Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Μεταθέσεις Λιμενικών


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Μεταθέσεις Λιμενικών
Αποστολή: 12/Οκτωβρίου/2014 ώρα 22:06 από D.Y.K
Αρχικά αποστάλθηκε από mysterio

Καλησπέρα! Για πρώτη τοποθέτηση κάποιος μετά τη σχολή ΔΥΛΣ σαν κελευστής ΛΣ έχει ελπίδες να πάει στον τόπο του αν κατάγεται και διαμένει μόνιμα σε νησί;
Η εντοπιότητα μετράει καθόλου σε αυτές τις περιπτώσεις; Και ποια άλλα κριτήρια "μετράνε" στο να πάει κάποιος στον τόπο συμφερόντων του;(παντρεμένος, παιδιά κλπ;)

Διάβασε το Προεδρικό Διάταγμα υπ'αριθμόν 33/2009 Και το άρθρο περί μεταθέσεων / αποσπάσεων των Στελεχών του ΛΣ και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
Επιγραμματικά πάντως εξαρτάται από ποιο νησί κατάγεσαι και από την αρχαιότητα που θα πάρεις κατά την αποφοίτηση σου από την Σχολή.
Αν είσαι στους 3 πρώτους αποφοιτήσαντες τότε μπορείς να επιλέξεις το που θα τοποθετηθείς (πρόσεξε άλλο η τοποθέτηση και άλλο η μετάθεση).
Αν αποφοιτήσεις από εκεί και κάτω τότε θα κάνεις υποχρεωτικά σε κάποιο νησάκι (διάβασε περί των 3 κατηγοριών στα links που σου παρέθεσα) για 3+2 χρόνια το λιγότερο και μετά μπορείς να αιτηθείς να πας στον τόπο συμφερόντων σου και αναλόγως βγαίνει η απόφαση από το Συμβούλιο Μεταθέσεων του Σώματος.