Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;
Αποστολή: 06/Νοεμβρίου/2016 ώρα 22:51 από expedition
Αρχικά αποστάλθηκε από TZITZIKAKOS

Αρχικά αποστάλθηκε από expedition

Αρχικά αποστάλθηκε από TZITZIKAKOS

Αρχικά αποστάλθηκε από expedition

Είχε βγει για διαβούλευση του σχετικό νομοσχέδιο (που περιελάμβανε και άλλες διατάξεις για το προσωπικό του Λ. Σ.) η οποία τελείωσε πριν κάτι μήνες. Ακόμα όμως δεν έχει προωθηθεί προς ψήφιση!
Λογικα με την νεα χρονια του 2017 που θα γινουν οι πανελλαδικες θα ειναι μεσα και το λιμενικο.
Πιθανότατα όχι γιατί ακόμα δεν έχει περάσει νόμος που να μπαίνει στις πανελλήνιες. Πρώτα πρέπει να περάσει νόμος και μετά να βγουν κοινές υπουργικές αποφάσεις. Δε το βλέπω να προλαβαίνουν για τις πανελλήνιες που έρχονται.
θα προλαβουν η αξιοκρατια πιεζει !
Αυτό δε το αμφισβητεί κανείς απλά σου λέω τι εκτιμώ σύμφωνα με αυτά που έχει δείξει η εμπειρία μου

Εκτός αυτών το σχολικό έτος βρίσκεται στη μέση σχεδόν. Επίσης το λιμενικό δεν έχει δικιά του ακαδημία Υπαξιωματικών και Αξιωματικών παρά μόνο σχολή Λιμενοφυλάκων. Που θα εκπαιδεύονται οι κατ' έτος εισαγόμενοι; Πχ οι Αξιωματικοί που εκπαιδεύονται τώρα στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων είναι ήδη πτυχούχοι ΑΕΙ - ΑΕΝ και εκπαιδεύονται στο Αντικείμενο του Λιμενικού για περίπου 13-14 μήνες. Τώρα που θα μπαίνουν 18 ετών και θα πρέπει να κάθονται 4 χρόνια στη σχολή (κατ αναλογία των άλλων σχολών σωμάτων ασφαλείας και ενόπλων δυνάμεων) τι θα γίνει; Έχει τη δυνατότητα αυτή (τεχνικά και χωροταξικά) το Πολεμικό Ναυτικό;(πιθανολογώ όχι). Ή θα πάρει πάλι πτυχιούχους 22 ετών ο μικρότερος και θα του βάζει να δίνουν ξανά πανελλήνιες;

Είδες ότι πέρα του ότι είναι θετικό το να μπει πανελλήνιες προκύπτουν πρακτικά ζητήματα τα οποία αν δε έχεις προετοιμάσει από πριν δε νομίζω ότι προλαβαίνεις μέσα σε 6-7 μήνες.