Παραίτηση Επαγγελματία Οπλίτη |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 22> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Guests ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αποστολή: 18/Αυγούστου/2008 ώρα 14:06 |
εγω θέλω να μου πείτε αν έχει ειδικότητα οδηγού στην πάτρα κ ΄μετά απο πόσα χρόνια γίνεται να αποσυρθεί απο τον στρατό¨γίνεται πριν απο την επταετία;
|
|
![]() |
|
yandr ![]() Στρατάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 02/Οκτωβρίου/2003 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Υποβάλλει παραίτηση μετά την τριετία και φεύγει.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() Πολίτης ![]() |
ΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΣΤΙΣ 19/9/2008 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΩ ΑΠΟ ΕΠ. ΟΠ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΩ;
ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ AΚΟΥΛΗΘΗΣΩ; |
|
![]() |
|
illy ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 13/Σεπτεμβρίου/2008 Θέση: Greece Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3999 |
|
|
Dum spiro spero
|
|
![]() |
|
giota ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 26/Ιανουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11 |
Αν εισαι στο σωμα ως εποπ ενταξει; Αν θες να παραιτηθεις μετα δεν επιτρεπεται να μπεις σε αλλο σωμα νομιζω. Αλλα αυτο ισχυει για οποιαδηποτε κρατικη υπηρεσια; Δεν εννοω δημους κ τα λοιπα... |
|
![]() |
|
Velerefontis ![]() Κυανόκρανος ![]() ![]() Μέλος από: 26/Ιανουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1556 |
Μπορεις να παραιτηθεις μετα την παρελευση τριετιας. Αν παραιτηθεις δεν μπορεις να συμμετασχεις ξανα σε διαγωνισμο για προσληψη στις ενοπλες δυναμεις, αλλα μπορεις να συμμετασχεις στους διαγωνισμους για τα σωματα ασφαλειας
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 12079 |
3 Χρονια ειναι σιγουρο;
|
|
![]() |
|
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11317 |
Οι ΕΠΟΠ στη μονάδα μου είπαν ότι εάν θες να παραιτηθείς και να μην κάνεις στρατιωτική θητεία ώς έφεδρος πρέπει να μείνεις 4 χρόνια στο στράτευμα.
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 12079 |
ναι κ εγω για 4 ειχα ακουσει γι'αυτο ηθελα μια 2η γνωμη... Να σαι καλα,
Φιλικα |
|
![]() |
|
illy ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 13/Σεπτεμβρίου/2008 Θέση: Greece Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3999 |
Σε 4 αν δεν εχεις εκπληρωσει την στρατιωτικη σου θητεια, σε 3 αν την εχεις εκπληρωσει
|
|
![]() |
|
Antonis21 ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 11/Ιανουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 294 |
Πολυ σωστα. |
|
![]() |
|
ApOsToLoS ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 164 |
Λογικο δεν ειναι να την κανουν με ελαφρα; Ειδικα στο πεζικο. Δεν ειναι δυνατον να περνουν καθε 3 με 4 χρονια μεταθεση. Σε ποιο αιωνα ζουμε. Ομως αυτο ειναι το κρατος μας. Μπραβο.
|
|
![]() |
|
ApOsToLoS ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 164 |
Δεν καταλαβαινω τον λογο που παραιτουνται. Ελεος. Γιατι να στερουν την θεση καποιου αλλου που το θελει πραγματικα. Οποιος πιστευει οτι δεν μπορει να αντεξει την στρατιωτικη ζωη να μην κανει τα χαρτια του.
|
|
![]() |
|
286_lele ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 22/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 48 |
Αυτα να τα βλεπουν αυτοι που μπαινουν ενω δεν ειναι σιγουροι και στερουν την θεση απο καποιον αλλο. Και στο τελος βαζουν και βιζμα και μετα φευγουν γιατι... αερα κουβεντα. Τους χτυπας η οχι;
|
|
![]() |
|
Μαγδαλένα ![]() Λοχαγός ![]() Μέλος από: 25/Ιανουαρίου/2009 Θέση: Greece Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 450 |
Καλα ρε παιδια ηρεμηστε... Μπορει ο ανθρωπος να εχει οποιοδηποτε λογο δεν μπορειτε να ξερετε... Κ στην τελικη εφοσον θελει να φυγει θα ανοιξει μια θεση επ. Οπ. ΄ξανα... ποιο το προβλημα σας;
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 22> |