Αρχική σελίδα του forum Αρχική σελίδα του forum > Στρατός και σώματα ασφαλείας > Σώματα ασφαλείας > Πυροσβεστική > Απάντηση
  Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις  Ψάξε στο Forum    Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση - Εθελοντές Πυροσβέστες


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:
Μήνυμα:

Emoticons
Smile Tongue Wink
Cry Big smile LOL
Dead Embarrassed Confused
Clap Angry Ouch
Star Shocked Sleepy
συνέχεια...
   NoFollow is applied to all links from this forum
 Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh Φόρτωση νέου Κώδικα
Powered by Web Wiz CAPTCHA version 4.04 wwf
Copyright ©2005-2013 Web Wiz
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα - Εθελοντές Πυροσβέστες
Αποστολή: 07/Σεπτεμβρίου/2020 ώρα 21:37 από Γιάννης
Αναφέρομαι στα δυο τελευταία σχόλια. Ο κάθε ένας επιθυμεί να αποκτήσει την ιδιότητα του εθελοντή πυροσβέστη για δικούς του λόγους. Σίγουρα πάντως δεν είναι σπατάλη χρόνου. Θέλει υπομονή, επιμονή και να δείξεις ενδιαφέρον στους εκάστοτε συναδέλφους έτσι ώστε να είναι πρόθυμοι να σου δείξουν πράγματα και εσύ ο ίδιος να μάθεις. Στον σταθμό που υπηρετώ σε πληροφορώ οτί υπάρχει εθελοντής στην πρώτη έξοδο. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δεν είναι όπως παλιά που εθελοντές-εποχικοί ήταν στην μπούκα. Πρέπει όμως να δείξεις ζήλο, ενδιαφέρον και να ασχοληθείς και μόνος σου για κερδίσεις την εκτίμηση των συναδέλφων. Ξαναλέω απαιτεί χρόνο. Οσο για το ότι θα περάσεις από το τηλεφωνείο αυτό είναι Αναπόφευκτο και ο χρόνος που θα σε "χώνουν" να σηκώνεις τηλέφωνα και να κόβεις φλέβα εξαρτάται από το εάν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό να πας σε συμβάν, από πόσο ενδιαφέρον έχεις δείξει για να βγείς έξω σε όχημα, και από το πόσο κατάλληλος είσαι από άποψη ευστροφίας, ψυχραιμίας και ικανότητας. Κατα πολύ μεγάλο βαθμό καταλαβαίνετε ότι έχεις τον πρώτο λόγο για το τι θες να κάνεις σαν εθελοντής. Τα προνόμια δεν είναι σοβαρά και σίγουρα δεν υπάρχει η οργάνωση που θα έπρεπε να υπάρχει, ετσι είναι όμως παντού, όχι μόνο οσο αφορά τον θεσμό του Ε. Π.