Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Μεταθέσεις Λιμενικών


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Μεταθέσεις Λιμενικών
Αποστολή: 25/Σεπτεμβρίου/2014 ώρα 16:40 από Saiyan
Αρχικά αποστάλθηκε από Greek_Army

Φοβερό είναι, φαντάσου να το βιώνεις κιόλας, εσένα να σε τρώει η αλμύρα και οι άλλοι να μην έχουν κουνηθεί από Πειραιά, Θεσσαλονική.


Και αυτό που κάνεις γι'αυτό είναι να προσκαλλείς κι άλλους απο εκείνους που θα σε ''χώσουν'' μερικά ακόμη χρόνια; Δε συμφωνώ. Αν μπαίνουν σιγά σιγά νέα παιδιά με άλλα μυαλά κάποτε θα καθαρίσει πιστεύω αυτό το πράγμα (καμιά χιλιετία και βάλε). Τέλοσπάντων, το ΠΔ μεταθέσεων τα λέει όλα ξεκάθαρα (ή σχεδόν όλα), όταν μετά μπαίνουν κάτι άλλα ''κόλπα'' του τύπου ''κοινωνικά κριτήρια, συνυπηρετήσεις, Αποσπάσεις, διαθέσεις'' περιπλέκεται το θέμα μιας μετάθεσης πιστεύω, ιδίως όταν ένα ποσοστό μπήκε στο σώμα με δημοσιουπαλληλική φιλοσοφία και κουλτούρα και όχι τόσο για άσκηση αστυνομικών καθηκόντων, πόσο μάλλον να αγαπάει κι όλας αυτό που κάνει (έστω ενα μικρό κομμάτι να του αρέσει () (πέρα απο το πόσες μέρες θα κολλήσει αναρρωτική στην άδεια του) ().