Επιτροπή Απαλλαγών |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 12 3 4 22> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
blondeamon ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 18/Ιουνίου/2012 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παιδια αν πάω Φρουραρχειο και μου δωσουν διετη αναβολη, η επιτροπη ειναι μετα απο 3 βδομαδες ετσι; Και ειναι μια τυπικη επικυρωση.
Μπορω να στειλω μελος οικογενειας με εξουσιοδοτηση στην Επιτροπη Απαλλαγων; Εφοσον κραταει 3 λεπτα μονο. Δουελυω εξω και αν ερθω ηδη μια φορα για την αναβολη (Φρουραρχειο) δε μπορω να κατσω 3 βδομαδες. |
|
![]() |
|
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15112 |
Όχι δεν γίνεται.
|
|
![]() |
|
kaneis ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 02/Μαΐου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 8 |
Παιδιά καλησπέρα.
Μπορεί να μου πει κάποιιος που βρίσκεται η επιτροπή απαλλαγών ακριβώς; Γκούγκλαρα και λέει πλησίον 401 αλλά που ακριβώς; ΘΑ σηκωθώ να πάω κατευθείαν απο κει γιατί είναι να πάρω απαλλαγή και δε σηκώνουν τηλέφωνα ούτε με αίτηση εκεί πέρα.
|
|
![]() |
|
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Online Πόντοι: 10636 |
Στο Πάρκο Γουδί είναι, λίγο παρακάτω από το Γήπεδο Badminton.
|
|
![]() |
|
kaneis ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 02/Μαΐου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 8 |
Ευχαριστω. Εκεί που είναι και το Φρουραρχείο ή αλλού;
|
|
![]() |
|
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15112 |
Η επιτροπή απαλλαγών βρίσκεται εδώ και χρόνια εντός του 401, είναι ένα μικρό κτίριο.
|
|
![]() |
|
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Online Πόντοι: 10636 |
Λάθος μου, ο Greek_Army έχει δίκιο.
|
|
![]() |
|
vaggelis21 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 27/Οκτωβρίου/2014 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1 |
Σημερα πηρα το παραπεμτικο απο το φρουραρχειο για την επιτροπη απαλλαγων στην τριπολη. Εχει κανεις καμια εμπειρια; Ειναι καλυτερα η χειροτερα σε σχεση με την επιτροπη της αθηνας; Επισης πρεπει να αναφερω οτι δεν μ εδωσαν παραπεμτικα για τους γιατρους παρα με εστειλαν απευθειας στην επιτροπη απαλλαγων. Αυτο ειναι καλο να υποθεσω; Ευχαριστω.
|
|
![]() |
|
kostas ![]() Πολίτης ![]() |
Υπαρχει περιπτωση να σου δοσουν αναβολη ενω ο γιατρος σου εγραψε ι4; Αν δεν θες την αναβολη τι κανεις;
|
|
![]() |
|
cuervo ![]() Πολίτης ![]() |
Κατά 99% η επιτροπή επικυρώνει την απόφαση του γιατρού, αν σου δώσουν αναβολή δεν μπορείς να αρνηθείς.
|
|
![]() |
|
panpan89 ![]() Στρατιώτης ![]() ![]() Μέλος από: 29/Αυγούστου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 2 |
Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να μου λυσετε καποιες αποριες εφοσον γνωριζετε.
Μεσω φρουραρχειου βγηκα Ι5 παθολογικο για συριγγομυελια. στην επιτροπη που θα παω πρεπει να εχω παλι ολες μου τις εξετασεις, βεβαιωσεις απο το δημοσιο νοσοκομειο κτλ η μονο τη γνωματευση του στρατιωτικου γιατρου; Επισης θα εξεταστω παλι και υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν το Ι; τελος να αναφερω οτι στο Φεκ (579), στη διαρκεια αναβολης,δε λεει 'εα','δεα' Ειναι κενο και διπλα λεει κανονικα Ι5. Τι σημαινει αυτο; Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και ειμαι ευγνωμων σ οποιον απαντησει.
|
|
![]() |
|
Γιωργος96 ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 21/Δεκεμβρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10 |
Καλησπερα! Μια ερωτησουλα να κανω γιατι εψαξα αλλα δεν βρισκω τις απαντησεις που ψαχνω. Καταρχας 19 παρουσιαζομαι ναυπλιο και 11 του μηνος θα περασω απο επιτροπη απαλλαγων. Στην επιτροπη απαλλαγων ηθελαν να τους στειλουμε το γνησιο χαρτι καταταξης (αυτο που μου εδωσε η αστυνομια) το στειλαμε μεσω ΚΕΠ και πλεον δεν το εχω στην κατοχη μου, εχω μονο μια φωτοτυπια απο αυτο. Ισως ειναι γελοια ερωτηση αλλα υπαρχει περιπτωση να μην το δεχτουν η να εχω καποιο προβλημα οταν και αν παρουσιαστω πανω επηδει θα ειναι αντιγραφο (φωτοτυπια) και οχι το γνησιο; Σας ευχαριστω πολυ για καθε απαντηση
|
|
![]() |
|
dn24 ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010 Θέση: Εμπ. Ναυτικό Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3048 |
|
|
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
|
|
![]() |
|
Γιωργος96 ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 21/Δεκεμβρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10 |
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου
|
|
![]() |
|
dn24 ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010 Θέση: Εμπ. Ναυτικό Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3048 |
|
|
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 12 3 4 22> |