Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πάντως, με βάση την προκήρυξη του 19 έπρεπε να βγούν εχθές...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Το θέμα δεν είναι άνδρες / γυναίκες αλλά προϋποθέσεις για να μπορεί κάποιος να ανταπεξέλθει στο επάγγελμα που καλείται να ασκήσει.

Το ύψος δεν κάνει δυνατό, αλλά συνήθως συνοδεύεται από ανάλογα σωματομετρικα στοιχεία. Όποιος έχει χρειαστεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του γνωρίζει πολύ καλά για τι πραγμα μιλάω.

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν όρια και μετρήσεις σε δύναμη και αντοχή. Όποιος τα περνάει είναι ευπρόσδεκτος. Άνδρας ή γυναίκα.

Αυτά θεωρητικά βέβαια. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες απλά δεν κάνουν για αυτές τις θέσεις και αποτελούν τεράστιο βάρος για τους συναδέλφους τους σε σοβαρές καταστάσεις.

Προσωπικά δεν είμαι σε σώμα ασφαλείας, αλλά έχοντας κάνει 23 μήνες θητείας έχω δει μάτσο γυναίκες ανθυπολοχαγούς, ανώτερες σωματικά από το 99% των γυναικών εκτός στρατεύματος και παράλληλα κατώτερες από το 99,99% οποιουδήποτε άνδρα εκτός μονάδας εντατικής θεραπείας.
GreekBa

Δημοσίευση από GreekBa »

Ποτε πιστεύετε αποτελέσματα ;
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Μας έχει γκαστρώσει ο αρχηγός. Αυτήν την εβδομάδα κάτι πρέπει να γίνει.
Επισκέπτης

Policia23 έγραψε: Σάβ Σεπ 07, 2024 11:23 am
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 07, 2024 7:01 am
Policia23 έγραψε: Σάβ Σεπ 07, 2024 12:59 am

Αρχικά το ύψος δεν σε κάνει δυνατό, θα έπρεπε να το ξέρεις. Δεύτερον οι γυναίκες δεν μπαίνουν στα ΜΑΤ. Τρίτον δεν πέφτει τόσο ξύλο όσο έπεφτε στις πορείες από μεριά αναρχικών κ μη. Εσύ πάλι ριξε τον εαυτό σου κ πες ότι το 1.63, δεν είναι αρκετό για να κάνεις ότι απαιτεί η δουλειά να κάνεις. Στην Αμερική πάντως μπορούνε και είναι και ικανές. Κι αν μπεις εδώ με την σκέψη ότι είσαι αδύναμη στο σώμα (ΕΛΑΣ), τότε σίγουρα θα νιώθεις πιο πολύ. Περιπολίες ολε!
Τα έχεις κάνει σαλατα. Εσύ είπες ότι θα δηλώσεις να πας στα ΜΑΤ, λες να μην το ξέρω ότι δεν μπορούμε να μπούμε... Άλλη μια απόδειξη ότι εμείς κάνουμε καλύτερη ζωή σε αυτά τα σώματα σε σχέση με τους άντρες όπως είχα πει.
'' Το ύψος δεν σε κάνει δυνατό'' σωστά αλλά μάλλον ξεχνάς να λάβεις υπόψη σου και την αντίστοιχη σωματική διάπλαση. Βάλε μια κοπέλα 1.63 να κάνει σύλληψη σε έναν μέσο άντρα... Εδώ άντρας δεν μπορεί να κάνει καλα άλλο άντρα με ευκολία.
Μιας και έχεις κάνει καραμέλα τις γυναίκες τις Αμερικής, υπάρχουν καταγεγραμμένα περιστατικά οπού αρκετές φορές μέχρι και πολίτες έχουν βοηθήσει στη σύλληψη γιατί ούτε αυτές μπορούσαν και δεν ήταν μικροκαμωμένες. Εκεί επίσης τραβάνε όπλο με το καλημέρα εδώ απαγορεύεται.
Η όλη συζήτηση ξεκίνησε με το να θες να μου αποδείξεις πως η μείωση του ύψους για εμάς είναι δίκαια. Πες μου λοιπόν γιατί ο άντρας με ύψος 1,63 να μην μπορεί ενώ μπορούμε εμείς; Πέρα απο το ΕΝΑ επιχείρημα για τον στρατό που ανέφερες και σου το κατέρριψα το μόνο που κάνεις είναι να με χαρακτηρίζεις και να λογοκρίνεις τις επιλογές μου. Είπαμε δεν θίγομαι αλλά μείνε στο θέμα. Έχεις ξεφύγει...
Χαχαχχα κλαίω. Όπως εσύ είπες να δηλώσω για ΟΒΑ για μόρια, έτσι σου είπα και εγώ ότι θα δηλώσω για ΜΑΤ. Όσο εσύ μπορείς να μπεις ΟΒΑ αλλά τόσο μπορώ και εγώ να μπω στα ΜΑΤ. Σαλάτα τα έχεις κάνει εσύ που πας και φεύγεις απο στρατό για τα μόρια που απορώ αν μπήκες δηλ. Επίσης δεν θα ξέρεις πως έχουν κόψει αθλητές άντρες 1.69 που έπαιζαν ταεκβοντο μόνο και μόνο επειδή ήταν 1.69, λες και ο ένας πόντος σε κάνει ικανό. Αυτό πηγαίνει για την σωματική διάπλαση και το αν μπορεί στην ουσία κάποιος κοντός να αφοπλισει κάποιον σε σχέση με έναν ψηλό. Και αφού με ρωτάς, για αυτό υπάρχουν οι έρευνες που αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες στην Ελλάδα έχουν μο 1.63 ενώ ένας άντρας αν είναι 1.63 σορρυ κιόλας αλλά είναι κοντός. Βεβαίως στο στρατό τους παίρνουν... Τι επιχείρημα μου κατέρριψες; Μπορείς να καταταχθείς εσύ σαν γυναίκα στον στρατό; Σου έρχεται χαρτί; ΟΧΙ. Από εκεί ξεκίνησε όλο το θέμα και μου λες δήλωσε εποπ και οβα για μόρια. Το να δηλώσω οβα έφαγε ακυρο, το να πάω εποπ ακόμα δεν κατάλαβα το πως, αφού εποπ είσαι μόνιμος. Κατά τα άλλα, ξέφυγα, οκ.
Φυσικά και μπορείς να μπεις στο στρατό σαν γυναικά μέσω προκήρυξης για Εποπ. Γιατί έχεις κολλήσει με το χαρτί δεν καταλαβαίνω; Οβα όντως παίζει να μην μας παίρνουν, το παίρνω πίσω, δεν το ήξερα.
Δεν έχει σημασία αν είσαι αθλητής, πρέπει να πιάνεις το ελάχιστο όριο που για τους άντρες είναι το 1.70. Οπότε αξιοκρατικά κοπήκαν αλλά αυτό πάλι είναι άσχετο με την συζήτηση.
Ο μέσος όρος ύψους των γυναικών στην Ελλάδα είναι 165.8. Στον στρατό το όριο ύψους είναι κοινό και για τα 2 φύλλα στο 1.60, οπότε οι 1.63 άντρες παίρνουν κανονικά, όπως και στην Αμερική (που τόσο πολύ σου αρέσει) είναι κοινό και για τους δυο και το μόνο που διαχωρίζουν είναι η ηλικία του υποψήφιου. Φυσικά και το ύψος απο μόνο του δεν χαρακτηρίζει αν κάποιος είναι ικανός ή όχι. Επιστρέφω στην αρχική μου ερώτηση: Πως μια γυναικά 1.63 είναι πιο ικανή απο έναν άντρα 1.63;
Επειδή οι γυναίκες έχουν χαμηλότερο μο ή επειδή ο 1.63 άντρας είναι κοντός όπως είπες; Άλλο επιχείρημα έχεις;
Επισκέπτης

Ρε φύγε ρε μπρο από εδώ. Μας κούρασες κάνε την προσπάθεια σου και άντε στο καλό! Μην γράφεις κατεβατά επειδή δεν έχεις τι να κανεις! Έλεος κουράζεις το νήμα. Καλή επιτυχία αλλα λήξε το έλεος!
Επισκέπτης

Είσαι τάπα και ότι έχεις καημό να μπεις κάπου που μας οδηγεί αυτό;
Επισκέπτης

yandr έγραψε: Σάβ Σεπ 07, 2024 1:24 pm Το θέμα δεν είναι άνδρες / γυναίκες αλλά προϋποθέσεις για να μπορεί κάποιος να ανταπεξέλθει στο επάγγελμα που καλείται να ασκήσει.

Το ύψος δεν κάνει δυνατό, αλλά συνήθως συνοδεύεται από ανάλογα σωματομετρικα στοιχεία. Όποιος έχει χρειαστεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του γνωρίζει πολύ καλά για τι πραγμα μιλάω.

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν όρια και μετρήσεις σε δύναμη και αντοχή. Όποιος τα περνάει είναι ευπρόσδεκτος. Άνδρας ή γυναίκα.

Αυτά θεωρητικά βέβαια. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες απλά δεν κάνουν για αυτές τις θέσεις και αποτελούν τεράστιο βάρος για τους συναδέλφους τους σε σοβαρές καταστάσεις.

Προσωπικά δεν είμαι σε σώμα ασφαλείας, αλλά έχοντας κάνει 23 μήνες θητείας έχω δει μάτσο γυναίκες ανθυπολοχαγούς, ανώτερες σωματικά από το 99% των γυναικών εκτός στρατεύματος και παράλληλα κατώτερες από το 99,99% οποιουδήποτε άνδρα εκτός μονάδας εντατικής θεραπείας.
Επιτέλους και ένας λογικός άνθρωπος. Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω στην κοπέλα τόσες μέρες.
Με το μειώνεις το ύψος των γυναικών δίνεις περισσότερες ευκαιρίες στις πιο κοντές κοπέλες για εισαγωγή ενώ οι πιο κοντοί άντρες δεν έχουν αυτή την ευκαιρία. Γι' αυτό υποστηρίζω ότι το όριο πρέπει να είναι το ίδιο, δεν πληρει την ισότητα. Και εγώ κοπέλα είμαι αλλά όταν μια κατάσταση είναι άδικη οφείλουμε να είμαστε αντικειμενικοί.
Οποίος είναι ικανός στο τέλος της ημέρας θα φανεί στο αν περνάει τα αθλήματα γιατί κάλος ή κακός αυτά έχουν βάλει σαν κριτήριο.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 07, 2024 5:06 pm Ρε φύγε ρε μπρο από εδώ. Μας κούρασες κάνε την προσπάθεια σου και άντε στο καλό! Μην γράφεις κατεβατά επειδή δεν έχεις τι να κανεις! Έλεος κουράζεις το νήμα. Καλή επιτυχία αλλα λήξε το έλεος!
Παιδιά συγνώμη συζήτηση κάνω με άλλη κοπέλα, δεν χρειάζεται να διαβάζετε τα κατεβατά μου. Σε δημόσιο φόρουμ είμαστε.
Φυσικά και έχω καημό να μπω, είναι το όνειρο μου. Που είναι το κακό;
Psyxiatreio

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Κούκλα μου το 1.63 είναι μια χαρά ύψος για κανονική δουλειά όχι για σώματα ασφαλείας, αλλά αποφασίζουν άλλοι οπότε καλή επιτυχία.
Επισκέπτης

Psyxiatreio έγραψε: Σάβ Σεπ 07, 2024 5:34 pm Κούκλα μου το 1.63 είναι μια χαρά ύψος για κανονική δουλειά όχι για σώματα ασφαλείας, αλλά αποφασίζουν άλλοι οπότε καλή επιτυχία.
Άμα ανατρέξεις πίσω σε αυτά που έχω πει, αυτό υποστηρίζω και εγώ ότι δεν θα έπρεπε να είναι τόσο χαμηλό και διαφορετικό απο αυτό των αντρών
Οπότε συμφωνούμε.
niasimas
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από niasimas »

Ρε σεις κουράσατε με το ύψος. Διακρίσεις υπάρχουν στην Ελλάδα, ειδικά σε τέτοιες προκηρύξεις και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Όπως και με το ηλικιακό. Σε χώρες Ευρώπης και σε Αμερική, τέτοια θέματα είναι ήδη λυμένα. Μην το κουράζουμε άλλο. Δουλέψτε με ότι έχετε και ότι βγει.
Petroc

Δημοσίευση από Petroc »

Καλησπέρα σε όλους για β κατηγορία που πιστεύετε να είναι η βάση;
Επισκέπτης

Όταν βγουν τα αποτελέσματα θα φανεί που θα είναι η βάση
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες