Υπολογισμός μορίων για προκηρύξεις |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 4> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
|
sta8hsss ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 27/Αυγούστου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 927 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αποστολή: 10/Οκτωβρίου/2010 ώρα 02:18 |
|
Δε μπορω να βαλω στο βαθμο μου το ***,2 δεκαδικο. Γιατι? ...
|
||
![]() |
||
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
με (,) μπαίνει, με (.) όχι ... |
||
![]() |
||
sta8hsss ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 27/Αυγούστου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 927 |
|
|
||
![]() |
||
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15108 |
|
Εμένα με αφήνει με (,) κανονικά
|
||
![]() |
||
|
ολα οκ... Ευχαριστω!
![]() |
||
![]() |
||
basilis.lok ![]() Ανθυπασπιστής ![]() Μέλος από: 09/Σεπτεμβρίου/2010 Θέση: kilkis Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 204 |
|
Ναι αλλα δεν εχει Α και Β.
|
||
![]() |
||
|
θέλουμε να δούμε αν λειτουργεί σωστά, στην επόμενη προκήρυξη θα είναι ποιο οκοληρωμένο |
||
![]() |
||
basilis.lok ![]() Ανθυπασπιστής ![]() Μέλος από: 09/Σεπτεμβρίου/2010 Θέση: kilkis Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 204 |
|
Ουτος η αλλος για εκει θα ημαστε οι ποιο πολλοι!
![]() |
||
![]() |
||
δημητρης25 ![]() Ταξίαρχος ![]() ![]() Μέλος από: 25/Αυγούστου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1656 |
|
Ωραιο προγραμμα μαγκες!
|
||
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
LEW ![]() Δεκανέας - ΟΒΑ ![]() Μέλος από: 03/Σεπτεμβρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 56 |
|
Ρε μαγκες ουτε με (,) ουτε με (.) μπαινει.
|
||
![]() |
||
|
ξαναδοκίμασε. Εγώ το δοκίμασα τώρα και δουλεύει |
||
![]() |
||
yandr ![]() Στρατάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 02/Οκτωβρίου/2003 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10679 |
|
Έκανες κάτι διαφορετικό, γιατί στον χρήστη παρακάτω δεν λειτουργεί
|
||
![]() |
||
yandr ![]() Στρατάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 02/Οκτωβρίου/2003 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10679 |
|
Ποια είναι η διαφορά ρε παιδιά, γιατί δεν έχω ασχοληθεί με την προκήρυξη
|
||
![]() |
||
|
Πες μου τι browser χρησιμοποιείς
|
||
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 4> |