Βασική εκπαίδευση για ΕΠΟΠ |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 7 89 |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
dn24 ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010 Θέση: Εμπ. Ναυτικό Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3047 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
μπορεις ηδη να πας να κοιταξεις την απαντηση μου στο σωστο θεμα.
|
|
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
|
|
![]() |
|
illy ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 13/Σεπτεμβρίου/2008 Θέση: Greece Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3999 |
η βασικη εκπαιδευση ειναι ιδια για ολους, δλδ κ για εποπ κ για φανταρους?
|
|
Dum spiro spero
|
|
![]() |
|
dn24 ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010 Θέση: Εμπ. Ναυτικό Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3047 |
ακριβως illy, σχεδον ιδια, με την μονη διαφορα οτι σε εμας στην βασικη μας τα λενε 100 φορες να τα εμπεδωσουμε πχ,(δινουν μεγαλυτερη βαρυτητα στο να τα καταλαβουμε)ενω στους φανταρους οχι τοσο.. το σχολειο μαχητη ομως το δικο μας με των φανταρων, αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.. απλως καμια σχεση!
|
|
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
|
|
![]() |
|
illy ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 13/Σεπτεμβρίου/2008 Θέση: Greece Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3999 |
Ξερω οτι μιλαμε για εποπ, απλα ειναι μια απο τις αποριες μου... θελω να δω κατα ποσο καποια πραγματα ειναι κοινα για ολους ειτε ειναι αλπος πολιτης ειτε επαγγελματιας οπλιτης κ ξερω οτι η εκπαιδευση των εποπ ειναι περισσοτερο σε διαρκεια... κ μολις μου εδωσες πασα ντ-ν να σε ρωτησω για το σχολειο οποτε ξερεις που θα βρεις την ερωτηση
|
|
Dum spiro spero
|
|
![]() |
|
Κρητη1996 ![]() Πολίτης ![]() |
Παιδια ξερει κανεις την βασικη εκπαιδευση που κανουν οι εποπ?
|
|
![]() |
|
Manolis14 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 18/Αυγούστου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1 |
Παιδια οι ΕΠΟΠ στην εκπαιδευση μενουν στο στρατοπεδο;
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 12220 |
Ναι.
|
|
![]() |
|
Nana9 ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 04/Απριλίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 53 |
Παιδιά καλησπέρα!
Αν φνωριζει κάποιος ας μου απαντήσει! Η εκπαίδευση για Εποπ που γίνεται ; Δεύτερον διαφέρει με βάση την ειδικότητα πχ κανεις την ίδια εκπαίδευση κάποια που είναι στα όπλα και κάποιος που είναι στον τομέα του υγειονομικού; |
|
![]() |
|
Lefteris 2αμαλ ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 11/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3443 |
Η ερωτηση σου δεν εχει απαντηση μιας και η καθε ειδικοτητα εχει το δικο της Κεντρο και το δικο της σχολειο παρακολουθησης. Αλλη εκπαιδευση θα περασει ο χειριστης Α/Τ ΠΖ και σε αλλο Κεντρο θα παρουσιαστει και αλλη εκπαιδευση ο Πληροφορικαριος και σε αλλο Κεντρο θα παρουσιαστει, οπως επισης τα Κεντρα διαφερουν απο Σωμα / Οπλο. Μπορεις να ψαξεις στο internet την ειδικοτητα που σε ενδιαφερει και να βρεις τις οποιες πληροφοριες χρειαζεσαι. |
|
![]() |
|
Nana9 ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 04/Απριλίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 53 |
Σε ευχαριστώ παρά πολύ Λευτέρη!
Η ειδικότητα που έχω δήλωση είναι βοηθός φαρμακοποιού έχω φαγωθεί να ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι! Αν βρεις κάτι σε παρακαλώ στείλε μου! Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!
|
|
![]() |
|
Lefteris 2αμαλ ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 11/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3443 |
Λογικα θα δηλωσες την ειδικοτητα του Υγειονομικου με τις 50 θεσεις.
Θα παρουσιαστεις λοιπον στην Αρτα, στο ΚΕΥΓ (Κεντρο Εκπαιδευσης Υγειονομικου) οπου θα κατσεις εναν μηνα ως νεοσσυλεκτη. Μετα, την εκπαιδευση της ειδικοτητας σου θα τη κανεις παλι στο ιδιο μερος ΚΕΥΓ ή σε καποιο Στρατιωτικο Νοσοκομειο. Απο εκει, μολις τελειωσεις και την ειδικοτητα σου, θα ερθει η πρωτη μεταθεση και η πρακτικη πανω σε αυτη, ισως στο 441 ΑΒΒΥ (Αθηνα). Απο εκει και μετα, μολις τελειωσεις αυτο το σταδιο θα παρεις και την τοποθετηση σου, η οποια θα ειναι ειτε σε καποιο Στρατοπεδο ή σε καποιο Στρατιωτικο Νοσοκομειο το οποιο εχει αναγκη απο καποιον βοηθο. Σε γενικες γραμμες ομως, τον πρωτο καιρο θα εισαι σκοπανθρωπος, οπως ολοι οι ΕΠΟΠ που θα μπουν, μεχρι να μαθεις την ειδικοτητα κτλπ. Παντως, το ΚΕΥΓ, δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα Στρατοπεδα μιας και ολα τα στελεχη εκει μεσα ειναι μορφωμενοι με πτυχια, οποτε δεν θα δεις στελεχη να σου φωναζουν, οπως σε αλλα ποιο μαχιμα οπλα και ειδικοτητες. Ελπιζω να σε βοηθησα καπως, καλη σου επιτυχια. Επεξεργάστηκε από Lefteris 2αμαλ - 24/Απριλίου/2021 ώρα 20:32 |
|
![]() |
|
Για αεροπορία έχω δηλώσει όχι στρατό ξηράς κτλ!
|
|
![]() |
|
Εμένα ένας φίλος του μπαμπά μου που πήρε σύνταξη από το Φαρμακειο του γνα μου είπε ότι η εκπαίδευση γίνεται πάνω στην αεροπορία!
|
|
![]() |
|
Με συγχωρεις, νομιζα εννοουσες την ειδικοτητα του Υγειονομικου στον Στρατο Ξηρας.
Δυστυχως, δεν γνωριζω για την Πολεμικη Αεροπορια... |
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 7 89 |