Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Μετανάστες και κλείσιμο συνόρων


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Μετανάστες και κλείσιμο συνόρων
Αποστολή: 25/Φεβρουαρίου/2016 ώρα 20:08 από AtomicYeti
1) Ομαλά, όπως το έχουν σχεδιάσει .

2) Πόσοι θα έρθουν είναι αδύνατον να απαντηθεί, πόσοι θα φύγουν εύκολο,0.

3) Η μετατόπιση πληθυσμού τόσο μαζικά σημαίνει αλλαγές στους γηγενείς πληθυσμούς του σημείου αφίξεως. Όλες οι κυβερνήσεις επιτρέπουν την είσοδο λίγο έως πολύ. Δεν υπάρχει φταίξιμο, υπάρχει προμελετημένο σχέδιο. Κάποιοι λαοί που καθυστέρησαν να "προοδεύσουν" και διακατέχονται ακόμα απο εθνική ομοψυχία αντιστέκονται λίγο παραπάνω, αλλά στο τέλος αμφιβάλλω αν θα καταφέρουν να κρατήσουν. Αναγκαστικά είτε θα γίνουν ποιό ευέλικτοι, είτε θα σβήσουν. Αν φταίει κάποιος, είναι οι άνθρωποι του πνεύματος και των γραμμάτων που άφησαν τον κόσμο πτωχό και ανίκανο να αντιδράσει. Στο μεσαίωνα, το μοναδικό χαρακτηριστικό που διαφοροποιούσε τους ανθρώπους απο τα ζώα, ήταν οτι περπατούσαν σε 2 πόδια αντί για 4.

Η λύση θα έρθει απο αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα. Ή αν πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι του πνεύματος, ικανοί να σηκώσουν το βάρος μιας νοητικής επανάστασης, πράγμα που δεν το βλέπω να γίνεται.

Υποθέτω, οτι αυτό που θέλουν να φτιάξουν στην τελική είναι πολιτισμό τύπου 0, δηλαδή έλεγχο του πλανήτη (μαζί με τον πυρήνα του), ούτως ώστε να περάσουμε σύντομα σε πολιτισμό τύπου 1 (έλεγχος κεντρικού άστρου και ηλιακού συστήματος). Για να γίνει αυτό, θέλει ομογενοποίηση απο κράτη και εθνη σε ανθρώπινο είδος, και κεντρική διοίκηση για τον έλεγχο των πόρων.