Μισθός και επιδόματα Ειδικών Φρουρών |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 5 67 |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
johnny13 ![]() Λοχαγός ![]() ![]() Μέλος από: 13/Αυγούστου/2016 Θέση: Θεσσαλονικη Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μακαρι να βγει προκηρυξη και παλι για τους Ειδικους Φρουρους. Επισης απο Ειδικος Φρουρος πας ομαδα ΔΕΛΤΑ ή μονο Αστυφυλακες παιρνουν?
|
|
![]() |
|
Semers ![]() Επιλοχίας ![]() ![]() Μέλος από: 06/Αυγούστου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 123 |
Πας κανονικά
|
|
![]() |
|
johnny13 ![]() Λοχαγός ![]() ![]() Μέλος από: 13/Αυγούστου/2016 Θέση: Θεσσαλονικη Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 443 |
Οκ thx και παλι
|
|
![]() |
|
Assassin00 ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 13/Ιουλίου/2016 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 58 |
Υπάρχουν ειδικοί φρουροί που κάθονται σε γραφείο;
|
|
Η ΣΗΜΑΊΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΏ ΈΧΕΙ ΈΝΑΝ ΛΕΥΚΌ ΣΤΑΎΡΟ
|
|
![]() |
|
Psilos777 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 12/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 5 |
Εμένα με είχαν πιάσει όταν ήμουν 18 με μικροποσότητα κάνναβης πήγα δικαστήριο και αθωώθηκα. Παρόλα αυτά μπορώ να συμμετάσχω και εγώ σε κάποιον διαγωνισμό η όχι ;
|
|
![]() |
|
glock ![]() Συνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 30/Ιανουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1183 |
Χαχαχαχαχα
|
|
![]() |
|
BilD ![]() Ταγματάρχης ![]() Μέλος από: 19/Σεπτεμβρίου/2020 Κατάσταση: Online Πόντοι: 645 |
Κλαίω...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Psilos777 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 12/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 5 |
Κλάψε κλάψε... Να δεις εγώ τι κάνω για λάθη που δεν μπορώ να διορθώσω. Καθημερινή μάχη για συμφιλίωση με τον εαυτό μου και σαν να μην έφτανε αυτό αυτά τα λάθη με ακολουθούν για μια ζωή κλείνοντας μου απλά περισσότερες προοπτικές και ευκαιρίες.
|
|
![]() |
|
BilD ![]() Ταγματάρχης ![]() Μέλος από: 19/Σεπτεμβρίου/2020 Κατάσταση: Online Πόντοι: 645 |
Αφού αθωώθηκες γιατί δεν μπορείς να μπεις κάπου ρε παλικάρι μου;
|
|
![]() |
|
Διασωστης31 ![]() Στρατοπεδάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 08/Ιανουαρίου/2015 Κατάσταση: Online Πόντοι: 1903 |
Φίλε μου η άλλη μπήκε ΣΦ με έναν σάκο κόκα.
Αν δικαιώθηκες, μπορείς να μπεις.
|
|
![]() |
|
Όταν μας έπιασαν (ήμουν μαζί με άλλους 2 φίλους μου) με τη διαδικασία του αυτοφώρου μας έκαναν και εξετάσεις όπου και βγήκαμε θετικοί στην χρήση κάνναβης. Στην προκήρυξη λέει ξεκάθαρα ότι δεν πρέπει να έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών οι υποψήφιοι όπου στη δική μου περίπτωση φαίνεται στο αρχείο της αστυνομίας... Ναι μεν αθωωθήκαμε στο δικαστήριο αλλά...
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 5 67 |