Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ina

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Ina »

Θα σου απαντήσω για το ύψος που ανέφερες και θα ήθελα να σου πω πως πολλές από όσες έχουν κάνει τα χαρτιά τους είναι με ύψος 1,70 πλας. Και φυσικά βάζω και τον εαυτό μου μέσα που δεν περίμενα να αλλάξει κανένα κριτήριο για να μπω. Σε ότι αφορά τους γάμους και τα πανηγύρια και πάλι μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο δεν περιμένω ούτε σε γραφείο να μπω ούτε να πάρω άντρα «καπετάνιο». Ακόμα και τώρα σε γραφείο κάθομαι και σε γραφείο θα κάθομαι αν δεν τα καταφέρω. Όποτε απλά κάπου έλεος. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Μην το χάσουμε και αυτό που έχουμε.
Επιπλέον, αν εκφράζεστε έτσι εσείς που υποτίθεται είστε και μέσα στο κουρμπέτι, πως περιμένετε να σας αντιμετωπίσει ο κόσμος έξω;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ina έγραψε: Τετ Σεπ 04, 2024 10:19 pm Θα σου απαντήσω για το ύψος που ανέφερες και θα ήθελα να σου πω πως πολλές από όσες έχουν κάνει τα χαρτιά τους είναι με ύψος 1,70 πλας. Και φυσικά βάζω και τον εαυτό μου μέσα που δεν περίμενα να αλλάξει κανένα κριτήριο για να μπω. Σε ότι αφορά τους γάμους και τα πανηγύρια και πάλι μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο δεν περιμένω ούτε σε γραφείο να μπω ούτε να πάρω άντρα «καπετάνιο». Ακόμα και τώρα σε γραφείο κάθομαι και σε γραφείο θα κάθομαι αν δεν τα καταφέρω. Όποτε απλά κάπου έλεος. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Μην το χάσουμε και αυτό που έχουμε.
Επιπλέον, αν εκφράζεστε έτσι εσείς που υποτίθεται είστε και μέσα στο κουρμπέτι, πως περιμένετε να σας αντιμετωπίσει ο κόσμος έξω;
Εγώ απλα ανέφερα τι γίνεται εντός της υπηρεσίας. Δεν μίλησα επι προσωπικού επιπέδου, κακός το πήρες έτσι.
Τι εννοείς '' Ο τρόπος που εκφράζομαι;''; Δεν ήμουν προσβλητικός ούτε υπήρχε συναίσθημα σε αυτά που έγραψα, γεγονότα παρέθεσα.
Ina

Δημοσίευση από Ina »

Απλά δεν είναι και πολύ έξυπνο να βάζεις τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι.
Επισκέπτης

Ina έγραψε: Τετ Σεπ 04, 2024 10:54 pm Απλά δεν είναι και πολύ έξυπνο να βάζεις τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι.
Όταν αναφερόμαστε σε κάτι μιλάμε πάντα για την πλειοψηφία των περιπτώσεων. Φυσικά υπάρχουν και οι εξευρέσεις αλλά όταν το ποσοστό είναι μικρό δεν το αναφέρουμε. Στην στατιστική υπάρχει ο ορός στατιστικά απίθανο, στο λέω γιατί εκτός απο μελλοντικοί συνάδελφοι είμαστε και οι δυο πτυχιούχοι οικονομικών.
Ina

Δημοσίευση από Ina »

Τα λαμβάνω όλα καλοπροαίρετα και εννοείται το κάθε σχόλιο είναι σεβαστό και ευπρόσδεκτο. Ελπίζω στο καλύτερο αποτέλεσμα για όλους ¦?
Επισκέπτης

Πολύ ρομαντική είσαι! Κ εγώ γυναίκα είμαι. Παρτο αλλιως όμως γιατί χωρίς κ λίγο τσαμπουκά δεν κανείς τιποτα κ γενικά δεν κανείς για την συγκεκριμένη δουλεια. Τι προσπαθείς να μας πεις εδώ στο νήμα ακριβώς ; Δεν έχω καταλάβει ! Πέρα από το καλή επιτυχία! Παρομοίως όπως κ να έχει
Ina

Δημοσίευση από Ina »

Αυτό που προσπαθώ να πω και νομίζω είναι ξεκάθαρα είναι πως μπαίνουν εδώ άνθρωποι για να διαβάσουν 5-10 πράγματα και να ρωτήσουν κάτι που ίσως να μην γνωρίζουν για την προκυρηξη αυτή. Μόνο κράξιμο και χλευασμό βλέπω. Και ποσό μάλλον για τις γυναίκες.
όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις θα τα αφήσω να τα πάρει ο αέρας καλύτερα. Να στο πω ρομαντικά. Αφήνω τους υπόλοιπους μαζί και εσένα που κάνουν γι αυτήν την δουλειά να δείξουν ότι αξίζετε το γιαούρτι του πολίτη. Καλή συνέχεια
Επισκέπτης

Αδικείσαι για ποιήτρια κανεις!
Κάνε μας την χάρη
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 04, 2024 10:10 pm
Ina έγραψε: Τετ Σεπ 04, 2024 9:23 pm Καλησπέρα σε όλους.
Διαβάζω εδώ και μέρες τις σκέψεις όλων εδώ μέσα. Το κάνω πιο πολύ για να ξέρω σε τι φάση είναι τα δικαιολογητικά που έχω ήδη όντας γυναίκα 23 χρόνων με ένα πτυχίο, δίπλωμα και proficiency.
Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να γράψω απολύτως τίποτα απλά έχω πάθει φρίκη με την κακια και την χολή μερικών εδώ μέσα.
Είμαι οικονομολόγος και εργάζομαι από τα 19 πάνω σε αυτό που σπούδαζα. Ταυτόχρονα κάνω και ένα μεταπτυχιακο. Είχα όνειρο να γίνω αστυνομικός και γνωρίζω πως θα είναι τα πράγματα σε περίπτωση εισαγωγής μου.
Σταματήστε να χλευάζετε τον οποιονδήποτε ρωτήσει κάτι ή να στοχοποιείτε όσες γυναίκες έκαναν αίτηση στην συγκεκριμένη προκήρυξη. Καμία γυναίκα δεν θα σας φάει την θέση, κανένας άντρας δεν θα σας φάει την θέση. Ότι «χαρτί» έχετε μαζέψει έως τώρα θα κρίνει την συνέχεια σας ή όχι.
Και να τονίσω πως δεν έκανα τα χαρτιά μου για να βρω γκόμενο με φράγκα στην Αθήνα και να μείνω εδώ. Τα έκανα γιατί γουστάρω αυτή τη δουλειά, γιατί θα το παλέψω και με τα 800 ευρώ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ¦;
Όλες γουστάρουν τη δουλειά και μετά απο λίγα χρονιά στην υπηρεσία παντρεύονται αξιωματικούς, κάνουν 2-3 παιδιά, λείπουν απο τις υπηρεσίες για 5 χρονιά τουλάχιστον και τις αφήνουν υποστελεχωμενες. Όλες σχεδόν (τυχαία πάντα;) μπαίνουν στα γραφεία ενώ το δυναμικό πρέπει να είναι στο δρόμο και στις μάχιμες υπηρεσίες με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να τρώνε το '' σκατό''.
Μείωσαν το όριο ύψους σε 1.63 ενώ τον αντρών έμεινε στο 1.70... Γιατί έχουμε ισότητα... Αντί να είναι και τα 2 το ίδιο ή 1.63 ή 1.70
Όλα αυτά τα αναφέρω χωρίς να κρίνω τις γυναίκες σαν γυναίκες αλλά εντός της υπηρεσίας και χωρίς να υπονοώ ότι δεν χρειάζονται κιόλας.
Φίλε ο μέσος όρος του ύψους των γυναικών παγκοσμίως είναι χαμηλότερος από των ανδρών. Υπάρχουν πολλά πράγματα σε κάθε προκήρυξη που δεν είναι σωστά και θα έπρεπε να μοριοδοτούνται αλλιώς (πλην των MUST-HAVE προϋποθέσεων), αλλά το ύψος δεν είναι ένα από αυτά. Στην Αμερική το ελάχιστο ύψος για 17-20 ετών είναι 152.4 cm και για 21-27 ετών είναι 154.94 cm. Πολύ χαμηλότερο, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ.Source:https://www.houstontx.gov/police/pdfs/h ... _chart.pdf
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 05, 2024 10:14 am
Ina έγραψε: Τετ Σεπ 04, 2024 9:23 pm Καλησπέρα σε όλους.
Διαβάζω εδώ και μέρες τις σκέψεις όλων εδώ μέσα. Το κάνω πιο πολύ για να ξέρω σε τι φάση είναι τα δικαιολογητικά που έχω ήδη όντας γυναίκα 23 χρόνων με ένα πτυχίο, δίπλωμα και proficiency.
Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να γράψω απολύτως τίποτα απλά έχω πάθει φρίκη με την κακια και την χολή μερικών εδώ μέσα.
Είμαι οικονομολόγος και εργάζομαι από τα 19 πάνω σε αυτό που σπούδαζα. Ταυτόχρονα κάνω και ένα μεταπτυχιακο. Είχα όνειρο να γίνω αστυνομικός και γνωρίζω πως θα είναι τα πράγματα σε περίπτωση εισαγωγής μου.
Σταματήστε να χλευάζετε τον οποιονδήποτε ρωτήσει κάτι ή να στοχοποιείτε όσες γυναίκες έκαναν αίτηση στην συγκεκριμένη προκήρυξη. Καμία γυναίκα δεν θα σας φάει την θέση, κανένας άντρας δεν θα σας φάει την θέση. Ότι «χαρτί» έχετε μαζέψει έως τώρα θα κρίνει την συνέχεια σας ή όχι.
Και να τονίσω πως δεν έκανα τα χαρτιά μου για να βρω γκόμενο με φράγκα στην Αθήνα και να μείνω εδώ. Τα έκανα γιατί γουστάρω αυτή τη δουλειά, γιατί θα το παλέψω και με τα 800 ευρώ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ¦;
Όλες γουστάρουν τη δουλειά και μετά απο λίγα χρονιά στην υπηρεσία παντρεύονται αξιωματικούς, κάνουν 2-3 παιδιά, λείπουν απο τις υπηρεσίες για 5 χρονιά τουλάχιστον και τις αφήνουν υποστελεχωμενες. Όλες σχεδόν (τυχαία πάντα;) μπαίνουν στα γραφεία ενώ το δυναμικό πρέπει να είναι στο δρόμο και στις μάχιμες υπηρεσίες με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να τρώνε το '' σκατό''.
Μείωσαν το όριο ύψους σε 1.63 ενώ τον αντρών έμεινε στο 1.70... Γιατί έχουμε ισότητα... Αντί να είναι και τα 2 το ίδιο ή 1.63 ή 1.70
Όλα αυτά τα αναφέρω χωρίς να κρίνω τις γυναίκες σαν γυναίκες αλλά εντός της υπηρεσίας και χωρίς να υπονοώ ότι δεν χρειάζονται κιόλας.
Φίλε ο μέσος όρος του ύψους των γυναικών παγκοσμίως είναι χαμηλότερος από των ανδρών. Υπάρχουν πολλά πράγματα σε κάθε προκήρυξη που δεν είναι σωστά και θα έπρεπε να μοριοδοτούνται αλλιώς (πλην των MUST-HAVE προϋποθέσεων), αλλά το ύψος δεν είναι ένα από αυτά. Στην Αμερική το ελάχιστο ύψος για 17-20 ετών είναι 152.4 cm και για 21-27 ετών είναι 154.94 cm. Πολύ χαμηλότερο, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ.Source:https://www.houstontx.gov/police/pdfs/h ... _chart.pdf
Το γεγονός ότι ο μέσος ορός ύψους των γυναικών είναι χαμηλότερος απο των αντρών δεν δικαιολογεί την αλλαγή στα κριτήρια εισαγωγής. Στα πλαίσια της ισότητας που τόσο πολύ προωθείται (δικαίως) σήμερα, το όριο έπρεπε να είναι κοινό και για τα 2 φύλλα. Αλλιώς να το καταργηθεί τελείως.
Μέχρι και στο επιχείρημα σου για το όριο ύψους στην Αμερική είναι κοινό και για τους δυο.
Μην μπερδεύεται το δίκαιο με την ισότητα!
Επισκέπτης

Ina έγραψε: Πέμ Σεπ 05, 2024 9:44 am Αυτό που προσπαθώ να πω και νομίζω είναι ξεκάθαρα είναι πως μπαίνουν εδώ άνθρωποι για να διαβάσουν 5-10 πράγματα και να ρωτήσουν κάτι που ίσως να μην γνωρίζουν για την προκυρηξη αυτή. Μόνο κράξιμο και χλευασμό βλέπω. Και ποσό μάλλον για τις γυναίκες.
όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις θα τα αφήσω να τα πάρει ο αέρας καλύτερα. Να στο πω ρομαντικά. Αφήνω τους υπόλοιπους μαζί και εσένα που κάνουν γι αυτήν την δουλειά να δείξουν ότι αξίζετε το γιαούρτι του πολίτη. Καλή συνέχεια
Αν πιστεύεις ότι όταν θα μπεις στην υπηρεσία δεν θα τρως και εσύ γιαούρτι απο τον πολίτη είσαι βαθιά νυχτωμένη. Ο πολιτης βλεπει στολη δεν βλεπει προσωπα. Βγάλε απο το μυαλό σου το ''εγώ'', μέσα στην υπηρεσία όλοι μαζί είμαστε και όλοι μαζί τα αντιμετωπίζουμε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 05, 2024 4:16 pm

Το γεγονός ότι ο μέσος ορός ύψους των γυναικών είναι χαμηλότερος απο των αντρών δεν δικαιολογεί την αλλαγή στα κριτήρια εισαγωγής. Στα πλαίσια της ισότητας που τόσο πολύ προωθείται (δικαίως) σήμερα, το όριο έπρεπε να είναι κοινό και για τα 2 φύλλα. Αλλιώς να το καταργηθεί τελείως.
Μέχρι και στο επιχείρημα σου για το όριο ύψους στην Αμερική είναι κοινό και για τους δυο.
Άρα είναι πιο λογικό να είναι το όριο 1.52 για να είναι δίκαιο; Άστο φίλε. Καλό απόγευμα.
Επισκέπτης

Γεια σας, να ρωτήσω όσοι έχουν εκπληρώσει την θητεία τους στο στρατό ξηράς έχουν την ίδια μοριοδοτηση με γυναίκες που δεν έχουν πάει στρατό;
Eidikos24

Δημοσίευση από Eidikos24 »

Ποτε αναμένονται να βγουν οι προσωρινοί πίνακες ; Που γράφει ότι εντός 5-10 ημερών θα βγουν ; Αύριο πάει για τη 10η μέρα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 05, 2024 4:31 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 05, 2024 4:16 pm

Άρα είναι πιο λογικό να είναι το όριο 1.52 για να είναι δίκαιο; Άστο φίλε. Καλό απόγευμα.
Αυτό κατάλαβες εσύ απο αυτό που έγραψα;:lol:
Ο χαρακτηρισμός ''δίκαιο'' πήγαινε για το ότι μείωσαν το όριο ύψους γιατί οι γυναίκες έχουν χαμηλότερο μέσο όρο και μοιάζει πιο δίκαια η αλλαγή, όχι για να γίνει 1.52... Φίλε.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 7 επισκέπτες