Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Desert Tech MDR Bullpup


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Desert Tech MDR Bullpup
Αποστολή: 11/Απριλίου/2016 ώρα 19:03 από AtomicYeti
Σίγουρα, όλα τα τυφέκια πρέπει να περάσουν απο πεδία μάχης για να βγούν συμπεράσματα. Και τα Μ16 - Μ4 έφαγαν άκυρο στο Βιετνάμ, οι στρατιώτες ζητούσαν επειγόντως Μ14. Μετά απο πολύ trial and error το AR-15 έφτασε να είναι πλήρως αξιόπιστο, εντός προδιαγραφών σωστής λειτουργείας (λίπανση, κλπ).

Αρχικά αποστάλθηκε από Nassos

Ενδιαφέρον το σχέδιο bullpup, αλλά δεν νομίζω ότι κάνει για διαμέτρημα 7.62x51

Δεν βρίσκω κάποιο λόγο γιατί να μην κάνει, ίσα ίσα με το bullpup το βάρος μετατίθεται προς τα πίσω και δεν κουράζεσαι τόσο πολύ, εκτός αν θες να στοιχειοθετήσεις τις αντιρρήσεις σου. Τώρα αυτό που λες για τακτικό στρατό, σίγουρα τα bullpup δεν είναι δοκιμασμένα εκτός των τυφεκίων που ανέφερες + AUG. Αλλά αν το καλοσκεφτείς, πόσο συχνά πολεμάνε οι τακτικοί στρατοί; Πλέον οι πόλεμοι γίνονται κατα κύριο λόγο απο ειδικές δυνάμεις εφόδου, ίσως είναι ώρα να ξανασκεφτούμε την δομή και τον οπλισμό του τακτικού στρατού?.

Τέλος, θα προσθέσω και ένα βίντεο απο το ShotShow 2016 που βρήκα, όπου επιτέλους δείχνουν το κλείστρο και τον μηχανισμό αποβολής κάλυκας. Στο βίντεο αναφέρει οτι το βάρος του όπλου θα είναι 7.2 λίβρες (περίπου 3.3 κιλά), και το γεγονός οτι με ένα μεταλλικό insert στο πηγάδι της γεμιστήρας, μπορείς να φορέσεις PMAG για 5.56, αφού αλλάξεις κάνη και κεφαλή κλείστρου.

[TUBE]dniw8uOaFU8[/TUBE] [TUBE]H1nKr7_VozU?rel=0&start=192&end=237&autoplay=0"[/TUBE]