Εξ' αναβολής κατάταξη |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 19 2021 |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
απαλευτος ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καλησπέρα παίδιες, Παρουσιάζομαι την Πέμπτη 09/05 στη Θήβα με τους εξ' αναβολής έχοντας κλείσει 24μηνη αναβολή για λόγους υγείας και θέλω να πάρω απαλλαγή. Γνωρίζετε αν θα υπάρχει εκεί επιτροπή η θα μας στείλουν Αθήνα 401; Υπάρχει περίπτωση να γίνει την ίδια μέρα; Ευχαριστώ
|
|
![]() |
|
Νικολας ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπέρα Χριστός Ανέστη, πήρα ετήσια αναβολή για ψυχολογικούς λόγους πέρσι, έκανα διακοπή θητείας, η οποία λήγει 9 Ιουλίου, καλώς εχόντων των πραγμάτων εγώ θα καταταχθω με την Εσσο του Σεπτέμβρη, ή του Νοέμβρη; επειδή πρόκειται για αναβολή υγείας και όχι σπουδών μην με βάλουν νωρίτερα, εύχαριστω!
|
|
![]() |
|
Kostaskatris ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 20/Απριλίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1 |
Γεια σας.
Χριστος ανεστη ανεστη πολλα. Εχω 6μηνη αναβολη για λογους υγειας η οποια τελειωνει 31/7 και θα παρουσιαστω τον Σεπτεβρη Ειχα παρουσιαστει Χιο 96 εαρμεθ. Εχω ορκιστει. Εχω τελειωσει και εκπαιδευση εχω παρει παρει την ειδικοτητα του μαγειρα απο σπαρτη. Μου μενει να υπηρετησω 5μιση μηνες. Μπορειτε να μ πειτε. Τια διαδικασια ακολουθω οταν ξαναμπω. Και αν θα χρειαστει να ξαναορκιστω η αν χανω την ειδικοτητα εου και θα χρειαστει να ξανακανω την εκπαιδευση;
|
|
![]() |
|
BigSoldier ![]() Αρχιλοχίας ![]() ![]() Μέλος από: 04/Απριλίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 132 |
Γειά σας. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε όσοι παρουσιάζονται στο στρατόπεδο της Θήβας εξ αναβολής πόσο διάστημα μένουν και συνήθως που μετακινούνται για μετάθεση. Ευχαριστώ.
|
|
![]() |
|
Τζον ![]() Πολίτης ![]() |
Μπηκα Μαρτιο, αφου ορκιστηκα πηρα 6μηνες αναβολη την ιδια μερα, τωρα ειναι να μπω τον άλλον μήνα, στο σημειωμα καταταξης μου γραφει "Δεν εχει εκπληρωσει την βασική εκπαιδευση". Μα γιατι; Εφοσον την εχω ολοκληρωση και εχω ηδη ορκιστει.
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 19 2021 |