Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: ΣΜΥΑ - Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: ΣΜΥΑ - Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας
Αποστολή: 03/Ιουνίου/2017 ώρα 22:35 από TK
Γεια σας.
Είμαι υποψήφια για τις στρατιωτικες σχολες.
Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν οι ειδικότητες της κάθε Κατεύθυνσης στη ΣΜΥΑ καθώς και ότι η Κατεύθυνση Διοικητικής και Εφοδιαστικής Υποστήριξης θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις της ΣΥΔ στη Θεσσαλονίκη.
Η ανακοίνωση αυτή έγινε μετά την τελική ημερομηνία υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών με αποτέλεσμα να μην είμαι ενημερη για τις αλλαγές όταν συμπληρωνα την αίτηση μου.
Στην αίτηση μου δεν έχω δηλώσει την Κατεύθυνση Επιχειρησιακής Υποστήριξης καθώς μέχρι τότε ήταν γνωστό σε αυτήν υπάγεται μόνο η ειδικότητα του Ραδιοναυτίλου για την οποία δεν ενδιαφέρομαι.
Πλέον έμαθα ότι σε αυτήν την Κατεύθυνση λειτουργούν και άλλες ειδικότητες όπως του Μετερεωλόγου και του Ελεγκτη Αναχαιτισης οι οποίες με ενδιαφέρουν.
Η ερώτηση μου είναι η εξής: Μπορώ να δηλώσω στο μηχανογραφικό μου την Κατεύθυνση Επιχειρησιακής Υποστήριξης παρόλο που δεν την δήλωσα στην αίτηση μου;
Αν όχι, μπορώ να στείλω μία νέα διορθωμένη αίτηση μέχρι τις 9 Ιουνίου, δηλαδή μέχρι την προθεσμία υποβολής ελλιπών δικαιολογητικών;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.