως τώρα ο τομέας Γεωργίας-Κτηνοτροφίας του BTAYTD, τα στάδια ίδρυσης του Ινστιτούτου και θα γίνει αναφορά στα σχέδια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην επόμενη περίοδο. Ιδιαίτερα όσοι ενδιαφέρονται για την γεωργία και την κτηνοτροφία, όλοι είναι καλεσμένοι σε αυτές τις συγκεντρώσεις. Σάββατο 9/1/2016 Στις 17:00 Στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής.Kυριακή 10/1/2016 Στις 17:00 Στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης”.

Οι “τουρκικές ενώσεις” λοιπόν αναλαμβάνουν ρόλους και “αποστολές” που θα έπρεπε το ελληνικό κράτος να έχει αναλάβει.

Όσο εξακολουθούμε να μην δίνουμε την πρέπουσα σημασία σ΄ όσα υλοποιεί με βάση πολύχρονου σχεδιασμού η Άγκυρα στη Θράκη, τόσο πιο “βαρύ” θα είναι το τίμημα που θα κληθούμε να πληρώουμε.

ΠΗΓΗ
Κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, με μια απαράδεκτη εσωτερική πολιτική, οπου άλλωστε είναι η προέκταση μιας απαράδεκτης κυβερνητικής πολιτικής.