Παραίτηση Επαγγελματία Οπλίτη |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 2 34 5 6 22> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
|
εποπ ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Καλησπερα παιδια ειμαι εποπ στο ναυτικο τωρα και 6 μηνες και θα ηθελα να δηλωσω παραιτηση. Ξερει κανεις ποσα λεφτα επιστρεφω και πως μπορω να απολυθω χωρις να αλλαξει το Ι μου και αν αλλαξει μπορω να δωσω σε προκυρηξης για σωματα ασφαλειας;
για ενοπλες δυναμης ξερω οτι δεν μπορω να ξαναδωσω. ευχαριστω |
||
![]() |
||
dn24 ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010 Θέση: Εμπ. Ναυτικό Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3047 |
|
δεν επιστρεφεις τιποτα, εαν αλλαξεις το Ι σου δεν μπορεις να δηλωσεις ουτε στα σωματα ασφαλειας, αλλα εαν εχεις βισμα σπρωξτο λιγο κ δεν θα βγεις αλλο Ι.
|
||
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
|
||
![]() |
||
greko_27 ![]() Υποστράτηγος ![]() ![]() Μέλος από: 01/Φεβρουαρίου/2009 Θέση: Schweiz Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 2273 |
|
κατσε εκει που εισαι δεν βλεπεις τι γινεται; Μην περιμενεις να βγουν προκυρηξεις για λιμενικο, πυροσβεστικη και ειδ. Φρουρους τοσο συχνα οσο εβγαιναν παλιοτερα... μονο για τους ειδικους φρουρους παιζει κατι... αλλα για λιμενικο και πυροσβεστικη ξεχνα τις προκυρηξεις για τα επομενα χρονια και θα ειναι παρα πολλα τα χρονια της αναμονης... Ξερεις τι ανεργεια υπαρχει εξω στον ιδιωτικο τομεα; ... ουτε με τον ιδιο τον θεο για βοηθεια δεν βρισκεις δουλεια ![]() ... ... |
||
![]() |
||
ταλαίπωρος ΕΠΟΠ ![]() Πολίτης ![]() |
|
Είμαι 9 μήνες στο στρατό και θέλω να παραιτηθώ για να μπω σε σχολη εμπορικού ναυτικού μπορώ να αιτηθώ παραίτηση και τι κύρωσης θα έχω καθώς και εάν μου επιτραπεί να γραφτό στη σχολη?
|
||
![]() |
||
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15169 |
|
Δεν μπορείς να δεις προηγούμενα μηνύματα; |
||
![]() |
||
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11968 |
|
Κάποιος/α που παραιτείται, μπορεί να συμμετάσχει μετά σε διαγωνισμούς/προκυρήξεις που βγαίνουν στον αέρα;(Π. Χ λιμενικό, φρουρούς, πυροσβεστικές, ΔΑ κλπ);
|
||
![]() |
||
st1985 ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 13/Ιανουαρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 53 |
|
αν δεν φυγει με Ι3 μπορει... |
||
![]() |
||
st1985 ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 13/Ιανουαρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 53 |
|
Ηρθε το χαρτί σημερα...3η σειρα... Τελος εγω...
παραιτηση |
||
![]() |
||
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11968 |
|
Προφανώς εννοείς άν δεν δηλώσει παραίτηση πρίν παρέλθει η 3ετία σωστά?
|
||
![]() |
||
|
σωστα... |
||
![]() |
||
POLITHS ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() ![]() Μέλος από: 03/Ιανουαρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 188 |
|
|
||
![]() |
||
capo ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 15/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 266 |
|
Εχω καιρο να μπω στο φορυμ καλα ακομη διαφορες εχετε; οσο αφορα το θεμα της παραιτησης πιστεψε με σε ολους εχει περασει απο το μυαλο να φυγουν... ακομη και απο μενα δεν ντρεπομαι να το πω... ο δικος μου ο λογος δεν ειναι οτι δεν γουσταρω τον στρατο απλα δεν ηταν η ειδικοτητα που ηθελα... αλλα και παλι κανεις υπομονη ο πως ειπε και η ιλυ δεν ξερει κανεις τι μπορει να εχει γινει σε καποιον και να φυγει... αα και δεν ειναι μονο το ξυπνημα ειναι παρα πολλα...
![]() |
||
![]() |
||
illy ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 13/Σεπτεμβρίου/2008 Θέση: Greece Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3999 |
|
![]() |
||
Dum spiro spero
|
||
![]() |
||
capo ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 15/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 266 |
|
εγω ηθελα να δηλωσω πρασινος αλλα δεν με αφησανε και με ειπαν να δηλωσω τεθωρακισμενα... Ψυχολογικο ειναι το μεγαλυτερο μερος γιατι με στειλαν καπου οπου δεν ειχα δηλωσει καν. Απο εκει κα ιμετα ξενερωνω με τα παντα... Αστα να πανε... Ειμαι και μονος εντελως δεν παλευεται η κατασταση... |
||
![]() |
||
ΤΕΩΣ ΕΠΟΠ ![]() Πολίτης ![]() |
|
Παιδια καθηστε εκει που ειστε... ειμουν εποπ και εφυγα στα 4 χρονια. εβγαλα αδεια σεκιουριτυ και δουλευω ολο νυχτα για 560 ευρω τον μηνα. καθε μερα που ξυπναω βριζω τον εαυτο μου που εφυγα... ας ημουν και τεθωρασ... χιλιες φορες στο στρατο...
|
||
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 2 34 5 6 22> |