Αρχική σελίδα του forum Αρχική σελίδα του forum > Καταχώρηση Νέου Χρήστη
  Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Καταχώρηση Νέου Χρήστη


Κανονισμοί και Πολιτική του Forum

Το forum του δικτυακού τόπου Ελληνικός Στρατός δημιουργήθηκε με σκοπό τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την θητεία, τους εξοπλισμούς, την γεωπολιτική και άλλη στρατιωτική επικαιρότητα, ενώ αργότερα επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς που δεν σχετίζονται με τον στρατό και την διπλωματία. Για την ομαλή διεξαγωγή της συζήτηση οι χρήστες θα πρέπει να αποδεχθούν και να συμμορφωθούν με τους παρακάτω κανόνες:

  • Τα μέλη θα πρέπει να σέβονται τους συνομιλητές τους και δεν θα πρέπει να καταφεύγουν σε προσβολή ατόμων, εθνών, χωρών και θρησκειών. Σε διαφορετική περίπτωση θα επεμβαίνουν οι Στρατοπεδάρχες, ο Φρούραρχος ή ο Στρατάρχης διαγράφοντας μηνύματα, προειδοποιώντας τα μέλη και τέλος προβαίνοντας σε προσωρινή απενεργοποίηση ή διαγραφή λογαριασμών.
  • Τα μηνύματα δεν θα πρέπει να περιέχουν παράνομο περιεχόμενο, όπως πορνογραφικό ή άλλο χυδαίο υλικό
  • Η χρήση σωστών ελληνικών στα μηνύματα είναι υποχρεωτική - τα greeklish επιτρέπονται μόνο στη συζήτηση "Συναντήσεις πριν την κατάταξη"
  • Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η παράθεση πληροφοριών που μπορεί να υπονομεύσουν την άμυνα της χώρας
  • Στη δημοσιοποίηση άρθρων επιβάλλεται η παράθεση της ακριβούς τοποθεσίας της πηγής τους
  • Απαγορεύεται η χρήση του φόρουμ για εμπορικούς σκοπούς ή για πολιτικό ή θρησκευτικό προσηλυτισμό
  • Απαγορεύεται η εισαγωγή συνδέσμων προς Facebook Groups, για τον πολύ απλό λόγο ότι έχει δημιουργηθεί ήδη ένα τέτοιο Group για την Θητεία με χιλιάδες μέλη και είστε όλοι προσκεκλημένοι

Συμμετοχή στο forum του δικτυακού τόπου Ελληνικός Στρατός σημαίνει πλήρη αποδοχή των παραπάνω κανόνων συμπεριφοράς. Η συντονιστική ομάδα που αποτελείται - ιεραρχικά - από τον Στρατάρχη, τον Φρούραρχο και τους Στρατοπεδάρχες, έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει, μετακινήσει ή διαγράψει μηνύματα ή θέματα αν, σύμφωνα με την κρίση της, δεν συνάδουν με τον κανονισμό λειτουργίας.

Κατά την εγγραφή σας στο forum θα πρέπει να εισάγετε ορισμένες πληροφορίες, πολλές από τις οποίες είναι προαιρετικές. Οι πληροφορίες αυτές θα πρέπει να θεωρήσετε πως είναι προσβάσιμες από το ευρύ κοινό.

Αν και τα μηνύματα που δημοσιεύονται δεν αποτελούν ευθύνη αυτού του φόρουμ και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο ή την ακρίβειά τους, διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε οποιοδήποτε μήνυμα για οποιοδήποτε λόγο. Εάν βρείτε μηνύματα που μπορεί να είναι επιλήψιμα, τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Στρατάρχη.