Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021) |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 616 617618 619 620 627> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
|||
chrusa ![]() Υποδεκανέας ![]() ![]() Μέλος από: 04/Ιανουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
![]() |
||||
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10908 |
|||
Σε άλλο όπλο ή σώμα όχι (εκτός και αν βγει σχετική διαταγή και πληρούνται οι προϋποθέσεις που θα ορίζονται). Στις ειδικές δυνάμεις όπως έχουμε πει εκατοντάδες φορές, ναι γίνεται.
|
||||
![]() |
||||
Zwgrafiotis13 ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() ![]() Μέλος από: 29/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 18 |
|||
Καλησπέρα πιστεύω ότι ο αριθμός πρωτοκόλλου στον Στρατό ξηράς είναι οι αιτήσεις που έχουν γίνει. Εγω την αίτηση την έκανα Πριν 6-7 μέρες είχα 2000 κατι. Αυτο ειναι λογικά...
|
||||
![]() |
||||
EIRINI96 ![]() Λοχίας ![]() Μέλος από: 06/Ιανουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 90 |
|||
Θα τα κανω κι εγω αυριο και θα σας γραψω εδω τι αριθμο πρωτοκόλλου θα εχω για να μας φυγει κι αυτο το άγχος χαχα
|
||||
![]() |
||||
kostaslaparidis ![]() Στρατιώτης ![]() ![]() Μέλος από: 07/Απριλίου/2021 Κατάσταση: Online Πόντοι: 3 |
|||
d. Υ.k ! κατατόπισε με περί αυτού το θεματος γιατί μάλλον δεν έχω διαβάσει τις σχετικές συζητήσεις που έχουν γίνει Επεξεργάστηκε από kostaslaparidis - 08/Απριλίου/2021 ώρα 01:12 |
||||
![]() |
||||
Politis353 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 08/Απριλίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 2 |
|||
Ρε παιδιά εγώ ήθελα να ρωτήσω για τις ιατρικές εξετάσεις. Έχετε ξεκινήσει να τις κάνετε η περιμένετε να δείτε τα μόρια; Επίσης για τον αριθμό τον αιτήσεων μακάρι να μην είναι τεράστιος. Πιο πάνω διάβασα κάτι για 2000 και 7000 εγώ φοβόμουν για 10πλασιο αριθμό. Αν θυμάμαι καλά για τους εφ ήταν πολύ παραπάνω.
|
||||
![]() |
||||
Var ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 09/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 121 |
|||
Μην ξεχνάμε ότι ακόμα έχουμε 14 μέρες 2 ολόκληρες βδομάδες οπότε μπορεί εύκολα να τριπλασιάσει και επίσης το νούμερο αυτό ήδη καλύπτει 5 φορές τις 1500 θέσεις παιδιά
|
||||
![]() |
||||
Buddha ![]() Αρχιλοχίας ![]() ![]() Μέλος από: 29/Δεκεμβρίου/2020 Θέση: Πολίτης Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 137 |
|||
Εγώ την είχα ολοκληρώσει το πρώτο Σάββατο. Είναι ο Κωδικός αίτησης ταυτόχρονα και Αριθμός Πρωτοκόλλου. Πήρα ρώτησα στο ΓΕΣ. Ναι εκεί δείχνει πόσες αιτήσεις γίνονται. Αλλά να θυμάστε. Άνοιξε προκήρυξη για Συνοριοφυλακες και για αστυνομία για τα πανεπιστήμια. Στα πανεπιστήμια φίλοι μου. Στις πόλεις τους. Ίσως στράφηκαν όλοι προς τα εκει
|
||||
![]() |
||||
theodoros ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() ![]() Μέλος από: 02/Φεβρουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 151 |
|||
γιατι αμφιβαλεις; οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν τι είναι και τι ηλικες περνουν, βλεπουν προκυρηξη και δηλωνουν ή τους παρακεινουν αλλοι να δηλωσουν εδώ θα τελειωσει η προθεσμια και θα ρωτάνε ακομα ποτε θα κανουν αιτησεις
από πεζικο μπορεις να πας τεθωρας πχ η και υγειονομικο; |
||||
![]() |
||||
Kolopsaro21 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 02/Απριλίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 6 |
|||
Καλημέρα. Το στίγμα εμποδίζει στο να μπει κάποιος στις ειδικές δυνάμεις; Να απαντήσει κάποιος που ξέρει παρακαλώ. Ευχαριστώ κομάντος!
|
||||
![]() |
||||
greenalexyo ![]() Ανθυπασπιστής ![]() ![]() Μέλος από: 11/Ιανουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 246 |
|||
Ποιο στίγμα;
|
||||
![]() |
||||
Gianniss95 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 24/Νοεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 9 |
|||
Καλημερα μαγκες. Στην αιτηση εκει που κανεις μεταφορτωση τα αποδειτικα γραφει κατι και για βεβαιωση γενικου επιτελου γεσ/δις β4 κλπ Αυτο ειναι η βεβαιωση που μας ειχαν δωσει απτη μοναδα μαζι με το απολυτηριο που αναφερει ποια ειδικοτητα ειχες, σε ποια μοναδα υπηρετησες, ημερομηνια καταταξης απολυσης κλπ?
|
||||
![]() |
||||
Marchtzp ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 08/Απριλίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 2 |
|||
Παιδιά SOS ερώτηση! Εγώ έκανα το αντίστροφο. Ζήταγε η ειδικότητα Λύκειο και έβαλα το πτυχίο ΑΕΙ. Θα είναι άκυρη η αίτηση ; Και αν ναι μπορώ να κάνω ένσταση ;
|
||||
![]() |
||||
Kolopsaro21 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 02/Απριλίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 6 |
|||
Στίγμα μεσογειακής αναιμίας. Πήγα για την γνωμάτευση των εξετάσεων αίματος και μου είπαν αυτό: Έχετε λίγο στίγμα. Την ρωτάω αν είναι θα αιτία αποκλεισμού και μου απαντάει δεν νομίζει. Το ρωτάω αυτό εδώ αν ξέρει κάποιος να απαντήσει επειδή πάμε μόνιμοι στις ειδικές δυνάμεις αν καταφέρουμε και περάσουμε, αν το Είναι αποτελεί πρόβλημα για τις ειδικές δυνάμεις. Με ρώτησε επίσης αν καπνίζω της είπα ναι. Πόσα;1 πακέτο. Χαχα ότι να'ναι. Αυτά, μάγκες κομάντος.
|
||||
![]() |
||||
EIRINI96 ![]() Λοχίας ![]() Μέλος από: 06/Ιανουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 90 |
|||
Το στίγμα μεσογειακής αναιμίας εννοεί μάλλον το παιδί. Νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα.
|
||||
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 616 617618 619 620 627> |